Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam czerwiec ale nie dla R tylko nam się data spodobała i wybraliśmy ja jednomyślnie podwiazke miałam niebieską I bawiłam się w to żeby mieć coś białego, nowego, niebieskiego i pozyczonego ale nie wiem dlaczego tak dla zasady chyba nie wiem nawet co mi groziło za brak tych rzeczy no i ja nie miałam welonu to też trochę krzywo patrzyli.
Lolla jak beta?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Moja sukienka też była ecru a nie śnieżno biała:) ale miałam białe majtki i koronkę od pończoch bo same były cieliste. Było mi widać nogi i nie chciałam białych6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
odświeżam odświeżam i jeszcze brak wyniku, w piątek mialam o 15.50.........wiec z każdym odświeżeniem tak mnie ściska w brzuchu.
U mnie ludzie się dziwowali że miałam buty miętowe a był to kolor przewodni, miałam paznokcie jasniutko miętowe, zaproszenia, winietki i wstążke od białego bukietu. Młodzi że super a babcie jaaaak to buty miętoweCzekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
Dziewczyny przyszłam Wam pochwalić się moją princzipesą. 1750 gr, 42 cm. Czasamo trudno mi uwierzyc, ze to juz tak daleko. Czuję widmo porodu, bo mój lekarz zaczyna o tym pobąkiwać.
tym_janek, madzi2506, Marta..a, PLPaulina, Szimi, Frelcia, Letitbe lubią tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Karakorum cudeńko
Co do ślubu to mieliśmy w czerwcu, było mi w sumie obojętnie kiedy. U nas akurat zależało od dostępności sali. Mieliśmy więc do wyboru czerwiec albo koniec września. Stwierdziłam że w czerwcu będzie ładniejsza pogoda więc tak zostało (chyba nie muszę wspominać że oczywiście jak tylko wyszliśmy z kościoła to zaczęło padać i lało prawie przez cały dzień )
Miałam coś nowego pozyczonego i niebieskiego, Ale tak jak Marta, w sumie nie wiem dlaczego. Sukienka była biała, przymierzalam też inne odcienie ale jakoś do mnie nie pasowały. -
nick nieaktualny
-
O jaaa też miałam ecru suknie, mama mi uszyła,więc nie była taka ciężka na szczęście, ale kurde brak białej kiecy, butow, bielizny i w ogole nic białe biw bylo, brak podwiazki, piękna pogoda która to niby źle wróży, nie postawilam butów na noc z pieniedzmi na parapecie, zeby kasa wlatywała, mieliśmy małżeństwo za świadków, do ołtarza prowadzil mnie maz, nie calowalismy sie po przysiedze, nie "wychodzilam" z rodzinnego domu i mogłabym jeszcze dluuugo wymieniać.
I ja głupia się dziwie czemu mam pecha?! Sama sobie to załatwilam
Karakorum to juz 31 tydzień?! Tak szybko?! Torbę pakuj!
Kurde ja bym już chyba w gacie ze strachu robiła przed porodem
Boje się jak nie wiem'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
A nam się nastrój zepsuł ale i dzisiaj chyba nic z tego. A to te dni i jak tu nie serduszko Wać? Wrrrr
Lollla gratuluję!!
Karakorum super dzieciątko.
Ja na swoim ślubie miałam czerwone buty, nic niebieskiego, pozycjonerów itp. bawiłam się średnio bo najpierw stres, później zmęczenie i nie cierpię takich imprez. Więc wspominam BOMBOWOWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 08:02
-
Mycha ja tez raczej nie wspominam ślubu jakoś super. Na pewno nie był to najpiękniejszy dzien w moim życiu. Najpiękniejszy był gdy spałam z mężem na dziko w górach wyższych niż Rysy w cudownym kraju. Nigdy chyba szczęśliwsza nie byłam
Aa w ogole co do koloru butów to moja szwagierka jak brala slub i sie uparla na białe buty to nasza wspólna teściowa stwierdziła, że przecież nie muszą byc białe, moga byc cieliste. Jak ja rok później kupowalam dla siebie cieliste to mowila ze przeciez ślubne to biale, ewentualnie różowe jak mam takie dodatki. I bądź tu mądry człowieku
My wszystkie tu musimy mieć anielska cierpliwość, do oczekiwania na dziecko, do rodziców, rodzin, pracy no i partnerów medal nam sie należy kobietkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 23:52
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart