Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Jejku czemu tak długo się w Twoim laboratorium czego na wyniki ??
Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę
na powtórkę też idę w przyszłą sobotę dopiero więc jeszcze poczekam na wyniki następne znowu.
Czuję się spokojna
wierzę, że wynik będzie dobry i jeżeli tak będzie to mogę nawet tydzień czekać 
Lekarza mam na 14.12 więc na pewno zdążę
Frelcia my z Pauliną też nie miałyśmy żadnych objawów, teraz trzeba czekać
tym_janek lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę
na powtórkę też idę w przyszłą sobotę dopiero więc jeszcze poczekam na wyniki następne znowu.
Czuję się spokojna
Ale nic a nic? Nawet podczas implantacji? -
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Nie wiem.. ale to jedno znalazłam blisko czynne w sobotę
Czuję się spokojna
A nie lepiej po 48h ? Wtedy fajnie przyrost widać. I mniej czekania w niewiedzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 18:44
-
Pewnie że lepiej ale nie mam jak pojechać na tygodniu.
Frelcia nie pamiętam nic innego niż zwykle
zaczęły mi się te mdłości tylko, na wykresie są zaznaczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2017, 23:15
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia to jest świetny pomysł i też się tego chwyciłam. Dzisiaj dopiero (8dc) mi się przypomniało, że muszę zacząć mierzyć temperaturę. Święta są super, żeby zająć głowę. Ja dodatkowo uciekam z pracę i wszelkie zaniedbane sprawki
tym_janek, Kruszynka91 lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

My Ovulation Chart -
Dzień dobry. Ja chyba też muszę zacząć świąteczne porządki, tyle roboty. Muszę to sobie jakoś rozłożyć w czasie.
O ile @ nie przyjdzie szybciej to chciałam testować 12.12 chyba że wcześniej poczuje się jakoś "inaczej"
-
Ja jestem 14dpo, wiec chyba ja naszybciej
Dziewczyny stwierdzilam ze nie bede sie katowac testami i jak nie wykdzie to i tak się łudzić że moze jeszcze za male stezenie w moczu. Wczoraj postanowilam ze pójdę na betę. Dzis popoluddniu wyniki.
Stad ta decyzja ze zaczelam troche cwiczyc w domu i po Ewce leze plackiem i kwiczę ze zmeczenia. Caly czas czuje jakies mini bole w jajnikach i chcę bez wyrzutow sumienia móc cwiczyc bądź odpoczywać
Letitbe, tym_janek lubią tę wiadomość
Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę

-
Wiecie co..przydałby się jakiś taki dokument online do edycji, w którym każda z nas by się dopisywała kiedy będzie spodziewana @ i kiedy testuje
MartitaS, mala_misia lubią tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

My Ovulation Chart -
nick nieaktualnylollla7 trzymam kciuki !! MOCNO!!
ja nie wiem kiedy testuje... nie wiem czy owulka była po zastrzyku w czwartek czy w piątek
w sobotę raniutko już ciałko żółte. Hmmmm niby ovitrelle utrzymuje się do 14 dni? więc chyba za 16
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 10:33
-
nick nieaktualny