Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
enka90 wrote:Pocieszające, że nie tylko u mnie tak jest. MałaMi, o pierwsze, Ty też? Ja niestety jeszcze mam w głowie, że jak jest owulacja to trzeba koniecznie i przez to niekiedy dochodzi do spięć. Myślę, że z czasem też sama odpuszczę ale narazie jestem w gorącej wodzie kąpana. Przez takie zachowanie myślę, że tylko mi tak naprawdę zależy co jest niesamowicie przykre. Ech... złapałam doła -.-
Ja też o pierwsze. My już długo się staramy. Ja mam w głowie że już stara jestem bo chciałam rodzić w wieku 27 lat. I coraz ciężej mi wyluzowacPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
ABI90 wrote:Hej Zuzi u mnie chyba w ogóle nie było na dzień dzisiejszy owulacji... 23 dzień cyklu i nadal nie było skoku temperatury. Tak więc też nie ciekawie. Poprzedni cykl czekałam na @ żeby zrobić badania i wiedzieć co się dzieje a teraz chciałabym, żeby była środa w przyszłym tygodniu i już jechać na kolejną wizytę Ogólnie dzisiaj mam jakiś słabszy nastrój. Boli mnie głowa i ciężko mi było wstać ;/ Aby później było już lepiej
Chyba taki dzień ja miałam to samo. W pracy myślałam że umręPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
[/url] -
MałaMi90 wrote:Ja też o pierwsze. My już długo się staramy. Ja mam w głowie że już stara jestem bo chciałam rodzić w wieku 27 lat. I coraz ciężej mi wyluzowac
Czesc, no moj plan był na poród w wieku max 29. Został mi równy rok... a dwa lata starań... no nie wyobrażam sobie siebie w tym miejscu gdzie jestem... psychiatryk predzej.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Czesc, no moj plan był na poród w wieku max 29. Został mi równy rok... a dwa lata starań... no nie wyobrażam sobie siebie w tym miejscu gdzie jestem... psychiatryk predzej.
Z jakim borykacie się problemem?Pokrótce:
I Procedura
II Transfer
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
[/url] -
MałaMi90 wrote:Z jakim borykacie się problemem?
A z jakim ja sie juz nie borykam tak sobie od wczoraj mysle... Mięsniak malutki, polip 11,5mm, podwyzszona prolaktyna niby spadła do normy, podwyzszona tarczyca zeszla do normy, pecherzyki 6 czerwa na prawym jajniku 2 na lewym 3 czyli brak owulacji = dostalam ovarin, podwyzszona insulina i homocysteina tez na to ovarin bo ma kwas i wit b12, maż badania z kwietnia nie najgorsze, teraz w srode powtarzamy. Brał fertilmen Mozg zryty potrzeba posiadania potomstwa. Brak umiejetnosci wyluzowania do tego stopnia ze jestem w dc w tym 6 dc @ sie skonczyła a jakims dziwnym przeczuciem z dupy wziety łudze sie moze jestem... No juz paranoja. Choć są jeszcze w ciagu dnia takie momenty ze nie mysle caly czas o tej tematyce...9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka tulę Cię bardzo mocno bo bardzo dobrze Cię rozumiem :* Ja w tym cyklu luźniej ale i tak wiem co przeżywasz. Ja potrafiłam płakać pół nocy jak mój mąż juz spała. Masakra:(
Dziewczyny wróciłam od gina.... no BOSKI i jaki przystojnyyyy łoooł
Bardzo kulturalny przywitał się wysłuchaj zapytał czy coś potrzebuję wiedzieć. Przepisał maść i w razie coś globulki na infekcję. Wszystko tłumaczył zlecił wszystkie hormony i od razu betę
Pytałam go o wszystko o mojego naczyniaka i padaczkę, o ROWER !!! haha o chodzenie [po górach no o wszystko. Bardzo fajny, rzeczowy na razie na plus. I bardzo delikatny -
Powiem Wam, nie wazne czy przystajony. czy gruby, czy miły, czy mruk, czy baba czy chlop. Byle Nam pomogli dostać to o co sie tak modlimy..9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
O jak miło wchodzę na forum a tu akurat Zuzi o mnie pytasz:) ja juz nie moge się doczekać wizyty. a tak to już wiem ze musze zaczać brac magnez bo znowu brzuch mi twardnieje, z synkiem tez tak miałam, spacer i brzuch twardy. dzisiaj wyglądam na 5 miesiąc
Zuzi dobrze, ze trafiłaś na konkretnego lekarza:) w dodatku przystojny:D:D bedziesz juz fo niego chodzić czy to tylko jednorazowa wizyta?
Abi to sobie odpoczniecie na Mazurach, superzuzi_c lubi tę wiadomość
-
To cudownie Marcowa. Wiesz, że ja codziennie o Tobie myślę ? Jestem ciekawa co czujesz jak u Ciebie jak to przeżywasz i w ogóle ach!
Tak zostaję przy nim. Po @ zrobię serię badań jeśli ten cykl nie wyjdzie. Pojechałam na drugi koniec miasta do lekarza a okazało się, że przyjmuje również obok mnie Te przychodnie mają kilka filii w całym mieście także super mi się trafiło. Póki co jestem pozytywnie nastawiona. Zapytałam o sport o rowery opowiedziałam mu o moim naczyniaku i padaczce itp. Odpowiadał rzeczowo i szczegółowo i czegoś takiego w końcu oczekiwałam.
-
Dziękuję Zuzi kochana jesteś :*
Dlatego właśnie zostaje z Wami byłam dziś na forum mamusiek i zostane tutaj bardzo chce żeby nam wszystkim się udało i mocno kibicuję na wszystko nie reaguje, bo zwyczajnie nie znam się na wszystkich sprawach, ale jestem jestem