Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff ulżyło mi ale chyba jutro pobiorę (3dc), bo Luby mój dzwonił do punktu w pobliżu i mówili, że jutro do 12:00'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Key_b zaraz weźmiecie się do roboty i będzie dobrze'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Nie przejmuj się, weź pod uwagę, że właśnie przy dobrych staraniach może się zejść z rok a co dopiero przy takich nieudolnych jak na przykład moje
Poza tym może to właśnie było zbyt często albo zwyczajnie to nie ten czas i jużWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 11:12
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Dziewczyny a ja dzisiaj rano zmierzyłam tempkę. Boże, jaka ja jestem głupia. Tyle by było na nienakręcanie się po owulacji...
Jakoś tak mi dzisiaj smutno. Smętny dzień, w sumie nic, tylko zakopać się pod kocem, wziąć książkę i odciąć się od świata.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
nick nieaktualny
-
Susanna przykro mi ale silne jesteśmy kobiety, damy radę
Ja dzisiaj też dołączam do grona pechowców. Zrobiłam badania:
TSH 2,36 µIU/ml normy: 0,270 4,20
Prolaktyna 724,70 mIU/l normy: 102,00 496,00'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyLetitbe wrote:Susanna przykro mi ale silne jesteśmy kobiety, damy radę
Ja dzisiaj też dołączam do grona pechowców. Zrobiłam badania:
TSH 2,36 µIU/ml normy: 0,270 4,20
Prolaktyna 724,70 mIU/l normy: 102,00 496,00
A prolaktyna za duża, trzeba zbić Kwestia czasu -
Wiem, wiem ☺️ za dwa tygodnie jestem umówiona do lekarza. Dobrze że nie czekałam bezczynnie, bo bym się nie doczekała'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Progesteron jest podwyższony w ciąży więc objawy mogą być równie ciążowe co i "tabletkowe"'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny