Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Już swoje chyba wypłakałam jak myślałam, że w ciążę zachodzi się od tak:) Teraz już łatwiej. Akurat w moim przypadku już od tamtej pory nie zdarzyło mi się płakać i jakoś staram się przyjmować to na klatę. Wiem, że wiele z nas bardzo to przeżywa i co miesiąc nie radzi sobie z emocjami i też to rozumiem i szanuję. Mi jest po prostu smutno ale przyjmuję kolejny cykl z otwartymi ramionami Poza tym ja nastawiam się na sierpien bo wtedy mam URLOP !
-
Enka90 mialam nieregularne cykle 51,43,38 teraz 28dni.
Taka babka dostalam tylko ten Solderol na recepte ale teoretycznie teraz wynik wyszedl prolaktyna 405 a norma do 496 wiec poczekam do piatku bo dopiero mam wizyte mielismy miec na czwartek dopiero wynik nasienia i dlatego tak sie umowilam, ale nastapila zmiana kliniki nie bylo mnie od wyjscia z. Pracy bo troche spraw do ogarniecia mialam + 20km rowerem :-)lepiej sie czuje, moze to endorfinyzuzi_c lubi tę wiadomość
-
enka90 wrote:Na nas można liczyć o kurczaczki, Taka_Babka to Ty pracujesz w przedszkolu? Musisz być niesamowicie cierpliwa :p
Kochane jestem rehbilitantem w fundacji...i w okresie wakacji nie jestem złamana suką która każe ćwiczyć lecz terapeutą i robimy wakacje i atrakcje. Normanie na codzień mam pod opieka na godzine 1 odobę czy w sumie wychodzi że na dniówce 7 osób. A że pracuje z niepełnosprawnością umysłową... zespól downa, autyzm, srednie male upośledzenie naprawde wolałabym pracować fizycznie. Płacz na każdym kroku, sranie pod siebie, brak higieny... to takie duze dzieci...9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Rubii wrote:A u mnie dzis ostatnia noc w samotnosci. Jutro maz wraca ale ciezko jest sie starac o dzidzie jak sie ma meza tylko w weekendy. Czuje ze nam sie dopiero uda jak maz juz bedzie caly czas w domku a tak to nie namy szans
Widzę że też masz rzadko męża w domu.. moj jest strażakiem i ratownikiem medycznym. pracuje na dwie zmiany.. rzadko jest w domu. Dwa kredyty zobowiązują... Czasem mu powiem o owulacji to sprawi by był w domu ale częściej go nie ma... A dziś 3 dzień z rzędu mowie-ze jest sexi to słyszę ze go traktuje protekcjonalnie.
Oczywiście było ekstra ale czułam sie jak przedmiot jak nigdy a na pytanie czy bylo to z chęci czy jak to powiedział ze podniecam go zawsze i wszędzie ale mamy byc normalni..
Zatem dystans do celu dziewczyny:)9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Moj maz do polowy wrzesnia bedzie w delegacjach. Pozniej juz ma obiecane ze bedzie wyjezdzal na jeden dzien i wracal do domu albo gora na dwa dni a nie na tydzien jak jest teraz. Takze musze tylko cierpliwie czekac. Mojemu mezowi bardzo zalezy na tym aby nam sie udalo. Ja juz przestalam mu mowic kiedy mam owu to sam sie dopytuje kiedy ma byc. Mila odmiana.
-
Witam się, już mi troszkę lepiej, zajadam się bananami i migdałami
Dziewczyny podoba mi się Wasze podejście, nie smecicie i bije pozytywną energią, brawo! Tak trzymać, to bardzo ważne
Może wiruskow troszkę prześle?
#######&&&&&&&&&
A czy miałam tak w ciąży z synem? Nie, nic a nic. Jedyne co to nie mogłam długo stać w jednym miejscu. Już w rodzinie mówią ze może to dziewczynka. Zobaczy się
Muszę niedługo wykonać pakiet badań, a że robię wszystko prywatnie to trochę pójdzie pieniążków, ale wiadomo ze na taki cel w ogóle nie szkoda
Pozdrawiam Was i miłego dniaRubii lubi tę wiadomość
-
Mam 7+3 muszę chyba suwaczek sobie ustawić
Chyba chłopca;) ja nie jestem zbyt dziewczęca wiec kiteczki i sukieneczki to nie mój styl ja byłam chlopaciara za dzieciaka więc moja córka też by była wiadomo pierwsze zdrowie a już płeć obojętnie ale pogadac sobie mozna. Mysle ze chlopcy razem dobrze by się dogadywali a i pokój mieliby razem to też lepiejzuzi_c lubi tę wiadomość
-
Marcowa superrr już 7 ale to leci !
Rubii chyba jeszcze by nic nie wyszło także wstrzymuję się do soboty ale tak jak miałam z tyłu głowy jakieś tam mysli tak teraz już szykuję się na @ mówię to serio serio:)
Kochane a jak u Was nastroje ??? Też taka kijowa pogoda cały czas ? U mnie bardzo, w pracy jestem sama bo kolega na urlopie więc zadań mi nie brakujeMarcowa2017.23 lubi tę wiadomość