Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubii wrote:Niestety nie mam dobrych wiesci. Pecherzyk rosnie ale endometrium nic. 3,4 mm tak jak w poniedzialek. Ten cykl stracony zalamalam sie. Ten lekarz zmieni mi clo w nasgepnym cyklu na inny lek, przepisal mi ovarin, estrofem i wit d3. Jestem zalamana w nastepnym cyklu mam zrobic hormony. Znow noc z tego juz sil mi brak
a mowil ze maz ma nasienie jak za dwoch chlopa
Kochana zrobisz badania i będzie wiadomo. Ja też biorę ovarin i w tamtym cyklu byłam zadowolona.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyW tym cyklu juz nie ma szans w 12 dc mam endo 3,4 porazka. Nigdy takiego nie mialam. W poniedzialek do szpitala mam isc do niego na monitoring juz na nfz wtedy i powie mi co dalej robic. Ale z tego cyklu nic nie bedzie. Nafaszerowalam sie lekami ktore mi dal i sie uzalam nad soba. Wybaczcie ze Wam smece ale mam podly nastroj teraz
-
Rubiii strasznie mi przykro
Jak Ci zmieni te leki to może od razu się wszystko poprawi. Dodatkowo trochę wina i trzeba być dobrej myśli. Ja o swoje endometrium też się strasznie martwię bo w momencie odstawiania antykoncepcji miałam 4mm. Boję się tych monitoringów (że wyjdzie coś nie tak) więc się łudzę, że nie będę musiała ich prowadzić. W którym cyklu starań zaczęłyście monitorować?
Marcowa, ja od razu jak wspomniałaś o tych mdłościach pomyślałam 'oho pewnie dziewczyna'
Zuzi, @ już przyszła? U mnie narazie nic ale pewnie pojawi się jutro jak już zacznę sobie coś wmawiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:23
Hashimoto, Letrox -
Byłam pobiegać żeby mózg zresetować. Dzis na forum same zle wiesci... odebrałam wyniki kwasu foliowego i za wysoki... Jak nie urok to sraczka...
Zaczyna mmie martwić brak wiedzy na temat endometrium i owulacji..;( To nie tak wszystko miało wyglądać. Miał być sex z przyjemności raz czy drugi i ciach II kreski a pozniej sex ze szcześcia a nastepnie z zachcianek hormonów a pozniej zeby poród wywołać a nie zeby trwały te starania i trwały..
Rubii jakie badania Ci lekarz przepisał?
enka90 lepiej zrobić monitoring i wiedzieć na czym się stoi niż błądzić ślepo. Badz dzielna9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ciężko się odczytać
tylko tego ostatniego nie moge odczytać. Ale myśle że warto żebys zrobiła. Może to będzie kolejny krok do przodu. Lepiej teraz niż za rok.
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Ja wydaje miesięcznie na badanie średnio 100-230 zl + wizyty u lekarza prywatnie... Jest to jedyny cel na który nie szczędzę pieniędzy. Rubii warto naprawde warto
<przytul>9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Testosteron, SHBG, LH, FSH,, Androstendion i DHEAS, pierwszego nie rozczytam, robilam wszystko poza DHEAS i placilam 161zl ja do tego mialam jeszcze prolaktyne i progesteron w tej cenie, DHEAS u mnie 65zl... Ale czego nie zrobimy dla dziecka... Tez bylam w terenie... 10km -o kijach, glowa zajeta. Rubi zrobisz badania i napewno dobierze leki, przytulam...
-
Oj moje kochane dziewczyny to ja dołożę się do tych fatalnych wieści
Zaczęła mi się @. Jednak Flo dobrze mi wyznaczyło termin na jutro z możliwością, że dostanę dzisiaj czyli owu musiała być 04.07 tak jak czułam. Natomiast wg tego wykresu OVU powinnam dostać 25/07
w każdym razie nowy cykl nowe nadzieje !!! -
Miałam wysoką homocysteine 12,40, a na nia wpływa wit B12 i kwas foliowy to oba zrobiłam. I wit B12 w normie a kwas foliowy za wysoki 23,50 a norma 4,6-18,7 ng/ml. Ma nadzieje ze badan genetycznych nie będę musiała robi z ta mutacja MTHFR bo to sa koszta rzędu 400-500 zł. Łudze się ze ten kwas za duzy jest bo brałam ovarin gdzie miał kwas foliowy i dodatkowo jeszcze kwas foliowy czyli dziennie dawkę 800 i tak przez miesiąc bo nie pomyłam ze sobie szkodzę. eh trzeba czytać ze zrozumieniem.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Zastanawiam sie czy nie zapytać lekarza o HSG czy nie zrobic... po co się łudzić jak może nie jest tam możliwości dojścia? hmm.. sama nie wiem.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Dziewczyny, @ w nocy nie przyszła więc zamiast latać w pracy co chwila do toalety by sprawdzać czy to już, zrobiłam swój ostatni z zapasów test. Nie musiałam czekać nawet chwili
aż mnie zmroziło bo byłam pewna, że nic z tego!
dwie kreski
Po pracy jeszcze kupię inny test dla pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 06:35
Rubii, Marcowa2017.23 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox