X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Cos tam rosnie Abi. Kolejna wizyta w 12 dc. U mnie pecherzyki rosna i ladnie pekaja ale nie dochodzi do zaplodnienia nie wiem co moze byc tego przyczyna :-(

Rubi musisz sie dowiedziec co jej tego przyczyną. Też się boje że mi sie tak okaże... Wsobote mam wizyte i to bedzie 21 dc. 20 dc mam miec owulacje... no zobaczymy czy wogole beda jakies dobre wiesci.

Odebralam dzis wyniki z wit B12 i jest w porzadku. Wiec albo za ta homocysteine kwas foliowy odpowiada albo rozkładam ręce..

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka to trzymam kciuki za ppzytywne wiesci i za piekna owulke.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wyszlo prawie 750 ale norma byla do 490 ;-) różne normy mają w laboratoriach bo różne jedostki :-) jutro wyniki z czynnosciowej :-)

• Rubii Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi kciuki mocno zacisniete za dobre wyniki.

Od kiedy pisze z Wami na forum to juz nie zadreczam swojego otoczenia a w szczegolnosci meza swoimi przemysleniami i zlymi nastrojami. A dzis sam maz pytal kiedy mam owulke zeby wiedzial kiedy przyjechac. Kiedy to ja zawsze zwykle nalegalam zeby byl. A tu taka mila odmiana.

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enka90 wrote:
    Cześć dziewczyny, przepraszam że tak uciekłam ale musiałam odetchnąć. W pracy od groma roboty, w domu też nerwowo (przyznam, że wziełam partnera na przetrzymanie i zanim się nie ogarnie to nie odpuszczę). Także jestem jakaś zrezygnowana i przygnębiona. Czekam bez emocji na @.

Zgredka i Abi szkoda, że Wam się nie udało - było tak blisko :(

Marcowa, bardzo fajnie to wymyśliłaś :) My chyba byśmy po prostu kupili smoczki :)

Zuzi, już masz zachcianki? :D trzymam kciuki! :*

Nie nie nic jeszcze nie mam:) raczej czekam na następny cykl! :) :D

A co tam z ukochanym ? Coś poważnego ?

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi kochana czuje ze w tym cyklu bedzie u Ciebie zielone swiatelko. Mam dobre przeczucia <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Zuzi kochana czuje ze w tym cyklu bedzie u Ciebie zielone swiatelko. Mam dobre przeczucia <3

ja tylko wiem jedno... odkąd się staramy czyli od marca ale od 3cykli tak poważnie to pierwszy cykl w którym jestem bardzo wyluzowana. Tylko to mogę przyznać zupełnie bez stresu. I stąd też moje niepokoje bo przyznaję dziewczyny bez bicia... kochaliśmy się chyba w same niepłodne ! hahah na to wychodzi :P Niby mam akurat w rzekomy dzień owulacji a wtedy miałam infekcję i średnio miałam "chęci" no ale!

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ma być dobrze to będzie dobrze :-) ja 10km z kijami przeszlam i tez jakos mi lepiej :-) ogolnie to mam te same odczucia co Rubii ze spokojniejsza jestem dzieki forum :-)

Rubii lubi tę wiadomość

• zuzi_c Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Jak ma być dobrze to będzie dobrze :-) ja 10km z kijami przeszlam i tez jakos mi lepiej :-) ogolnie to mam te same odczucia co Rubii ze spokojniejsza jestem dzieki forum :-)

o super :) Ja właśnie uraczyłam się czerwonym winem :D

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi do testowania zabraniam pić :D Tak na wszelki wypadek ;) A w sobotę obie topimy smutki w kieliszku :P Ukochany poczuł się osaczony przytulaniem, już ja mu teraz pokażę! ;) Rubii zazdroszczę takiej postawy męża.

zuzi_c, Rubii lubią tę wiadomość

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Zgredka02 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcowa2017.23 wrote:
    Zgredka przykro mi z powodu @. Takie opóźnienie dawało nadzieję... co Ci wpisać na pierwszej stronie?
    Hej! Marcowa może ,czekanie na owulacjé bo szczerze nie wiem teraz jak wyliczyć kiedy powinna być@.

6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka ja mam to samo ze nie wiem kiedy sie @ teraz spodziewac :-)lukam wiesiolka i spac :-) dobranoc :-)

• enka90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też podobnie. W zeszłym miesiącu tak mi się wszystko pierwszy raz w życiu rozregulowało, że już nic nie wiem -.-

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

U Was też taka kijowa pogoda ? :( strasznie zimno i pada...

U mnie tempka już spadła więc czekam na @

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Zgredka02 Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2018, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    A propo wiesiołka Abi łykasz go tak jak jest zalecane? Np. Na moim opakowaniu mam że 3×1
    U mnie od polowy czerwca temp nie spada poniżej 30 co jak na ten kraj jest dziwne w dodatku bez kropli deszczu...

6cs szczęśliwy <3
    f2w3ugpjw77wwi10.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pogoda też masakryczna, Zuzi trzymaj się kochana, nie możemy tracić wiary że się nie długo uda ;) Zgredka ja łykam 3x2 ja mam 500mg i tak mialam w ulotce wiec też łykam zgodnie z zaleceniami. U mnie problem jest z wyznaczeniem owulacji wiec w poprzednim cyklu łykałam go do 14 dc bo temperatura mi nie wskazała nic.

• Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie też pogoda średnia, czasem przebije słońce, wiec mam nadzieję, że się rozpogodzi :)
    Miłego dnia :)

3i49f71x2dxie3wa.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już mamd zisiejsze wyniki prolaktyny test z mtc
    Na czczo 405 mIU/l (norma 102-496)
    Po 1 godz mtc. 3398 mIU/l
    Po 2 godz. 2090 mIU/l

Prolaktyna wyszła 8x wyższa po godzinie co wskazuje na hiperprolaktynemię czynnościową. Jedyne pocieszenie że na czczo spadła w porównaniu do poprzedniego miesiąca. Walczymy dalej. :)

• Rubii Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abi kochana a powiedz mi Ty te wszystkie badania robisz prywatnie czy na skierowanie?

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety robię prywatnie. Na szczęście to nie są jeszcze straszne koszty, chociaż jeśli się wszystko zsumuje to troszkę wychodzi. Jest o co walczyć także walczymy :)

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ