Staraczki z rocznika 91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde, ale sie ciesze, ze trafilam na to forum! Fajnie wiedziec, ze nie tylko ja mam takie zmartwienia. Jutro powinnam dostac okres, w sumie tak sie czuje, ale jeszcze mam nadzieje, ze sie udalo. Testowac nie chce, bo juz kilka razy sie rozczarowalan. Baby to faktycznie sa glupie xd
-
Hahaha no to chyba jakaś epidemia wiadomo, że gdzieś tam się łudzę, ale wolę nie dopuszczać do siebie tej myśli, żeby potem nazbyt nie bolało. Takie jesteśmy naiwne, że do momentu @ mamy nadzieję a nawet jak przyjdzie to liczymy, że to może tylko krótkie plamienie. Wiadomo.. zależy nam wszystkim i to całkiem normalne, że schizujemy bardziej lub mniej. Ja się dzisiaj próbowałam odmóżdżyć i poszłam "tyrać" w chałupie i w ogrodzie, żeby nie analizować
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualny
-
Zdrowy rozsądek wygrał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 23:05
'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Ja mam teraz cudownie luźny okres przedowulacyjny... Dopiero 9dc... Ale nadrobię za trzech po owulce
Chyba jutro kupię testy owulacyjne, z czystej ciekawości. Czytałam bardzo średnie opinie nt używania ich, tu zresztą też pisałyście... No ale już mi tak brakuje sikania na kawałek bibułki, że se popróbuję Dobranoc dziewczynki. Ja po pracy, wkręcam się w NetflixaA. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
karakorum wrote:Ja w schizach przedokresowych tez tak mam. Wyczekuję i staram sie o ciążę, mimo to perspektywa noszenia drugiego czlowieka w swoim ciele jest dla mnie absolutnie abstrakcyjna i niepojęta. Przypuszczam, ze bede przerażona, gdy zobacze dwie kreski na tescie. Mimo, ze tak bardzo tego chce
Mam tak samo jak Ty !!! No identycznie65cs, 30 lat -
Ja upiekłam ciacho z truskawkami i się zażeram. Moją dietę szlag trafił jak zwykle przed @ no i oczywiście od 1dc się nawrócę'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
Letitbe ściemnia, zadna @ nie idzie 15.06 beda kreski
Dziewczyny dzisiaj pojechalam do drogerii popatrzec na testy owu, i nie kupilam, byly za drogie... Ceny zaczynaly sie od 12 euro (mieszkam w Niemczech). Clearblue byl za ponad 20 euro Za duzo wydalam na testy ciazowe, musze sie wziac w garsc z oszczedzaniem kasy.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Letitbe ściemnia, zadna @ nie idzie 15.06 beda kreski
Dziewczyny dzisiaj pojechalam do drogerii popatrzec na testy owu, i nie kupilam, byly za drogie... Ceny zaczynaly sie od 12 euro (mieszkam w Niemczech). Clearblue byl za ponad 20 euro Za duzo wydalam na testy ciazowe, musze sie wziac w garsc z oszczadzaniem kasy.A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Nie ściemniam, nie ściemniam. Może to inaczej ujmę- zawsze w tym momencie cyklu mam apetyt nie do opanowania.
Karakorum o ja Cię pierdziele. Szok. Taka drożyzna. Może kup na jakiejś polskiej stronie te testy w zestawach (wychodzą za mniej niż 1 zł).
Forum faktycznie dzisiaj nawala, przez co jakoś specjalnie tu nie zaglądałam. Nawet post mi skasowało dziadostwo.
PS i tak wiem, że dwóch kresek 'ne budet'. Intuicja od początku obstawia 3cs'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart -
nick nieaktualnyKarakorum, jezeli chodzi o testy owu, to na poczatku kupowalam w Rosmannie, ale 5 testow kosztowalo 25 zl. Kupilam na allegro 50 sztuk plus gratis 5 ciazowych za okolo 18 zl. Wedlug mnie dobrze okreslaja nadejscie owulacji, bo pokrywa mi sie to z temperatura
-
Hej hej u nas bez zmian;) wczoraj miałam silny ból głowy aż na wymioty mnie brało... ale dzisiaj już okej, mam nadzieję ze w tym tygodniu też bedziebtroche luźnej w pracy
W weekend byliśmy na plaży i ladowalismy akumulatory:) spacerowalismy chyba że 3h ale super mieszkać nad morzem:) -
O matko, ostatnio coś takiego zdarzyło mi się w przedszkolu
Może młodniejesz, co?
U mnie @, tzn. mocne plamienie ale jeszcze brzuch nie nawala i nie jest źle ale wieczorem się rozkręci'Nie zatrzymamy się prędko, ale mądre dziewczyny bolą czasem stopy, głupie - tyłek'
My Ovulation Chart