Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonyyy dziewczyny jak to jest mozliwe, że są te wpadki to ja nie mam pojęcia, dzisiaj o tym myślałam i się załamałam. Miałyśmy ten temat już, wiem, ale ja tak bardzo bym chciała, żeby Wam się udało. A tym co nie chcą się udaje. ostatnio znowu dzieciątko wylądowało w oknie życia i dzięki Bogu tam. Ciekawe czy ktoś je dostanie. bo pewnie bardzo dużo ludzi czeka w kolejce w ośrodkach adopcyjnych.
-
Marcowa2017.23 wrote:Bonyyy dziewczyny jak to jest mozliwe, że są te wpadki to ja nie mam pojęcia, dzisiaj o tym myślałam i się załamałam. Miałyśmy ten temat już, wiem, ale ja tak bardzo bym chciała, żeby Wam się udało. A tym co nie chcą się udaje. ostatnio znowu dzieciątko wylądowało w oknie życia i dzięki Bogu tam. Ciekawe czy ktoś je dostanie. bo pewnie bardzo dużo ludzi czeka w kolejce w ośrodkach adopcyjnych.
też się nad tym zastanawiam bardzo często. Ja po prostu chyba nigdy tego zrozumiem. Wiesz OVU ciągle przesuwa mi wykres... i już dzisiaj się po prostu zirytowałam. A ja jestem pewna, że owulkę miałam w okolicach 04/07 po prostu to czułam. No ale trudno, dzisiaj gorszy dzień chyba -
ABI90 wrote:ja miałam testować 21 ale już wiem też że na pewno nie będę bo jeśli nie ma skoku temp. to i nie ma fazy lutealnej a jeśli nie ma fazy lutealnej to jest też bez sensu. Co ma być to będzie. Ale mi się spać chce...
Abi mnie to samo tylko u mnie już to trwa kilka dni. Nawet sobie zlecenia w tym miesiącu poodpuszczałam co by mieć więcej czasu w lipcu na lenistwo -
Czesć, nie odzywałam się bo z psim humorem nie ma co nikogo zadreczac. Wczoraj przyszły winiki nasienia meża. Jest lepiej bo morfologia wzrosła z 2% na 4% ale za to jest bez ruchu żołnierzy az 40%. Czekam na swoje wyniki ale beda dopiero w poniedziałek-wtorek.
Boli mnie jajnik od poczatku cyklu i boje sie ze cos nie halo sie zrobilo ale no wizyta za 9 dni.
zuzi_c słuchaj ciała. Moze sie odbyła tak jak mowisz a hormon jeszcze przoduje. Wierze że cykl nie jest stracony.
ABI90 jak to moj lekarz powiedział by miec LUF naprawde musza byc inne parametry zle by tak mogolo byc.
Marcowa odpoczywaj by bąbel pod serduszkiem rósł na zdrowego. Nudnej ciązy Ci zycze.zuzi_c lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Czesc dziewczyny. Abi dzieki ze o mnie pytasz. U mnie dzid deszczyk pada caly dzien ale tak to mielismy bardzo ladna pogode caly czas. Sloneczko swiecilo na plazy sie opalilismy tak ze nas wszystko teraz boli. Troche pozwiedzalismy i sie polenilismy. Jutro wracamy do domu. Od razu czlowiek lepiej sie czuje po takim wypoczynku. Az chcialo by sie ciagle tak leniuchowac. A poza tym 19 lipca jestem zapisana do nowego lekarza zobaczymy co on mi powie i czy cos poradzi.
-
Rubii wrote:Czesc dziewczyny. Abi dzieki ze o mnie pytasz. U mnie dzid deszczyk pada caly dzien ale tak to mielismy bardzo ladna pogode caly czas. Sloneczko swiecilo na plazy sie opalilismy tak ze nas wszystko teraz boli. Troche pozwiedzalismy i sie polenilismy. Jutro wracamy do domu. Od razu czlowiek lepiej sie czuje po takim wypoczynku. Az chcialo by sie ciagle tak leniuchowac. A poza tym 19 lipca jestem zapisana do nowego lekarza zobaczymy co on mi powie i czy cos poradzi.
Rubii to super, że sobie wypoczeliście. Najważniejszy jest resetRubii lubi tę wiadomość
-
Marcowa2017.23 wrote:hej Widzę, że nasz wątek podupada, mało nas więc nic dziwnego
Dziewczyny ja wyjeżdżam na weekend, najpierw do teściów powiedzieć o ciąży a później do moich rodziców, wiec zabieram się za pakowanie a Wam życzę miłego weekendu
no to powodzenia! Daj znać jak zareagowali No szkoda, że wszystkie dziewczyny pouciekały Ciekawe co ze Zgredką i Enką -
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie, szczegolnie do dziewczyn, ktore "czuja" owulacje.
Najczesciej klucie w jajnikach, widoczny sluz, spadek temperatury, bol piersi po, etc
Czy takie objawy rowniez sie pojawiaja w cyklach bezowulacyjnych?
Tak jak wspominalam gin powiedzial ze zedne jajeczko nie jest gotowe I albo cykl bezowulacyjny albo bedzie za pare dni. Jednak jeden dzien po wizycie czylam jajniki jak na owulke nawet byl spadek temperatury ale po piersi mnie nie bolaly a w innych cyklach bolaly czesto po owulace.
I nie wiem czy nasz organizm tez "daje nam znaki" ze byl cykl bez owulacyjny
Jezeli faktycznie byl bezowulacyjny nawet nie wiem czy mam go liczyc jako cykl staran czy nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:35
Euthyrox 75
wit D3, prenatal duo, cynk, wit C
Homocysteina - w normie
ASA, ANA, AOA- brak
AMH - 2,2
V Leiden-Ok
Zespol antyfosfolipidowy-wykluczony
FSH,LH,Testosteron, Progesteron - w normie
Mthfr C-homo
Pai-hetero
KIR bx
NK 19%
HSG- oba jajowody drozne
Maz wyniki w normie
Bhcg: 28dc(9dpt)- 130,9, 30dc (11dpt)-245, 33dc (14dpt)- 595,4
18 dpt- pęcherzyk 7mm
24dpt-jest ♥️ -
Hej, Aneciu moj gin powiedzial że moga być objawy owulacji a jednak jej nie byc. To sie nazywa przygotowanie organizmu na jajeczkowanie ale nie dochodzi do pekniecia pecherzyka.
Odebrałam dzis wyniki prolaktyny jest juz w normie, ale homocysteina mi wzrosła od marca z 11,9 na 12,4. Martwie sie. Boje sie ze ten kwas foliowy nie jest u mnie przetwarzany. i juz mam obawe ze zjde i bede miala dziecko z wadami cewy nerwowej. Nie ma jak sobie montować problemy...
Marcowa powodzenie, życzę by wszystych wieści ucieszyły;)
Rubii nowy lekarz nowa szansa. Dobrze że zregenrowałaś się i nabrałaś nowej mocy;)9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C