Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No super, tylko @ nadal nie ma i nic jej nie zwiastuje. Jestem w 16-17 dpo'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Letitbe, takie zawieszenie jest najgorsze. W 16 dpo kreska zdecydowanie powinna wyjsc, albo okres... Jaki masz plan? Czekasz, czy kierujesz sie do gina?
Paulina, szczerze mowiac nie, ot spodobal mi sie, poczytalam w necie czy nie ma jakichs tragicznych ocen i w sumie tyle Podoba mi sie ta estetyka, najchetniej kupilabym stokke, baaardzo mi sie podobają, ale brak srebrników na takie cudaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Do gina nie ide bo mi powie ze okres sie czasem spóźnia przecież, a w wykresy nie wierzy więc wiesz.. Poczekam, mezowi chyba nie nie powiem bo i ból piersi dzisiaj odpuścił takze stary scenariusz. Bez sensu zeby sie martwił.
Będzie co ma byc'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Bardzo ładny wózek, muszę zapisać sobie przyszłościowo jego nazwę, by w "odpowiednim" czasie wykorzystać to Mi tez podobają się strasznie STOKKE i racja - ich cena poraża, ale jeśli długo będę musiała czekać na ten moment to może uda mi się uzbierać w skarbonce i kupię go
-
Letitbe przykro mi. Temp u Ciebie spadła więc może @ za chwilę się pojawi. U mnie w tym cyklu nie wiem za bardzo kiedy ta owulacja była ale od pozytywnych testów owu do przyjścia okresu minęło ponad 20 dni. Więc może od czasu do czasu zdarzają nam się takie dziwaczne cykle które wszystko psują.
-
Letitbe, głowa do góry. Tak się spinałaś wizją ciąży, widac to nie Twoj czas Ale jak przyjdzie czas i poczujesz się na to gotowa to pewnie ciąża się pojawi
Karakorum, tez dzis przez spanie nie otwozylam kurierowi i bede musiala zasowac gdzies odbierac jedzonko dla kotow (paczka ma pewnie z 10 kg)👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
key_b wrote:Letitbe. Z Tymi tylkami to może być cos na rzeczy tylko ty raczej drobna jestes
Oo niee, na pewno nie. W talii może i mam z 70 cm ale w dupie ponad 100
Dziewczyny dzięki za wsparcie :* trzymam się dobrze, tragedii nie ma ale wkurza mnie ten caly zamęt. Czekam na @ i na pewno dam znać, jak przylezie.
Karakorum mnie mutsy też się podoba ale jednak ostaje przy joolz day choć nie wiem czy mi sie znie zmieni zdanie'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ojjj, joolz też są piękne i bardzo porządne.
Ale mi sie dzis nic nie chce. Pojechalabym po ten wozek (w trzech paczkach), ale jedna paka waży 13 kg, wiec moge zapomniec. Poczekam na mojego faceta.
A tak to jeszcze w szlafroczku siedze... Nie moge sie zmotywowac do dzialania. Jedyną aktywnoscia dzisiaj bylo zjedzenie sniadania i pomalowanie paznokci, hmmm...A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Oj jak ja bym tak posiedziala sobie w domku i poleniuchowala...
jak już mam dzień wolny to wypełniony jest po brzegi bo chce wszystko na raz załatwić.
Teraz w czwartek mam chwilę dla siebie bo umówiłam się na hybrydy i mój kochany mąż wykupił mi dzień spa -
Mi kiedyś lekarz powiedział że dwa dni po terminie to jeszcze nie spóźniający się... Też w tym cyklu mi się wydłużyło i @przyszla 16dop ale jak już przyszła to prawie się przekręciłam z bólu, 3mam kciuki za kolejny cykl. Ja dzisiaj 3dpo robiłam FSH, LH, Estradiol, czekam na wyniki
-
No tylko jest różnica między spoznienem ogólnie cyklu a wydłużenie fazy lutealnej. Szczególnie przy pozytywnie i objawach. Dzisiaj wszystko przeszło, zeszło ze mnie od tak, pstryk. Juz któryś raz z rzędu. Nieważne zresztą.
Pojawiły się plamienia, więc sie cieszę
Karakorum u mnie lenistwo ba podobnym levelu dzisiaj. Zmusilam sie jednak do prasowania ale uwaga. Jednej bluzy'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyJa w każdym cyklu miałam milion objawów.
A w szczęśliwym zero. nie ma reguły. Na każdego przyjdzie odpowiedni moment.
A ja siedzę i czekam na lekarke. Jedzie że szkolenia i się spóźnia.
A mogłam wcześniej wrócić z pracy i poleżeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 14:17
-
Letitbe szkoda, czekam z niecierpliwością aż kolejnej się uda i zobaczy te dwie kreski
Ja bym też tylko spała, dlatego chodzę do pracy bo tam muszę się skupić. W domu bym nic nie robiła chociaż nie raz miałam ochotę nie iść przez to zmęczenie.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka