Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w poprzednim cyklu też tak było, i to długo.. .zwłaszcza jedna... Ale moje cykle to rosyjska ruletka heheh Cisza tutaj na tym naszym wątku Rubi pewnie korzysta z urlopiku, zazdroszczę jej, tak mi się teraz nie chce pracować... Piękna pogoda a tu trzeba w murach siedzieć... Ale ja będę się byczyć od 28 lipca do 15 sierpnia
-
Dzień dobry dziewczyny
Współczuje Wam rozregulowanych cykli, to naprawdę musi być męczące...
A Zgredka się odzywała? wczoraj miała dać znać co i jak.
A ja byłam u lekarza i widziałam serduszko nie spodziewałam się, że tak szybko już będzie, super widokZgredka02 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dzwoniłam do lekarza ale nie odebrał, pewnie oddzwoni tak jak ostatni. Musze się zapisać na 27 w wieczornych godzinach... w weekendy on nie przyjmuje zresztą wyjeżdżamy 29 a później ewentualnie 2-3 sierpnia bo znowu wyjazd a chcę już jak najszybciej wiedzieć
Dobre wieści, rośnijcie zdrowo -
Abi no trzymam kciuki za lekarza!
Zgredka to jeszcze nic straconego jutro może byc już inny wynik
A mnie dziś siekło... właśnie wróciłam z toalety i wymiotowałam. Ale to na pewno żaden objaw ciąży. Za wcześnie. Jestem ok 5 dni po owulce. Od 2 dni jestem rozpalona i mam czerwone poliki, czuję jakby mnie coś brało. Jeszcze brakuje tego, żeby mnie rozłożyło latem -
Marcowa2017.23 wrote:Zgredka a kiedy miałaś termin @ ? szkoda, że negatyw ;(6cs szczęśliwy
-
Dojechalam dojechalam. Okazalo się ze to tylko przelotny desz i juz do tej pory nie pada wrocilam i wpadlam w wir pracy, obiad na dzis + na jutro i prasowanie spore czekało + ogolne ogarniecie no i brata synek z babcią "przyszedl" to chwile posiedzielismy i dopiero usiadlam na tylku
-
Hej, hej Właśnie ta cisza robi się przerażająca Ciekawe jak Rubii mija urlopik Jeeeej jutro piątek dzień badania i sobota znowu moje pobieranie krwi, tym razem chyba dam drugą rękę bo w prawej jeszcze siniak po ostatnim nie zszedł a to znowu 3 razy...