Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane. Trochę mnie nie było ale wracam do normalności.U mnie po prawie tygodniowym opóźnieniu przyszła @ ehh myślę że to przez podróż. Ale teraz już nie wiem jaki długi mam cykl poprzedni 27 ten 33. W tym cyklu odstawiam luteinę takie było założenie lekarza ( brałam ją na uregulowanie cyklu) chociaż ostatni coś zaszfankował.w tym zacznę pić ziółka ojca sroki 3 już cały cykl bo poprzedni tylko do owulacji gdyż nie chciałam mieszać z luteină.wprowadzam również wiesiołek i żel conceive plus i zobaczy co z tą artylerią. Co u was?
Marcowa jak się czujesz? Jakieś dolegliwości? Rodzina powiadomiona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:02
6cs szczęśliwy
-
Hej Rubii juz po wypoczynku? Oczywiście że bedzie lepszy, w piatek wizyta i liczę ze cos wymyslimy z tym ginkiem:-). Ogolnie pocwiczylam troszke dzisiaj, musze schudnąć bo sporo przytylam, zle sie ze soba czuje ostatnio...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 14:16
-
Tak juz po wypoczynku. Jutro niestetu juz trzeba isc do pracy. Ale chociaz pogode mielismy ladna. Ja w poniedzialek ide do mojego lekarza a w czwartek ide do nowego. Ale ten cykl zaczal sie jakos dziwnie. Caly czas mam wysoka temperature ok 37 stopni. Moze przegrzana jestem zobaczymy co jutro mi lekarz powie.
Abi jak zajmiesz sie troszeczke soba to moze zapomnisz o staraniach i dobrze Ci to zrobi. Ja dzis tez sie strasznie nameczylam. Cale mieszkanie po remoncie posprzatane na blysk z myciem okien. Jestem wyczerpana dzis. -
Dzisiaj jak pocwiczylam to 8 poty wycisnelam, ale dalam rade, później jeszcze pogralismy w badmintona i jakos tak fajnie się czuje pomimo ze to nie byl nasz cykl. Od dzisiaj wrocilam do ziol ojca sroki bo w poprzednim jednak nie pilam to napewno teraz fajnie po remoncie pomimo ze się napracowalas możliwe ze od przegrzania taki Ci organizm zfixował fajnie ze pogoda sie trafila
-
Wiesz może takie moje podejście ze wzgledu na zmiane lekarza, jutro wyniki nasienia beda i zobaczymy co on powie w piatek. Liczę ze na zbicie tej prolaktyny cos mi da. Ale i boje sie jak wyjda mi badania bo mialam nie mila sytuacje przed badaniem i sie wkurzylam takze zobaczymy ☺️
-
Rubii wrote:Tak juz po wypoczynku. Jutro niestetu juz trzeba isc do pracy. Ale chociaz pogode mielismy ladna. Ja w poniedzialek ide do mojego lekarza a w czwartek ide do nowego. Ale ten cykl zaczal sie jakos dziwnie. Caly czas mam wysoka temperature ok 37 stopni. Moze przegrzana jestem zobaczymy co jutro mi lekarz powie.
Abi jak zajmiesz sie troszeczke soba to moze zapomnisz o staraniach i dobrze Ci to zrobi. Ja dzis tez sie strasznie nameczylam. Cale mieszkanie po remoncie posprzatane na blysk z myciem okien. Jestem wyczerpana dzis.
Strasznie się cieszę że udał Ci się urlop. Nowa siła i nowa energia do działania. Super:)Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
ABI90 wrote:Dzisiaj jak pocwiczylam to 8 poty wycisnelam, ale dalam rade, później jeszcze pogralismy w badmintona i jakos tak fajnie się czuje pomimo ze to nie byl nasz cykl. Od dzisiaj wrocilam do ziol ojca sroki bo w poprzednim jednak nie pilam to napewno teraz fajnie po remoncie pomimo ze się napracowalas możliwe ze od przegrzania taki Ci organizm zfixował fajnie ze pogoda sie trafila
Też staram się zająć sobie czymś głowę. Byłam biegać, rower też wrócił w łaski. Mam nadzieję że szybko nie odpuszczę9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Ja ostatnio to sobie stosowałam bo przeciez szybko mialam byc w ciazy to po rozwiązaniu sie wezme za siebie a jednak jest inaczej i dostrzeglam ze jest zle plan mam takze dzialamy dalej doczytam ksiazkę i trzeba spać bo jutro niestety juz poniedziałek czekamy jutro na relację Marcowej
-
Abi teraz dopiero zobaczyłam, że u Ciebie się rozkręciło na dobre Dobrze, że masz siły nowy cykl nowe wyzwania! Ja już też się szykuję na nowy cykl bo mój ból piersi odszedł w niepamięć i szczerze nie mam żadnych objawów choćbym miała się doszukiwać na siłę Jedyne co to popłakałam się dziś o bzdurę do mojego męża sama się potem zastanawiałam co mi odbiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:24
-
Zuzi to ze nie masz zadnych objawow to jeszcze o niczym zlym nie swiadczy. Juz tu kiedys pisalam ze u mnie w cyklu w ktorym mi sie udalo to nie mialam zadnych objawow nic a nic. Nawet nie przypuszczalam ze moge byc w ciazy bo nic o tym nie swiadczylo. A tu dwie kreseczki byly. Takze nie skreslaj jeszcze tego cyklu i badz dobrej mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 06:53