X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Zgredka02 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane. Trochę mnie nie było ale wracam do normalności.U mnie po prawie tygodniowym opóźnieniu przyszła @ ehh myślę że to przez podróż. Ale teraz już nie wiem jaki długi mam cykl poprzedni 27 ten 33. W tym cyklu odstawiam luteinę takie było założenie lekarza ( brałam ją na uregulowanie cyklu) chociaż ostatni coś zaszfankował.w tym zacznę pić ziółka ojca sroki 3 już cały cykl bo poprzedni tylko do owulacji gdyż nie chciałam mieszać z luteină.wprowadzam również wiesiołek i żel conceive plus i zobaczy co z tą artylerią. Co u was?
    Marcowa jak się czujesz? Jakieś dolegliwości? Rodzina powiadomiona?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 16:02

6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zgredka przykro mi :( Ale faktycznie ciekawe czemu zaszfankowało. U mnie też wszystko pod znakiem zapytania. Dzisiaj obniżyła mi się znacznie temperatura :( Pierwsze testowanie robię 21/07 :)

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie delikatnie wzrosla dzisiaj zamiast spasc i te plamienie dziwne... Nie nakrecam sie, zobaczymy co bedzie dalej. Ciekawe jak u Marcowej rodzinka zateagowala :-)

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    U mnie delikatnie wzrosla dzisiaj zamiast spasc i te plamienie dziwne... Nie nakrecam sie, zobaczymy co bedzie dalej. Ciekawe jak u Marcowej rodzinka zateagowala :-)

Abi a dzisiaj już nie plamisz ???

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, cos tam rano delikatnie i znowu cisza i spokój, zobaczymy co jutro bedzie :-)

zuzi_c lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to to plamienie implantacyjne :O <3 trzymam kciuki kochana!

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Zgredka02 Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2018, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    No no może coś tak się wgryza ;)) 3mam kciuki

6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczynki, rozkrecilo sie, cykl musial byc bezowulacyjny. Walczymy dalej :-)

• Rubii Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Abi :-( musimy walczyc dalej. Ten cykl bedzie lepszy od poprzedniego zobaczysz kochana! <3
    Marcowa podziel sie z nami informacja jak twm rodzinka zareagowala na Twoje dobre wiesci :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Rubii juz po wypoczynku? Oczywiście że bedzie lepszy, w piatek wizyta i liczę ze cos wymyslimy z tym ginkiem:-). Ogolnie pocwiczylam troszke dzisiaj, musze schudnąć bo sporo przytylam, zle sie ze soba czuje ostatnio...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 14:16

• Rubii Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak juz po wypoczynku. Jutro niestetu juz trzeba isc do pracy. Ale chociaz pogode mielismy ladna. Ja w poniedzialek ide do mojego lekarza a w czwartek ide do nowego. Ale ten cykl zaczal sie jakos dziwnie. Caly czas mam wysoka temperature ok 37 stopni. Moze przegrzana jestem :-) zobaczymy co jutro mi lekarz powie.
    Abi jak zajmiesz sie troszeczke soba to moze zapomnisz o staraniach i dobrze Ci to zrobi. Ja dzis tez sie strasznie nameczylam. Cale mieszkanie po remoncie posprzatane na blysk z myciem okien. Jestem wyczerpana dzis.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jak pocwiczylam to 8 poty wycisnelam, ale dalam rade, później jeszcze pogralismy w badmintona i jakos tak fajnie się czuje pomimo ze to nie byl nasz cykl. Od dzisiaj wrocilam do ziol ojca sroki bo w poprzednim jednak nie pilam :-) to napewno teraz fajnie po remoncie pomimo ze się napracowalas :-) możliwe ze od przegrzania taki Ci organizm zfixował :-) fajnie ze pogoda sie trafila :-)

• Rubii Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Abi ze sie nie zalamujesz i masz pozytywny nastroj na nastepny cykl. Bo to jest najwazniejsze. Jutro do pracy ale mi sie nie chce :-( za malo tego wolnego ;-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz może takie moje podejście ze wzgledu na zmiane lekarza, jutro wyniki nasienia beda i zobaczymy co on powie w piatek. Liczę ze na zbicie tej prolaktyny cos mi da. Ale i boje sie jak wyjda mi badania bo mialam nie mila sytuacje przed badaniem i sie wkurzylam takze zobaczymy ☺️

• Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Tak juz po wypoczynku. Jutro niestetu juz trzeba isc do pracy. Ale chociaz pogode mielismy ladna. Ja w poniedzialek ide do mojego lekarza a w czwartek ide do nowego. Ale ten cykl zaczal sie jakos dziwnie. Caly czas mam wysoka temperature ok 37 stopni. Moze przegrzana jestem :-) zobaczymy co jutro mi lekarz powie.
    Abi jak zajmiesz sie troszeczke soba to moze zapomnisz o staraniach i dobrze Ci to zrobi. Ja dzis tez sie strasznie nameczylam. Cale mieszkanie po remoncie posprzatane na blysk z myciem okien. Jestem wyczerpana dzis.

Strasznie się cieszę że udał Ci się urlop. Nowa siła i nowa energia do działania. Super:)

Rubii lubi tę wiadomość

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Dzisiaj jak pocwiczylam to 8 poty wycisnelam, ale dalam rade, później jeszcze pogralismy w badmintona i jakos tak fajnie się czuje pomimo ze to nie byl nasz cykl. Od dzisiaj wrocilam do ziol ojca sroki bo w poprzednim jednak nie pilam :-) to napewno teraz fajnie po remoncie pomimo ze się napracowalas :-) możliwe ze od przegrzania taki Ci organizm zfixował :-) fajnie ze pogoda sie trafila :-)

Też staram się zająć sobie czymś głowę. Byłam biegać, rower też wrócił w łaski. Mam nadzieję że szybko nie odpuszczę

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio to sobie stosowałam bo przeciez szybko mialam byc w ciazy to po rozwiązaniu sie wezme za siebie a jednak jest inaczej i dostrzeglam ze jest zle :-) plan mam takze dzialamy dalej :-) doczytam ksiazkę i trzeba spać bo jutro niestety juz poniedziałek :-( czekamy jutro na relację Marcowej :-)

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi teraz dopiero zobaczyłam, że u Ciebie się rozkręciło na dobre :( Dobrze, że masz siły nowy cykl nowe wyzwania! Ja już też się szykuję na nowy cykl bo mój ból piersi odszedł w niepamięć i szczerze nie mam żadnych objawów choćbym miała się doszukiwać na siłę :P Jedyne co to popłakałam się dziś o bzdurę do mojego męża sama się potem zastanawiałam co mi odbiło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2018, 22:24

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi to ze nie masz zadnych objawow to jeszcze o niczym zlym nie swiadczy. Juz tu kiedys pisalam ze u mnie w cyklu w ktorym mi sie udalo to nie mialam zadnych objawow nic a nic. Nawet nie przypuszczalam ze moge byc w ciazy bo nic o tym nie swiadczylo. A tu dwie kreseczki byly. Takze nie skreslaj jeszcze tego cyklu i badz dobrej mysli :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 06:53

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane dziewczyny! Jak dzisiaj nastrój? U mnie lepiej ale coś pogoda się skiepściła rano jak szłam to było słoneczko. <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ