Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Jejku czemu tak długo się w Twoim laboratorium czego na wyniki ??
Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę na powtórkę też idę w przyszłą sobotę dopiero więc jeszcze poczekam na wyniki następne znowu.
Czuję się spokojna wierzę, że wynik będzie dobry i jeżeli tak będzie to mogę nawet tydzień czekać
Lekarza mam na 14.12 więc na pewno zdążę
Frelcia my z Pauliną też nie miałyśmy żadnych objawów, teraz trzeba czekaćtym_janek lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę na powtórkę też idę w przyszłą sobotę dopiero więc jeszcze poczekam na wyniki następne znowu.
Czuję się spokojna wierzę, że wynik będzie dobry i jeżeli tak będzie to mogę nawet tydzień czekać
Frelcia my z Pauliną też nie miałyśmy żadnych objawów, teraz trzeba czekać
Ale nic a nic? Nawet podczas implantacji? -
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę na powtórkę też idę w przyszłą sobotę dopiero więc jeszcze poczekam na wyniki następne znowu.
Frelcia my z Pauliną też nie miałyśmy żadnych objawów, teraz trzeba czekać
A nie lepiej po 48h ? Wtedy fajnie przyrost widać. I mniej czekania w niewiedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 18:44
-
Pewnie że lepiej ale nie mam jak pojechać na tygodniu.
Frelcia nie pamiętam nic innego niż zwykle zaczęły mi się te mdłości tylko, na wykresie są zaznaczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 23:15
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia to jest świetny pomysł i też się tego chwyciłam. Dzisiaj dopiero (8dc) mi się przypomniało, że muszę zacząć mierzyć temperaturę. Święta są super, żeby zająć głowę. Ja dodatkowo uciekam z pracę i wszelkie zaniedbane sprawki
tym_janek, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Dzień dobry. Ja chyba też muszę zacząć świąteczne porządki, tyle roboty. Muszę to sobie jakoś rozłożyć w czasie.
O ile @ nie przyjdzie szybciej to chciałam testować 12.12 chyba że wcześniej poczuje się jakoś "inaczej" -
Ja jestem 14dpo, wiec chyba ja naszybciej Dziewczyny stwierdzilam ze nie bede sie katowac testami i jak nie wykdzie to i tak się łudzić że moze jeszcze za male stezenie w moczu. Wczoraj postanowilam ze pójdę na betę. Dzis popoluddniu wyniki.
Stad ta decyzja ze zaczelam troche cwiczyc w domu i po Ewce leze plackiem i kwiczę ze zmeczenia. Caly czas czuje jakies mini bole w jajnikach i chcę bez wyrzutow sumienia móc cwiczyc bądź odpoczywaćLetitbe, tym_janek lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Wiecie co..przydałby się jakiś taki dokument online do edycji, w którym każda z nas by się dopisywała kiedy będzie spodziewana @ i kiedy testuje
MartitaS, mala_misia lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnylollla7 trzymam kciuki !! MOCNO!!
ja nie wiem kiedy testuje... nie wiem czy owulka była po zastrzyku w czwartek czy w piątek w sobotę raniutko już ciałko żółte. Hmmmm niby ovitrelle utrzymuje się do 14 dni? więc chyba za 16Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 10:33
-
nick nieaktualny