Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześc dziewczyny, dziś wrzaski w pracy.eh praca z niepełnosprawnymi umysłowo uczy cierpliwości.
Dziś temperatura 35,84.. chyba nie będzie owulacji jednak:(9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
A u mnie ciągle pada... odechciewa się wszystkiego przez taką pogodę, a jeszcze synek ciągnie na dwór...
Taka_babka no nie zazdroszczę pracy, ale cierpliwość w życiu na pewno się przydaje i trzymam kciuki, żeby jednak owulacje była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 10:36
-
ABI90 wrote:A który dc u Ciebie?? ja raz to nawet 29 dc miałam (a przynajmniej test owu pozytywnie wtedy wyszedł)
Dziś mam 19 DC.. w sobotę wizyta u lekarza no zobaczymy co będzie. Czekam aż mnie dół dopadnie9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Dopóki nie było wyników nasienia to jakoś się nie stresowałam tak... A teraz morfologia plemników 2% to jakoś mnie trochę przytłoczyło... Niby ta babka w laboratorium powiedziała że są dobre że ta morfologia mogłaby być lepsza ale kurde norma jest od 4% ;/ Bierze te swoje suplementy i l-karnitynę muszę mu jeszcze zakupić... Dopóki ten lekarz mi nie powie że jest w porządku to będę się stresować Pierwszy dzień w którym byłaś na monitoringu to który dzień cyklu??
-
Rubii wrote:Siedze pod gabinetem wlasnie. Jeszcze deszcz sie rozpadal. Stresik jest
Trzymam kciuki za dobre wieści:)Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Niestety nie mam dobrych wiesci. Pecherzyk rosnie ale endometrium nic. 3,4 mm tak jak w poniedzialek. Ten cykl stracony zalamalam sie. Ten lekarz zmieni mi clo w nasgepnym cyklu na inny lek, przepisal mi ovarin, estrofem i wit d3. Jestem zalamana w nastepnym cyklu mam zrobic hormony. Znow noc z tego juz sil mi brak a mowil ze maz ma nasienie jak za dwoch chlopa