Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Uda nam się wszystkim. K91 ja mam w domu tylko flegatusin. I nie wiem czy mogę brać. O acc słyszałam i i robitussinie też. Śluz mam bardzo kiepski. Albo brak zupełnie (aż współżycie uniemożliwia) albo kremowy i lepki.ale wierzę że to po tabletkach i wróci wkrótce do normy,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Nie wiem za bardzo, niby wiesiołka zalecają brać tylko do owulki więc powinno działać od razu w pierwszym cyklu. Do owulki jeszcze mi dwa trzy dni zostały na pewno, jutro lekarz potwierdzi,a Castagnus pisze na opakowaniu że brać przez 90 dni ale wiele dziewczyn mówi że w pierwszym cyklu zaszły...,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Właściwie to mam wrażenie że tego śluzu jest mniej ale.. Nie wiem czy dobrze interpretuje. Bo ja biorę pod uwagę ten śluz na zewnątrz, a nie ten u wejścia szyjki,nie badań szyjki, nie umiem więc i śluzu stad nie pobieram. Ale widzę że po ćwiczeniach czy po wypróżnieniu śluz jest inny, rozciagliwy i bardziej sliski ( nie cały czas ale mniej więcej w płodnych dniach plus dwa- trzy dni)...,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Co do badania śluzu też jestem w tym zielona. Ale jeżeli jest bardziej śliski to może to jakaś poprawa? Trzymam kciuki za owulkę i żeby się powiodło.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Chnurka91: z tego co mi wiadomo można cały cykl pić olej lniany, ja próbowałam ale nie za bardzo regularnie i nie zauważyłam jakichś mega rezultatów Ja 2 cykle zażywałam wiesiołek w kapsułkach, ale zero efektów. Warto wspomóc się Conceive plus.
-
Ale jest i to chyba najważniejsze? Raczej nie chodzi o to żeby zalewał. U mnie jest tak, że przy wysiłku (a moja praca taka jest) wtedy coś tam się pokazuje. Lekarz Ci najlepiej powie czy wszystko jest ok i jest jakaś poprawa.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
To czy poprawa to mi nie powie bo do innego idę. Poprzedni nie widział problemu w moim 58 dniowym cyklu. Ale to lekarz mi może powiedzieć coś na temat śluzu?... Yyy. Serio?
Melba a na co to? Ja biorę i Castagnus i wiesiołka i ovarin. Niczym już raczej się faszerowac nie będę bo przedobrze,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Olej lniany ponoć działa jak wiesiołek Jeśli chodzi o Conceive to jest to żel, do stosowania przy okazji serduszkowania mnie polecił gin, jako że nie upośledza plemników, jak inne specyfiki tego typu.
PS Chyba na ogólnym jest wątek o conceive.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 18:50
-
nick nieaktualny