Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niezawsze się odzywam ale cały czas Was czytam Najważniejsze, że wiecie z czym się mierzycie czy to z bezowulacyjnymi cyklami czy też prolaktyną. Ja się zastanawiam nad sprawdzeniem prolaktyny bo moje hashimoto sprzyja. Właśnie, jak tam Zuzi? U mnie narazie nie ma plamień więc jest szansa, że wszystko wróciło do normy i @ pojawi się tak jak powinien ufff
Co do witamin to warto też zwrócić uwagę na wit z grupy BWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 13:42
Hashimoto, Letrox -
A ja się wściekam bo chcę wystawić ogłoszenie na olx i muszę potwierdzić nr telefonu kodem z smsa który wcale nie przychodzi wrrr złośliwość rzeczy martwych U mnie za wysoka prolaktyna = cykle bezowulacyjne. Ginek powiedział ze prolaktyna blokuje owu.
-
Zobaczymy, chociaż w tym miesiącu zupełnie nie mam nadziei. Nie uzupełniłam nawet zapasów testów Abi a przy podwyższonej prolaktynie miałaś nieregularne cykle? Zuzi, 3 cykl starań jak narazie dzięki Marcowej jest szczęśliwy więc super jakbyś też zaskoczyła Nasza forumowa mamuśko, tak samo kiepsko czułaś się w pierwszej ciąży?
Hashimoto, Letrox -
enka90 wrote:Zuzi, słyszałam o przypadku jak dziewczyna dostała strasznej biegunki a to się okazało, że organizm tak zareagował na ciążę :p
ja już mam tak 2gi raz w tym cyklu. I bulgocze. A wy dziewczyny mi same wmawiacie !!!!Rubii lubi tę wiadomość
-
Czesc Laseczki, czytam Was ale w pracy tak nie bardzo mam kiedy miedzy tymi dziecmi napisać. ten sie nudzi, tamtemu sie bajka nie podoba, a to ten Paaaaani jutro bedzie tort i tak wkółko. Co chce cos napisac to Panni Michał sie posrał... nie da sie dopołudnia złożyć treściwego zdania bez ****.
Wczoraj był dzień eufori bo pojawił sie cien owulacji dzis ten cien jeszcze słabszy nie wiem czy to nie wina jakości moczu... Wczoraj tempka wzrosła do 36,86 a dzić 36,06. Wiec ogarnianie temperatury nie dla mnie kompletnie.
Zuzu_c pomimo tego co piszemy nie montuj sobie za bardzo bo zderzenie z rzeczywistością bedzie bolesne. Trzymam strasznie kciuki by straczka była na ciążę;P
Marcowa powoli dojdziesz do siebie i jak tylko nabierzesz siły poklikaj coś pociesznego;)
ABI90 rozumiem że jeszcze leków na ta prolaktyne nie dostałas? U mnie tez podejrzewali ze te rozregulowane @ byly nie z powodu miesniaka lecz podwyzszonej prolaktyny. Poki co jak prolaktyna spadła to od 3 miesiecy cykle 32-34 dni. I oby tak dalej albo wcale;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:43
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Taka_Babka wrote:Czesc Laseczki, czytam Was ale w pracy tak nie bardzo mam kiedy miedzy tymi dziecmi napisać. ten sie nudzi, tamtemu sie bajka nie podoba, a to ten Paaaaani jutro bedzie tort i tak wkółko. Co chce cos napisac to Panni Michał sie posrał... nie da sie dopołudnia złożyć treściwego zdania bez ****.
Wczoraj był dzień eufori bo pojawił sie cien owulacji dzis ten cien jeszcze słabszy nie wiem czy to nie wina jakości moczu... Wczoraj tempka wzrosła do 36,86 a dzić 36,06. Wiec ogarnianie temperatury nie dla mnie kompletnie.
Zuzu_c pomimo tego co piszemy nie montuj sobie za bardzo bo zderzenie z rzeczywistością bedzie bolesne. Trzymam strasznie kciuki by straczka była na ciążę;P
Marcowa powoli dojdziesz do siebie i jak tylko nabierzesz siły poklikaj coś pociesznego;)
ABI90 rozumiem że jeszcze leków na ta prolaktyne nie dostałas? U mnie tez podejrzewali ze te rozregulowane @ byly nie z powodu miesniaka lecz podwyzszonej prolaktyny. Poki co jak prolaktyna spadła to od 3 miesiecy cykle 32-34 dni. I oby tak dalej albo wcale;)
Taka_Babka nie sądzę, że sraczki są na ciążę hahaha nie nie ja sobie nie wkręcam nie ma absolutnie po co ale brakiem 2 kresek też się nie dołuję Uważam, że na każdą przyjdzie czas
-
zuzi_c wrote:Taka_Babka nie sądzę, że sraczki są na ciążę hahaha nie nie ja sobie nie wkręcam nie ma absolutnie po co ale brakiem 2 kresek też się nie dołuję Uważam, że na każdą przyjdzie czas