Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z rocznika 91
Odpowiedz

Staraczki z rocznika 91

Oceń ten wątek:
  • Chnurka91 Koleżanka

Wysłany: 9 czerwca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karakorum ja też równie bardzo pragnę co nie pojmuje i się boję :) nie jesteś sama! :*

,,Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znieść deszcz.’’
    5543311f29ca1c8223282e134cc0fc43.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ale sie ciesze, ze trafilam na to forum! Fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam takie zmartwienia. Jutro powinnam dostac okres, w sumie tak sie czuje, ale jeszcze mam nadzieje, ze sie udalo. Testowac nie chce, bo juz kilka razy sie rozczarowalan. Baby to faktycznie sa glupie xd

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no to chyba jakaś epidemia :D wiadomo, że gdzieś tam się łudzę, ale wolę nie dopuszczać do siebie tej myśli, żeby potem nazbyt nie bolało. Takie jesteśmy naiwne, że do momentu @ mamy nadzieję a nawet jak przyjdzie to liczymy, że to może tylko krótkie plamienie. Wiadomo.. zależy nam wszystkim i to całkiem normalne, że schizujemy bardziej lub mniej. Ja się dzisiaj próbowałam odmóżdżyć i poszłam "tyrać" w chałupie i w ogrodzie, żeby nie analizować :D

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja planowalam malowanie klatki schodowej, ale jednak zrezgnowalam

• Letitbe Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowy rozsądek wygrał :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 23:05

'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz cudownie luźny okres przedowulacyjny... Dopiero 9dc... Ale nadrobię za trzech po owulce ;)
    Chyba jutro kupię testy owulacyjne, z czystej ciekawości. Czytałam bardzo średnie opinie nt używania ich, tu zresztą też pisałyście... No ale już mi tak brakuje sikania na kawałek bibułki, że se popróbuję ;) Dobranoc dziewczynki. Ja po pracy, wkręcam się w Netflixa 8)

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • k91 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karakorum wrote:
    Ja w schizach przedokresowych tez tak mam. Wyczekuję i staram sie o ciążę, mimo to perspektywa noszenia drugiego czlowieka w swoim ciele jest dla mnie absolutnie abstrakcyjna i niepojęta. Przypuszczam, ze bede przerażona, gdy zobacze dwie kreski na tescie. Mimo, ze tak bardzo tego chce :)

Mam tak samo jak Ty !!! No identycznie :)

65cs, 30 lat
  • k91 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam się oczywiście z nowymi dziewczynami na forum :)

65cs, 30 lat
  • key_b Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny co u was?;) ja zawiozlam emka do pracy i teraz się relaksuje

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja upiekłam ciacho z truskawkami i się zażeram. Moją dietę szlag trafił jak zwykle przed @ :D no i oczywiście od 1dc się nawrócę

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co to sie dzieje z tym ovufriend? Pietnascie razy musze odswiezac, by zaladowalo strone. Serwery przeciezone?

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • key_b Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe myślisz że @ nadchodzi??:(

Mi tez coś dzisiaj nie działa stronka

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

8p3o43r8mb3ofhge.png
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe ściemnia, zadna @ nie idzie ;) 15.06 beda kreski :)

Dziewczyny dzisiaj pojechalam do drogerii popatrzec na testy owu, i nie kupilam, byly za drogie... Ceny zaczynaly sie od 12 euro (mieszkam w Niemczech). Clearblue byl za ponad 20 euro :O Za duzo wydalam na testy ciazowe, musze sie wziac w garsc z oszczedzaniem kasy.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • karakorum Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Letitbe ściemnia, zadna @ nie idzie ;) 15.06 beda kreski :)

Dziewczyny dzisiaj pojechalam do drogerii popatrzec na testy owu, i nie kupilam, byly za drogie... Ceny zaczynaly sie od 12 euro (mieszkam w Niemczech). Clearblue byl za ponad 20 euro :O Za duzo wydalam na testy ciazowe, musze sie wziac w garsc z oszczadzaniem kasy.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2017, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ściemniam, nie ściemniam. Może to inaczej ujmę- zawsze w tym momencie cyklu mam apetyt nie do opanowania.

Karakorum o ja Cię pierdziele. Szok. Taka drożyzna. Może kup na jakiejś polskiej stronie te testy w zestawach (wychodzą za mniej niż 1 zł).

Forum faktycznie dzisiaj nawala, przez co jakoś specjalnie tu nie zaglądałam. Nawet post mi skasowało dziadostwo.

PS i tak wiem, że dwóch kresek 'ne budet'. Intuicja od początku obstawia 3cs :D

thumb.png
    My Ovulation Chart
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karakorum, jezeli chodzi o testy owu, to na poczatku kupowalam w Rosmannie, ale 5 testow kosztowalo 25 zl. Kupilam na allegro 50 sztuk plus gratis 5 ciazowych za okolo 18 zl. Wedlug mnie dobrze okreslaja nadejscie owulacji, bo pokrywa mi sie to z temperatura

• karakorum Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak po przerwie weekendowej? :D Brakowalo mi Was! Opowiadajcie.

A. - 03.18 ❤️
    V. - 05.19 💜
    O. - 10.22 🩷
  • key_b Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2017, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :) u nas bez zmian;) wczoraj miałam silny ból głowy aż na wymioty mnie brało...:/ ale dzisiaj już okej, mam nadzieję ze w tym tygodniu też bedziebtroche luźnej w pracy :)

W weekend byliśmy na plaży i ladowalismy akumulatory:) spacerowalismy chyba że 3h ale super mieszkać nad morzem:)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

8p3o43r8mb3ofhge.png
  • key_b Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to ubralam dwa inne buty do pracy i od 7 rano się nie zorientowałam hahaha ja nieogar na drugie powinnam mieć ;)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

8p3o43r8mb3ofhge.png
  • Letitbe Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, ostatnio coś takiego zdarzyło mi się w przedszkolu :D
    Może młodniejesz, co?

U mnie @, tzn. mocne plamienie ale jeszcze brzuch nie nawala i nie jest źle ale wieczorem się rozkręci :)

thumb.png
    My Ovulation Chart
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ