Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz wam wrzuce fotke. Jutro jak nic sie nie będzie nowego dzialo to zrobie chyba ten test. Lubemu nie mówię, chce powiedzieć jak juz bedzie ok bo znowu sie będzie martwił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 10:58
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Mam nadzieję że to prawdziwy pozytyw. Przy twoich objawach które opisujesz to musi być ciąża mam nadzieję że jutrzejszy test rozwieje wszystkie wątpliwości.
-
Ja to kurde nic normalnie nie mogę zrobić, tylko zawsze jakieś cyrki'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe, namawiam Cie do zrobienia elektronicznego! One nie kłamią. Co prawda cena zaporowa, ale warto.
Jak dla mnie na tym tescie jest krecha jak nic, ale skoro mamy sie wstrzymacz gratulacjami, to tak bedzie Faktycznie lepiej jeszcze troszke wstrzymac oddech, niz pozniej z rozczarowaniem odkrecać sytuacje.Letitbe lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Jest kreska ale tak slaba ze szok, trochę za slaba jak na 15 dpo i uprzedzona wcześniejszymi doświadczeniami sie zwyczajnie boje. Znowu spać nie bede dzisiaj'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Jak na moje oko to jest ciaza jak nic. Z gratkami sie wstrzymuje, ale wydaje mi sie, ze to na nastepnym kreseczka bedzie mocniejsza. Jezel zagniezdzilo sie np 12 dni po owulce, a nie 7 po, to taki bladzioch bylby jak najbardziej adekwatny Moze warto przejsc sie na bete po prostu i juz miec gwarancje 100%?👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Nie mam jak polecieć polecieć po testy. Najbliższa apteka /sklep jest 10 km dalej. Bez męża się nie obędzie a nie chciałabym mu wody z mozgu robić. Zrobię jutro /pojutrze test i zobaczymy.
Sama kreska ok ale jest słaba a i tempka w dół więc wole dmuchać na zimne.
Z beta identycznie jak z testami, tez 10 km i jak juz to jutro i musialabym angażować męża i wiadomo... Nie chcę robic szumu niepotrzebnie.
Zobaczymy co wyjdzie.
Żeby zmienić temat to powiedzcie mi czy macie jakieś ulubione wkładki higieniczne. Ja uzywalam juz carefree, discreet, najtańszych marketowych i wszystkie mi sie po chwili odlepiaja i przemieszczaja. Wkurza mnie to'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Najczęściej noszę bawełniane figi a i tak sie chrzania,ale pewnie coś robię nie tak aktualnie mam carefree i jak zdejmuje bieliznę to wkladki zostaja na mnie chyba mam własną grawitacje
madzi2506 lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja też używam carefree, a tak przy temacie to na rozbawienie:
http://m.mistrzowie.org/558291
28.04.2019 Helenka przywitała świat 2800g, 53cm
1.04 - 2260g
4.03 - 1600g
19.12 - 320g
03.09.18 - pozytywny test!
Beta 05.09.18: 462
14 cykli starań
Hashimoto - euthyrox 100 -
Letitbe to czekamy na kolejny Ten faktycznie jest bardzo blady ale to też ten paseczek z allegro więc z nimi różnie
Wkładki mam z lidla takie w niebieskim opakowaniu i też są spoko6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
No te z lidla to juz w ogole ze mną nie współpracują, to chyba przez moja duza dupe
Korci mnie zeby lubemu powiedzieć ale sama nie wiem. Moze poczekam do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 18:08
My Ovulation Chart -
powiedz mu, zawsze będzie Ci raźniej Ja po teście to bym chodziła taka radosna, że mój i tak by się po chwili domyślił.
edit: własnie mi taki filmik się pokazał n fb, pasuje idealnie https://www.facebook.com/Aleprzypaly/videos/2061259877493345/?fref=mentions
Poćwiczyłam właśnie z Lewandowską, kupiłam wreszcie płytę Mam nadzieję, że endorfiny związane z ćwiczeniami polepszą mój nastrój, bo dziś znowu zaczęłam od zwrócenia śniadania generalnie w ogóle się nie zmęczyłam, bardzo proste i nie męczące, ale takie powinny też być. zobaczmy za tydzień jak te dla II trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 19:05
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta tez kiedys z ciekawości ćwiczyłam. Dobre, nie mecza ale wspierają ruch i wzmacniaja plecy, które chyba sa najważniejsze.
Widziałam ostatnio ten filmik i śmiałam się sama do siebie
Key zaczynasz potwierdzać moja tezę o szerokich tylkach
Mycha jutro sprawddze temperaturę. Jak spadnje to oleje sprawe, jak wzrosnie to chyba zrobie drugi test a jak dalej będzie wątpliwy to trudno, wyśle meza do apteki po normalny test albo kaze sie zawiezc na bete
Chciałabym go poinformować pozytywnym testem ale kuźwa nawet to mi nie wyjdzie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart