Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, jakoś nie czuję zawodu. Czułam od początku, że to nie to ☺️ mąż za to jojczył. Moja intuicja mówiła od początku, że to będzie marcowy dzieciak, ewentualnie czerwcowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2017, 14:34
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hej dziewczyny!
Ja w sumie juz nie staraczka a ciezarna ale mam nadzieje ze mnie nie wygonicie
Tez jestem rocznik 91:) staralismy sie 5 cykli o nasze drugie dziecko,bo mam w domu juz 2 letniego chlopca. Tym razem bedzie dziewczynka przyszlam trzymac za
Was kciukijagodowa91, Letitbe, k91 lubią tę wiadomość
-
key_b wrote:Marcowy to byłby teraz pamiętaj co ma być to będzie
Nope z tego cyklu byłby 24 luty Teraz będzie owulka 1 lipca, więc wypadłby 24 marzec chyba'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
A no bo mi of wyliczył ze jak zaciazymy to na 26.02 dziecko by się rodzilo...
Ale nic z tego chyba, tempka spada, chociaż zmarzlam w nocy bo przy otwartym oknie spaliśmy ale nie wiem czy to ma znaczenie przy pomiarach. Pożyjemy zobaczymy
Ps. Dzisiaj mam dobrze buty ubrane -
key_b wrote:Ps. Dzisiaj mam dobrze buty ubrane
Teoretycznie często jest tak, że od okna spada temperatura ale u mnie nie ma żadnego znaczenia czy okno otwarte/ zamknięte, czy grzejnik grzeje. Zawsze stabilnie.
Ja mam dzisiaj takiego lenia wprost proporcjonalnego do ilości zadań, że chyba się nie zwlekę z kanapyjagodowa91 lubi tę wiadomość
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Hahaha dziewczyny jak to jest, że im więcej jest do zrobienia, tym człowiek dłużej się zabiera do tego?
W ogóle wczoraj mnie @ nastraszyla rano i cisza. Dzisiaj też trochę i znów cisza.'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe wrote:Hahaha dziewczyny jak to jest, że im więcej jest do zrobienia, tym człowiek dłużej się zabiera do tego?
W ogóle wczoraj mnie @ nastraszyla rano i cisza. Dzisiaj też trochę i znów cisza.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
Na pewno się uda!
Chnurka jak tam w delegacji?
Karakorum szkoda że my nie mamy tutaj wolnego;)
Ale za tydzień mam 4 dni bo moja siostra nas odwiedza:) -
Pracuję w Nadrenii, mieszkam w Dolnej Saksonii, wiec mam szczescie... Moj biedny chlop idzie do pracy, ale za to wypucuje cale mieszkanie jutro, zwykle robimy to razem.
Chmurka milo Cie widziec z powrotem Nie ma to jak w domu.
Olinek jedziemy z nastepnym cyklem, teraz sie uda!
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷