Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Letitbe, czyli stanelismy na testowaniu jutro? Ok, to bede zagladala od rana Dzisiaj ledwo otworzylam oczy i wylaczylam budzik, to odpaliłam nasz wątek!
Jutro powinna byc nieco mocniejsza krecha
Mycha, ktorego testujesz?Letitbe lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Karakorum a sama nie wiem sle chyba tak
Dzięki wam dziewczyny za mega wsparcie
Mycha czujesz się jak na 9dpo?'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No właśnie nic nie czuje, gdyby nie ten skok temperatury to już bym się może umawialiśmy do lekarza na wywołanie. A tak to poczekam. Wg tej apki, która poleciła Letitbe to zareaguje w sobotę. Ale według OvuView które miała wcześniej to jestem dopiero 6 dni po owulke więc ewentualnie może mi się przeciągnąć do 30 stycznia.
MASAKRA -
To może umow sie na wszelki wypadek i tak. W końcu z takim cyklem i tak lepiej sprawdzić co sie dzieje'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień leci za dniem strasznie szybko. Nawet nie będziesz wiedziała kiedy a maluszek bedzie już z tobą
Mi się wydaje że dopiero co z brzuszkiem chodziłam a mały w sobotę kończy roczek.
Letitbe czekamy na testowanie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karakorum co to za wozek?
Przepraszam dziewczyny za obsuwe ale czekałam az luby wyjdzie. Wynik :negatywny
Biel na maksa'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart