Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz sie tyle naczytalam, ze moge doktorat z ginekologii robic A bobasow jak nie bylo, tak nie ma. No nic, w tym cyklu trzymam diete, lykam witaminy, wiesiolki i wlasnie przyszedl poczta zel concieve plus.
Za chwile bedzie 3 lata staran i gin powiedziala, ze mnie odesla do kliniki nieplodnosci. Niestety prywatnie. In vitro tez ewentualne prywatnie i platne w cholere, bo juz jedno dziecko mam i mi sie na kase nie nalezy A to, ze dziecko ma 14 lat i chyba cudem jakims wyszlo, to inna sprawa Wiecie, w mlodosci robione z pasja hahaha60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat83, a chodzisz do polskiego ginekologa, czy angielskiego?
Z drugim dzieckiem to już nie tak łatwo, bo słyszymy ten tykający zegar i człowiek bardziej zestresowany.
A o pierwsze długo się staraliście?
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Minelo mi 6 miesiecy obserwacji i juz co nieco wiem o sobie. A czy ktoras z Was czytala o witaminach Fertylaid????? Moje trzy klolezanki zazywaly i kazda z nich zazla w ciaze. Jedna miala zespol policystycznych jajnikow i okres zaledwie kilka razy w roku. Po tych witaminach sie jej unormowalo - okres co miesiac. Druga po 2 latach staran tez zafasolkowala. Produkt ma bardzo dobre recenzje jest dla kobiet i mezczyzn. W skladzie ma tylko witaminy - wiec mozliwe ze to placebo dziala. Ale badz co badz kazda ktora zazywala odniosla sukces.
-
Dziewczyny wrocilam wlasnie z pracy a w skrzynce list!!! Mam wizyte w szpitalu 13/07 - czyli moje czekanie wyniosla nieco ponad 3 miesiace. Musze sie porzadnie przygotowac do tej wizyty, zey nie zostac zbita w tropu. Macie moze jaskies wskazowki po swoich wizytach????
-
Nie mialam monitoringu nawet przez 7 miesiecy z Clo. Wiem, niewiarygodne Dlatego teraz czekam na laparo, bo mam jajniki jak arbuzy
Ja tez sie upominalam ile wlazlo, ale twierdza, ze nie maja sprzetu haha
Przypominam, mieszkam w stolicy (!!) Walii i chodze do najwiekszego i najlepszego szpitala.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Juz sobie zaplanowalam, ze musze spokojnie usiasc ktoregos dnia i wszystko sobie spisac. Pojde z notatkami rowniez co by sie nie pogubic. Nie orientuje sie tylko jakie badania moga byc wykonane lub powinny oprocz krwi i hormonow. jakie sspecjalne usg ? Czy mozecie mi cos napisac w tym temacie w angielskim nazewnictwie.
-
Ja w angielskim nazewnictwie to nie pomogę, bo chodzę do polskiego lekarza.
Napewno mąż musi zbadać nasienie, ty zaczynasz od hormonów: LH, FSH, Edtradiol, Progesteron. Warto zrobić AMH-to jest sprawdzenie rezerwy jajnikowe. No i tarczyca; TSH, anti tpo, anti tg.
To chyba na tyle na początek. Mam nadzieje, ze o niczym nie zapomniałam
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
NewAgeMissK wrote:Zobaczymy czy zdarze wykonac jakies badania podczas moich trzech dni pobytu w Polsce.
Badania na tarczyce możesz sobie zrobić. To nie ma znaczenia, który to dzień cyklu. Chyba, ze już to robiłaś, bo się zgubiłam
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7