Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Cos tam rosnie Abi. Kolejna wizyta w 12 dc. U mnie pecherzyki rosna i ladnie pekaja ale nie dochodzi do zaplodnienia nie wiem co moze byc tego przyczyna
Rubi musisz sie dowiedziec co jej tego przyczyną. Też się boje że mi sie tak okaże... Wsobote mam wizyte i to bedzie 21 dc. 20 dc mam miec owulacje... no zobaczymy czy wogole beda jakies dobre wiesci.
Odebralam dzis wyniki z wit B12 i jest w porzadku. Wiec albo za ta homocysteine kwas foliowy odpowiada albo rozkładam ręce..9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Abi kciuki mocno zacisniete za dobre wyniki.
Od kiedy pisze z Wami na forum to juz nie zadreczam swojego otoczenia a w szczegolnosci meza swoimi przemysleniami i zlymi nastrojami. A dzis sam maz pytal kiedy mam owulke zeby wiedzial kiedy przyjechac. Kiedy to ja zawsze zwykle nalegalam zeby byl. A tu taka mila odmiana. -
enka90 wrote:Cześć dziewczyny, przepraszam że tak uciekłam ale musiałam odetchnąć. W pracy od groma roboty, w domu też nerwowo (przyznam, że wziełam partnera na przetrzymanie i zanim się nie ogarnie to nie odpuszczę). Także jestem jakaś zrezygnowana i przygnębiona. Czekam bez emocji na @.
Zgredka i Abi szkoda, że Wam się nie udało - było tak blisko
Marcowa, bardzo fajnie to wymyśliłaś My chyba byśmy po prostu kupili smoczki
Zuzi, już masz zachcianki? trzymam kciuki! :*
Nie nie nic jeszcze nie mam:) raczej czekam na następny cykl!
A co tam z ukochanym ? Coś poważnego ? -
Rubii wrote:Zuzi kochana czuje ze w tym cyklu bedzie u Ciebie zielone swiatelko. Mam dobre przeczucia
ja tylko wiem jedno... odkąd się staramy czyli od marca ale od 3cykli tak poważnie to pierwszy cykl w którym jestem bardzo wyluzowana. Tylko to mogę przyznać zupełnie bez stresu. I stąd też moje niepokoje bo przyznaję dziewczyny bez bicia... kochaliśmy się chyba w same niepłodne ! hahah na to wychodzi Niby mam akurat w rzekomy dzień owulacji a wtedy miałam infekcję i średnio miałam "chęci" no ale! -
Zuzi do testowania zabraniam pić Tak na wszelki wypadek A w sobotę obie topimy smutki w kieliszku Ukochany poczuł się osaczony przytulaniem, już ja mu teraz pokażę! Rubii zazdroszczę takiej postawy męża.
zuzi_c, Rubii lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
U mnie pogoda też masakryczna, Zuzi trzymaj się kochana, nie możemy tracić wiary że się nie długo uda Zgredka ja łykam 3x2 ja mam 500mg i tak mialam w ulotce wiec też łykam zgodnie z zaleceniami. U mnie problem jest z wyznaczeniem owulacji wiec w poprzednim cyklu łykałam go do 14 dc bo temperatura mi nie wskazała nic.
-
A ja już mamd zisiejsze wyniki prolaktyny test z mtc
Na czczo 405 mIU/l (norma 102-496)
Po 1 godz mtc. 3398 mIU/l
Po 2 godz. 2090 mIU/l
Prolaktyna wyszła 8x wyższa po godzinie co wskazuje na hiperprolaktynemię czynnościową. Jedyne pocieszenie że na czczo spadła w porównaniu do poprzedniego miesiąca. Walczymy dalej.