Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Mylam się właśnie i zauważyłam na piersiach żyłki
Znaczy zawsze mialam jedna - dwie na każdej ale teraz jest ich więcej i wszedzie
Nie dotrwam do rana, no nie dotrwammalutka_mycha lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hahahah dziewczyny nie wiedziałam, że dostarczam Wam takich wrażeń
Chyba nie zasne dzisiajtym_janek lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja sie zawsze nie mogę doczekać Waszych dwóch kresek ale teraz mam pełne gacie ze strachu nie wiem czy bardziej boje się pozytywu czy negatywu ale jestem popieprzona
karakorum lubi tę wiadomość
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Test robiłam, jest bladzioch na maksa. Bez przyglądania się dobrego nic nie widać, ale nie gratulujcie mi przypadkiem, bo temperatura nieźle spadła a i jak na 15 dpo trochę za słaba ta kreseczka. Na nic dobrego nie ma co liczyć'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Nie ma opcji, o tej porze co zawsze, w tym samym miejscu co zawsze, spalam normalnie.
Mialam juz tak z testem, ze wyszedł słaby pozytyw a potem @
Poczekam dwa dni i jak @ nie przyjdzie powtórzę test'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Tylko pytanie jakim cudem wyszedł bladzioch? Coś musi być na rzeczy....
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
nick nieaktualny
-
Mam drugi ale poczekam dwa dni
Wydaje mi sie, ze faktycznie to prawdziwy pozytyw, bo mam objawy, których zazwyczaj przed @ nie mam. Nie miewam 14 dni fazy lutealnej a co dopiero 15
No nic, pozostaje nadal czekaćkarakorum, tym_janek lubią tę wiadomość
My Ovulation Chart -
36,6 to i tak wysoka temperatura, zwłaszcza w porównaniu do tych sprzed owulacji ja bym jutro zrobiła znowu sikanca. Nie lubię się kłuć
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100