Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie brałam dupka. Po prostu to chyba był pierwszy cykl po odstawieniu tabletek w którym progesteron działał
Słuchajcie dziewczyny czytałam że leki wykrztusne działają na śluz szyjkowy. Czy to prawda? Jak to działa? Obojętnie jaki lek wykrztusy? Akurat jestem podziebiona i trochę kaszle więc chcę brać taki lek na kaszel który pomoże a nie zaszkodzi na ten śluz bo zazwyczaj mam taki raczej kiepski więc muszę tego pilnować,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
nick nieaktualny
-
Biorę wiesiołka i pije dużo wody. Z tymi wykrztuasnymi to chodzi mi o to że muszę coś wziąć na kaszel a słyszałam że są takie syropy co pomagają na ten śluz i takie które szkodzą (i tych drugich chciałabym uniknąć),,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
nick nieaktualny
-
To chyba chodzi o syrop Guajazyl. Chodzi o to, żeby w składzie była guajafenezyna ale występująca samodzielnie, bez dodatków'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
No najlepiej zobaczyć jak wygląda sytuacja "na czysto" a potem ewentualnie coś działać'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Cześć dziewczyny przepadłam na kilka dni, ale już nadrobiłam zaległości
SusannaDean miło Cię zobaczyć również na tym forum.
Pilik witam się z Tobą
Chmurka zaczęłam od tego cyklu brać ACC 600 mg od zakończenia okresu do ok drugiego dnia podwyższonej temperatury. Biorę również wiesiołek i czasem piję siemię.
U mnie ACC daje najlepszy efekt.
U mnie zaczyna się moje cyrkowanie przed @. Dzisiaj mały spadek tempki, więc już łapię doła i jestem zła na cały świat. Jutro jak się podniesie to bedę latać cała w skowronkach i tak na zmianę aż do @. Cycki to mi chyba w tym cyklu odpadną
Karakorum ja przez to zakopanie się z książką ( nie jedną) zniknęłam na kilka dni i dobrze mi z tym.
Key_B przytulam i ściskam kciuki za następny cykl
Letitbe powodzenia w nowym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 15:08
65cs, 30 lat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Zgadza się, 'testowane' wątki sie przeskakuje.. niestety.
A gdzieś fajnie jednak mieć swoje miejsce,
byłam na wątku o poronieniach, ale dołowała mnie sama nazwa i że tam wchodzę to jakoś przestałam śledzić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Tak czy inaczej-dołowało. Nam też się uda, zobaczysz.
Jednak jestem za tym, że może faktycznie się uda, chociaż ja dzieci nie mam i nie pocieszam się tym kurcze, że jedno już mam, ale wiem , że nie jestem odosobniona w tym.... wiara jakaś tam jest... -
Na forum jestem w sumie od niedawna i naprawdę podziwiam Was wszystkie, za to zacięcie mimo różnych problemów! Szczerze Wam dopinguje i trzymam kciuki, że sie uda!'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Też swoje przeszłaś'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny