Staraczki z rocznika '90 vol.2
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzi_c wrote:dzięki kochana jutro zapisuję się do lekarza. Strasznie się zestresowałam już samym myśleniem. Ten cykl poleci na straty
Dostaniesz bromergon na prolaktyne oraz letrox lub eutyrox na tarczyce lepiej zebys dostała 50 dawke bo przez 3 miesiace powinno Ci spasc. Mnie zarówno prolaktyna (32 miałam )jak i tarczyca (2,5) spadły do normy. Pozytywnie że poszłaś na badania. To juz kolejny krok w przód9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Zrobilam wlasnie test owulacyjnu i jest pozytywny i nie wiem co o tym myslec. Czy owu bedzie jutro, dzisiaj czy moze juz byla? Skok temperatury juz mialam dzis i bole jajnikow wczoraj. Dzis nic mnie mnie boli tylko piersi. Nie wiem juz co o tym myslec
-
Taka_Babka wrote:Dostaniesz bromergon na prolaktyne oraz letrox lub eutyrox na tarczyce lepiej zebys dostała 50 dawke bo przez 3 miesiace powinno Ci spasc. Mnie zarówno prolaktyna (32 miałam )jak i tarczyca (2,5) spadły do normy. Pozytywnie że poszłaś na badania. To juz kolejny krok w przód
Dzięki za wsparcie :* fatalnie się czuję z tym wszystkim. Olśniło mnie dopiero po tylu miesiącach, że nie mam tego śluzu Jezu gdzie ja miałam głowę... -
Rubii wrote:Zrobilam wlasnie test owulacyjnu i jest pozytywny i nie wiem co o tym myslec. Czy owu bedzie jutro, dzisiaj czy moze juz byla? Skok temperatury juz mialam dzis i bole jajnikow wczoraj. Dzis nic mnie mnie boli tylko piersi. Nie wiem juz co o tym myslec
Rubii kochana jak masz możliwość to tylko się przytulajcie żeby nie było strat -
Rubii wrote:Zrobilam wlasnie test owulacyjnu i jest pozytywny i nie wiem co o tym myslec. Czy owu bedzie jutro, dzisiaj czy moze juz byla? Skok temperatury juz mialam dzis i bole jajnikow wczoraj. Dzis nic mnie mnie boli tylko piersi. Nie wiem juz co o tym myslec
I tu jestem w tej samej sytuacji. Cycki tylko bola, jajniki już nie. Pieron wie. Ja już odpuszczam. Zastrzyk miał zadziałać 24 max 36 h po zastosowaniu. Zrobiłam go w sobote ok 13:30 wiec juz owulacja musiała być. Temperatura skacze mi caly cykl różnie wiec wyzszą miałam w niedziele tempke. No juz co ma być to bedzie. Trzymam kciuki Rubii za Ciebie mocno w tym cyklu I za wszystkie Laseczki na Naszym wątku :*9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
zuzi_c wrote:Dzięki za wsparcie :* fatalnie się czuję z tym wszystkim. Olśniło mnie dopiero po tylu miesiącach, że nie mam tego śluzu Jezu gdzie ja miałam głowę...
Kochana nie dobieraj sobie do głowy. Lepiej teraz niż pozwiedzmy w 20 cs. Leki na prolaktyne działaja od razu z miejsca. Poprawa na badaniach jest dopiero po ok 3 miesiącach. Powoli zacznie Ci sie wszystko normować i napewno bedzie sluz płodny i owulka. Naprawde bardzo się ciesze ze zrobilas badania.
Mnie kazdy uwaza za hipochondryczke.. Zanim zaczelismy sie starac to zrobiłam badania i wyszły źle i od tego czasu sie staramy by juz zadnej szansy nie stracic.zuzi_c lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:Wlasnie nie mam mozliwosci. Meza nie ma niestety. Tutaj moj test: https://zapodaj.net/8542e531c197c.jpg.html
Nigdy mi takie wyrazne kreski nie wyszly
widać ładnie 2 kreseczki. Ale pamiętaj nie zawsze test owulacyjny i podwyzszony progesteron świadczą o owulacji. Moga być syndromem zespołu LUF. Nie strasze bo naprawde wierze ze owu była juz u Ciebie i żołnierzyki dotarły gdzie miały dotrzec.9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii smutno może Ci być dopiero jak @ przyjdzie. Nie pozwalam na wczesniejsze smutanie się ;P Jeszcze nic straconego:)
Rubii z jakiej firmy masz testy owulacyjne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 17:25
Rubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Rubii wrote:U mnie pecherzyki zawsze pekaly nie mialam z tym nigdy zadnego problemu. Mialam problem z ich rosnieciem ale nie z pekaniem. Jak owu nie bylo juz to cykl pojdzie na straty
To tym bardziej jak pękały. Nerwy na wodzy. Też się strasznie denerwuje jak przed obrona. Ale musze czekać jeszcze pare dni i dopiero wtedy czarna rozpacz ale nie teraz Kochana Testujesz po mnie ale jesli masz owu teraz to mysle ze juz wczesniej bedzie wiadomo co i jak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 17:29
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Owu moze mam teraz moze jutro ale nie mam mozliwosci serduszkowania. Jak byla wczoraj lub dzisiaj to plemniczki moze dotrwaja a jak jutro to nie dotrwaja napewno bo bylo w niedziele wieczorem. Maz bedzie dopiero w czwartek ale to juz bedzie po wszystkim
-
Rubii wrote:Owu moze mam teraz moze jutro ale nie mam mozliwosci serduszkowania. Jak byla wczoraj lub dzisiaj to plemniczki moze dotrwaja a jak jutro to nie dotrwaja napewno bo bylo w niedziele wieczorem. Maz bedzie dopiero w czwartek ale to juz bedzie po wszystkim
pamiętaj i tego sie trzymaj w dni serdnio płodne tez ludzie zachodzą w ciąze. Jeśli masz zobaczyc te II kreski w tym cyklu napewno już dzialają zołnierzyki bez wzgledu czy nocują w jaskini czy już maszerują Wszystko kwestia wiaryRubii lubi tę wiadomość
9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
zuzi_c wrote:Dziewczynki będę Wam teraz smęciła. Ale mam zły humor powoli się godzę, że do końca roku to nici. W czwartek mam ginekologa
Też Ci nie pozwole. Cuda sie zdarzają. Dziewczyna na innym wątku starsza miesiąc brała bromergon + jakis 1-1,5 miesiaca w miedzy czasie ovarin i zaszła. Naprawde nie możesz tak mysleć. Musisz walczyc nie poddawać sie. Kolejny przykład w dziale z pomoca medyczna. Dziewczyna tak jak ja zastrzyk + ovarin + zel itd 3 cykle pod rzad i nic, i pozniej bez niczego działa do teraz.. Nie ma reguly nie ma zasady. Po prostu musimy dac z sobie tak duzo ile jestesmy w stanie by spełnić marzenia.
To tak jak z skonczeniem studiów. Było cieżko, płakałam było narawde kurewska ciężko i dzien w dzien sobie mowiłam co ja robie na uniwersytecie medycznym. Na 3 roku stwierdziałam ze juz nic innego mi nie zostało jak walczyc by miec ten lic. I udalo sie. Kułam kułam płakałam i kułam az cud sie stał. Był błąd komputera ktory sprawdzał i ten jeden punkt ktory mi brakowało znalazł sie. I dziś nie jestem lic ale mgr. walczmy dziewczyny9 cs
cykl 32 dni
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C