Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
Maaggi niekoniecznie. Pierwswze dziecko urodzilam w wieku 20 lat, teraz trzeci rok walcze. Przy hsg plyn nie przeszedl za pierwszym razem, musieli popchnac Jajowody sie troche pokleily albo cos, czulam jak mi nagle plyn przeszedl potem.
I tak dobrze, ze nie trzeba bylo operowac.
No ale u mnie problem z pcos jeszcze, czekam na laparoskopie. Beda mi maltretowac jajniki60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej dziewczyny!!! wrocilam dzis z Polski - niestety nieudalo mi sie wykonac rzadnych badan. Jednak moj organizm w tym miesiacu ponownie szaleje - kilka dni wysokich temperatur jak po owulacji a wiem ze jeszcze jej raczej nie bylo. Chyba mialam jakiegos wirusa bo generalnie kiepsko sie czulam. Dzis juz tempka spadla ponizej 37st Celcjusza wiec oby wszystko wracalo do normy.Jakies newsy u Was ?
Maaggi jak po testowaniu? -
Szkoda, ze nie udało się zrobić tych badań. Na szczęście już niedługo masz spotkanie w klinice, wiec pewnie tam Ci je zrobią.
Co do testowania-test negatywny, a @ brak. Poczekam jeszcze trochę i jeżeli @ nie przyjdzie, to zrobię test jeszcze raz.
IMSI 26.06.2018
Beta 10dpt 157.7 12dpt 278.7 -
Maaggi teraz jestem w 20 dni cyklu - testuje codziennie z testami ovu i poki co brak pozytywnego, sluz jest. Moze tym razem znowu mi sie wszystko przesunelo przez wyjazd. a ty sprobuj zatestowac za kilka dni - czytalam w kilku miejscach ze testy nie zawsze wychodza pozytywnie od razu. Czasami nawet po ponad 2 tygodniach dopiero pojawilay sie pozytywy
-
Poczekam z kolejnym testem do soboty. Jednak patrzac na spadajaca temperature @ jest już blisko.
U Ciebie faktycznie wszystko mogło się przesunąć przez wyjazd. Jak śluz jest to działajcie-szkoda zmarnować szanse. Czasami testy owulacyjne nie pokazują zbliżającej się owulacji.
Ja sobie swoje spóźnienie tłumacze upałami i stresem związanym z Komunia syna.
IMSI 26.06.2018
Niech zaciska zeby i do dzieła!!! Miejmy nadzieje, ze wizyta w klinice nie będzie potrzebna. Trzymam kciuki.
A u mnie się właśnie sprawa wyjaśniła i @ do mnie zawitała. No cóż - kolejny cykl kolejna szansa.
IMSI 26.06.2018
Maaggi podzialalismy yup, ale dzis powtorki to juz na pewno nie bedzie. Czekam na wyrazny skok tempki i moze jeszcze w sobote jakas powtorka z rozrywki hihi. Zrobilam dzis jeszcze jedentest owu tak z ciekawosci i tez wyszedl pozytywnyn. Ale gdzies tu na forum wyczytalam ze pozytywny wynik moze sie utrzymywac do dwoch dni i dlatego po pierwszym pozytywie juz nie powinno sie testowac wiecej. Co ty o tym sadzisz?
-
Tez gdzieś czytałam, ze powinno się poprzestać na pierwszym pozytywnym teście. No ale cóż-ciekawość ludzka jest silniejsza
Ja kiedyś miałam 4 dni pod rząd pozytywny test owulacyjny i wtedy zgłupiałam. Już więcej tak nie robię. Po co się stresować. Wyjdzie pierwszy pozytywny i trzeba działać. A później czekamy na efekty.
Mój mąż tez czasami wróci tak zmęczony z pracy, ze już mu się nic nie chce. I jak tu starać się o dzidzie? Do tego niestety trzeba dwojga.
IMSI 26.06.2018
A No właśnie - demonami sexu nie jesteśmy. Jest codzienność, praca, obowiązki według mnie nie tak łatwo jest. Jak dziś nie podziałamy to będziemy czekać już tylko. Dziś znów lekki skok tempki w górę. To teraz oby rosła i czekam na potwierdzenie ovu na wykresie.
-
I ja też z UK, a dokładnie okolice Portsmouth. Właśnie zakończył mi się 12 cykl starań niepowodzeniem i mam zamiar wybrać się w tygodniu pierwszy raz do GP (notabene to dla mnie nowe GP bo niedawno się przeprowadziliśmy).
Dziewczyny, macie jakieś dobre rady jak nakierowac lekarza by poważnie podszedł do tematu a nie próbował spławić czy zlecić klasycznej aspiryny? )))