X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika '90 vol.2
Odpowiedz

Staraczki z rocznika '90 vol.2

Oceń ten wątek:
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja slyszalam ze o witaminie E sie mowi ze jest krolowa plodnosci. Widac D tak samo dziala. To super ze Ci pomaga tez musze sobie zakupic wit D i E. Ja tez zagladam codziennie na forum. Jestescie wciagajace :-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niezawsze się odzywam ale cały czas Was czytam :) Najważniejsze, że wiecie z czym się mierzycie czy to z bezowulacyjnymi cyklami czy też prolaktyną. Ja się zastanawiam nad sprawdzeniem prolaktyny bo moje hashimoto sprzyja. Właśnie, jak tam Zuzi? U mnie narazie nie ma plamień więc jest szansa, że wszystko wróciło do normy i @ pojawi się tak jak powinien ufff

Co do witamin to warto też zwrócić uwagę na wit z grupy B :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 13:42

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się wściekam bo chcę wystawić ogłoszenie na olx i muszę potwierdzić nr telefonu kodem z smsa który wcale nie przychodzi :D wrrr złośliwość rzeczy martwych :) U mnie za wysoka prolaktyna = cykle bezowulacyjne. Ginek powiedział ze prolaktyna blokuje owu.

• Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka a moze @ sie nie pojawi? Czego Ci zycze oczywiscie jak i kazdej z nas <3

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Marcowa2017.23 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) czytam Was cały czas, kibicuje, ale nie mam sił na pisane. Okropnie się czuję, cały czas mdłości.
    Pozdrawiam Was.

3i49f71x2dxie3wa.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny jestem :)

U mnie bez zmian, cytologia wyszła dobrze, testuję 21.07. Objawów brak ale mam takie na @ nawet wzięłam nospę bo tak mnie brzuch bolał

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 21 juz coraz blizej Zuzi. Trzymamy bardzo mocno kciuki za Ciebie <3

zuzi_c lubi tę wiadomość

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, chociaż w tym miesiącu zupełnie nie mam nadziei. Nie uzupełniłam nawet zapasów testów ;) Abi a przy podwyższonej prolaktynie miałaś nieregularne cykle? Zuzi, 3 cykl starań jak narazie dzięki Marcowej jest szczęśliwy więc super jakbyś też zaskoczyła :) Nasza forumowa mamuśko, tak samo kiepsko czułaś się w pierwszej ciąży? :)

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze Enka bedziesz miala mile zaskoczenie tak czuje <3
    Biedna Marcowa zle sie czuje kochana moze odwiedzaj nas czesciej to my Ci poprawimy nastroj chociaz troszke moze ;-)

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewuszki moje kochane. Miałam kiepską końcówkę w pracy trochę stresu brzuch rozbolał mnie tak, że musiałam wziąć nospę :( a teraz kiebelek i coś z żołądkiem mi się dzieje. Pewnie od stresu ech

Enka wszystko możliwe póki nie ma @ ! <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi kochana nie stresuj sie bo dzidzi zaszkodzi :-(

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzi, słyszałam o przypadku jak dziewczyna dostała strasznej biegunki a to się okazało, że organizm tak zareagował na ciążę :p

Rubii lubi tę wiadomość

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enka90 wrote:
    Zuzi, słyszałam o przypadku jak dziewczyna dostała strasznej biegunki a to się okazało, że organizm tak zareagował na ciążę :p

ja już mam tak 2gi raz w tym cyklu. I bulgocze. A wy dziewczyny mi same wmawiacie !!!! <3 :D

Rubii lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulgocze bo to mala fasolka sie tam zagniezdza :-)

Marcowa2017.23 lubi tę wiadomość

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubii wrote:
    Bulgocze bo to mala fasolka sie tam zagniezdza :-)

no szalona !!!

Rubii lubi tę wiadomość

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    no szalona !!!
    Pozytywnie nastawiona :D

zuzi_c lubi tę wiadomość

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
  • Taka_Babka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Laseczki, czytam Was ale w pracy tak nie bardzo mam kiedy miedzy tymi dziecmi napisać. ten sie nudzi, tamtemu sie bajka nie podoba, a to ten Paaaaani jutro bedzie tort i tak wkółko. Co chce cos napisac to Panni Michał sie posrał... nie da sie dopołudnia złożyć treściwego zdania bez ****.

Wczoraj był dzień eufori bo pojawił sie cien owulacji dzis ten cien jeszcze słabszy nie wiem czy to nie wina jakości moczu... Wczoraj tempka wzrosła do 36,86 a dzić 36,06. Wiec ogarnianie temperatury nie dla mnie kompletnie.

Zuzu_c pomimo tego co piszemy nie montuj sobie za bardzo bo zderzenie z rzeczywistością bedzie bolesne. Trzymam strasznie kciuki by straczka była na ciążę;P

Marcowa powoli dojdziesz do siebie i jak tylko nabierzesz siły poklikaj coś pociesznego;)

ABI90 rozumiem że jeszcze leków na ta prolaktyne nie dostałas? U mnie tez podejrzewali ze te rozregulowane @ byly nie z powodu miesniaka lecz podwyzszonej prolaktyny. Poki co jak prolaktyna spadła to od 3 miesiecy cykle 32-34 dni. I oby tak dalej albo wcale;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 19:43

9 cs
    cykl 32 dni
    Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
    Polip, mięśniak
    Homocysteina za wysoka
    Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
  • zuzi_c Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka_Babka wrote:
    Czesc Laseczki, czytam Was ale w pracy tak nie bardzo mam kiedy miedzy tymi dziecmi napisać. ten sie nudzi, tamtemu sie bajka nie podoba, a to ten Paaaaani jutro bedzie tort i tak wkółko. Co chce cos napisac to Panni Michał sie posrał... nie da sie dopołudnia złożyć treściwego zdania bez ****.

Wczoraj był dzień eufori bo pojawił sie cien owulacji dzis ten cien jeszcze słabszy nie wiem czy to nie wina jakości moczu... Wczoraj tempka wzrosła do 36,86 a dzić 36,06. Wiec ogarnianie temperatury nie dla mnie kompletnie.

Zuzu_c pomimo tego co piszemy nie montuj sobie za bardzo bo zderzenie z rzeczywistością bedzie bolesne. Trzymam strasznie kciuki by straczka była na ciążę;P

Marcowa powoli dojdziesz do siebie i jak tylko nabierzesz siły poklikaj coś pociesznego;)

ABI90 rozumiem że jeszcze leków na ta prolaktyne nie dostałas? U mnie tez podejrzewali ze te rozregulowane @ byly nie z powodu miesniaka lecz podwyzszonej prolaktyny. Poki co jak prolaktyna spadła to od 3 miesiecy cykle 32-34 dni. I oby tak dalej albo wcale;)

Taka_Babka nie sądzę, że sraczki są na ciążę hahaha :D <3 nie nie ja sobie nie wkręcam nie ma absolutnie po co :) ale brakiem 2 kresek też się nie dołuję :) Uważam, że na każdą przyjdzie czas <3

m3sx43r8mntd6n8a.png
  • enka90 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na nas można liczyć :D o kurczaczki, Taka_Babka to Ty pracujesz w przedszkolu? Musisz być niesamowicie cierpliwa :p

l22npx9iqktnebij.png
    Hashimoto, Letrox
  • Rubii Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzi_c wrote:
    Taka_Babka nie sądzę, że sraczki są na ciążę hahaha :D <3 nie nie ja sobie nie wkręcam nie ma absolutnie po co :) ale brakiem 2 kresek też się nie dołuję :) Uważam, że na każdą przyjdzie czas <3
    To my niedobre Cie nakrecamy caly czas ;-) ale masz racje kazda z nas ma zapisany swoj los gdzies na gorze i do kazdej z nas w soim czasie przyjdzie ta upragniona chwila

f762f9eb67.png
    Długo wyczekiwany cud <3

22d689dd2f.png
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ