Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o inofem- nie stosowałam. Za to wg zalecenia dr zmieniłam ovarin na miovarian (podobny do inofemu, przy czym kwasu foliowego i myo-inozytolu ma mniej, ale wg dr jest lepszy).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 20:40
-
nick nieaktualny
-
Ale miałaś jakieś obciążenia genetyczne czy po prostu podczas starań takie badania wyszły?
Przyznam że ja jestem po biologii i jak się człowiek naoglada tych chorób to ma takie schizy że bardzo długi myślałam nad pakietem badań genetycznych jeszcze przed staraniami.. Ale odpuściłam sobie ze względu na koszty i brak medycznych wskazań,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
nick nieaktualnyChnurka91 wrote:Ale miałaś jakieś obciążenia genetyczne czy po prostu podczas starań takie badania wyszły?
Przyznam że ja jestem po biologii i jak się człowiek naoglada tych chorób to ma takie schizy że bardzo długi myślałam nad pakietem badań genetycznych jeszcze przed staraniami.. Ale odpuściłam sobie ze względu na koszty i brak medycznych wskazań -
nick nieaktualny
-
Susanna będzie dobrze, kiedyś na pewno. Ja sobie zawsze trudne sytuacje tłumaczę tym, że po coś to się dzieje, że te wszystkie stopnie są po to by kiedyś być na górze a im ich więcej, tym wyżej się znajdę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej, dzień zapowiada się pięknie i u mnie aktualnie czekam na małpiszona i dziś spadek temp więc być może... :)a jak się mają sprawy u Ciebie K?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Chnurka91 wrote:Uda nam się wszystkim. K91 ja mam w domu tylko flegatusin. I nie wiem czy mogę brać. O acc słyszałam i i robitussinie też. Śluz mam bardzo kiepski. Albo brak zupełnie (aż współżycie uniemożliwia) albo kremowy i lepki.ale wierzę że to po tabletkach i wróci wkrótce do normy
ACC, flegatusin i robitussin działają w ten sam sposób czyli rozrzedzają wydzielinę w pęcherzykach płucnych i zwiększają wydzielanie śluzu ( o co nam chodzi). W każdym preparacie jednak jest inna substancja czynna, więc tak na własną rękę nie brałabym tego flegatusinu. Mnie ACC zalecił mój ginekolog. Kupując Robitussin trzeba patrzeć,żeby był wykrztuśny (bo jest też wersja przeciwkaszlowa, która się dla nas nie nadaje )65cs, 30 lat -
K91 dzięki za odpowiedź tak jak już wcześniej pisałam w weekend meczyl mnie kaszel i chciałam coś wziąć żeby mi przeszło i stąd moje zastanawiania i czytania o tych syropu h wykrztuasnych. Nic jednak nie brałam bo doszłam do tego że kaszel był alergiczny - mam silna alergie i często muszę brać różne antyhiataminowe specyfiki co trochę jednak ten śluz wysusza
Dziś ginekolog. Zobaczymy co powie,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
-
Ja dziewczyny będę Was podczytywać ale się chyba schowam na chwilę, bom zajęta a myślę że też dobrze wpłynie to na cykl
Odezwę się po kolejnych badaniach i wizycie u lekarza'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny w tym cyklu postanowilam, ze nie mierze temperatury, nie robie testow owulacyjnych, nie wpatruje sie w wykres co ma byc,to bedzie. Mam nadzieje, ze przestane natarczywie myslec o dwoch kreskach, a jak nie to bede malowac mieszkanie
Letitbe lubi tę wiadomość