Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Abi super ze u Twojego meza wszystko ok. Ja dzis mam wizyte na 17 u mojego lekarza zobaczymy co mi powie. Tez mu pokaze wyniki meza ale wszystko ok u niego to ze mna jest jakis problem. A w czwartek ide do nowego Pana Doktora zobaczymy jak to bedzie.
-
Mam wstępną ocenę makroskopową: upłynnienie, objętość, pH, Lepkość i Aglutynację. Następny pkt Ruchliwość i liczba plemników ( klasyfikacja wg W.H.O)
Ruch postępowy szybki(typ a) , ruch postępowy wolny (typ b) , ruch niepostępowy (typ c) , nieruchome (typ d),typ a+b, liczba plemników i później kolejny pkt Morfologia plemników i tu sporo podpunktów ale to dotyczy budowy
-
Cześć dziewczyny, przepraszam że tak uciekłam ale musiałam odetchnąć. W pracy od groma roboty, w domu też nerwowo (przyznam, że wziełam partnera na przetrzymanie i zanim się nie ogarnie to nie odpuszczę). Także jestem jakaś zrezygnowana i przygnębiona. Czekam bez emocji na @.
Zgredka i Abi szkoda, że Wam się nie udało - było tak blisko
Marcowa, bardzo fajnie to wymyśliłaś My chyba byśmy po prostu kupili smoczki
Zuzi, już masz zachcianki? trzymam kciuki! :*
Hashimoto, Letrox -
ABI90 wrote:Najbardziej napalam się na sierpień U lekarza będę w 7 dc może coś mi jeszcze dorzuci na tą prolaktynę i mogłoby coś zaskoczyć... Dodatkowo ruszyłam z tymi ziołami. Byłoby świetnie mieć prezent na pierwszą rocznicę ślubu. To przyspieszenie okresu dało mi to że że nam wyjazd powinny być dni płodne Z tym że teraz nie mam pojęcia kiedy się spodziewać @. Ostatnio cykle 51,38,43 i teraz 28 dni to tylko temperatury mogę pilnować, chociaż teraz nie miałam skoku więc i owu nie było... Ale głowa do góry i walczymy dalej
ABI jak dużą masz prolaktynę jeśli mogę zapytać?9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
2% morfologii to mało trochę ale mojemu w ciągu 3 miesięcy po suplementach wzrosło do 4%9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Taka_Babka wrote:2% morfologii to mało trochę ale mojemu w ciągu 3 miesięcy po suplementach wzrosło do 4%
Jakie brał suple?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi90 wrote:Jakie brał suple?
Fertilman + wit c musującą bo innej nie chce pic + maca w kapsułkach + 2 cykle moje czyli jego kwiecien, maj, polowa czerwca ziola o.sroki.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
ABI90 wrote:Prolaktyne mam prawie 750, w sobote robilam test na prolaktyne czynnosciową i jutro wynik. W piątek wizyta
jejku to strasznie duza Ci wyszła. Mam nadzieje ze to ze stresu bo mnie z 36 na 19 trwało 3 miesiace zeby zbic. Trzymam kciuki by to była stresowa prolaktyna9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C