Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
ev. rewelacja 🥰 to czekamy!! No musi być dobrze tym razem nie innej opcji !
U mnie jakiś 6-7dpo więc czekam na rozwój sytuacji ale coś nie czuję żeby tym razem się udało. Wrzesień spisuję na straty z góry bo mąż będzie w Pl więc jak nie teraz to październik. Moze ten wrzesień poświęcę dla siebie, na badania i takie tamev. lubi tę wiadomość
-
Umnie dzisaj 6dpo według ovufriend ale według Fertility friend 8dpo ponoć ten drugi program jest bardziej miarodajny .temperatura utrzymuje się wysoko ale dziś mam śluz zabarwiony na brązowo ginekolog kazał stosować progesteron od 16 dnia cyklu ale ze te plamienie dzisaj są zaczęłam już dzisaj . Testy owulacyjne negatywne tak ze to chyba była wczesna owulacja 🙈[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Scotch wrote:Kalcia dobrze na razie to wygląda 🙂 bądź dobrej myśli. A u mnie to w ogóle od wczoraj chyba zaczyna ciemnieć owulacyjny..no kij wie o co chodzi. Robię dalej...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ostatecznie mamy szczęśliwą siódemkę ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ 🤩
Scotch, Lilah lubią tę wiadomość
👩🏻🦱36 🧔36
Starania od 2018
👩🏻🦱 badania Ok, wrogi śluz i przeciwciała p/plemnikowe (++)
🧔 morfologia 3%, niskie parametry nasienia
03/2020 odwołany IVF przez 🦠
08/2020 krótki protokół
🔆IVF start 07/08/2020
35 jajeczek
18 zapłodnionych
12 embrionów w 3 dobie
7 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
❌Transfer wrzesień/październik - cykl odwołany (brak owulacji)
✅FET na cyklu naturalnym listopad
❄️4AA jest ze mną od 28/11
-
kalcia64 wrote:Umnie dzis sluz zabarwony lekko krwia ale tylko na szyjce na wkladce nic nie widac .test ovulacyjne negatywne 🙈
U mnie wczoraj bladzioch więc testy nie ciemnieją. Dzisiaj 7-8dpo jakos ale od wczoraj mam takie nerwy na swojego męża że norrrrrmalnie ehhh. Jakiś chyba mega pms. Do tego moje jajniki zrobiły mi koncert wieczorno-popoludniowy. Na zmianę mnie kłuły i bolały dobre kilka godzin non stop. Ale to chyba dobrze bo znaczy że żyją 😂 -
Jessssuuuu! Ja widzę !!! Na wysokości daszka od literki T. Po cichu bardzo bardzo gratuluję 😊😊 ... Dawaj znaki a jak się czujesz? Ale ten sierpien porąbany haha zaczęłaś z endometriozą a poaptrz jaki wynik juhuuuu!
-
Scotch wrote:Jessssuuuu! Ja widzę !!! Na wysokości daszka od literki T. Po cichu bardzo bardzo gratuluję 😊😊 ... Dawaj znaki a jak się czujesz? Ale ten sierpien porąbany haha zaczęłaś z endometriozą a poaptrz jaki wynik juhuuuu![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dziewczyny, wstałam, siknęłam ( 8-9dpo, brawo ja) i chyba mam cień cienia. Na razie się nie nakręcam bo być może to moje zwidy. Jak myślicie ? Mogę powtórzyć wieczorem czy dopiero jutro?
Na zdjęciu nie widać aż tak jak ja go widzę ale wklejam, może mnie przywolacie do porządku 🙂
ev. lubi tę wiadomość
-
Scotch wrote:Trzymam kciuki 🙂 jaki następny etap?👩🏻🦱36 🧔36
Starania od 2018
08/2020 krótki protokół
🔆IVF start 07/08/2020
35 jajeczek
18 zapłodnionych
12 embrionów w 3 dobie
7 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
-
Kalcia wyglada obiecująco. Może zrób clearblue albo First response albo próbuj jeszcze dzisiaj ❤️👩🏻🦱36 🧔36
Starania od 2018
08/2020 krótki protokół
🔆IVF start 07/08/2020
35 jajeczek
18 zapłodnionych
12 embrionów w 3 dobie
7 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
-
Ev. Twój skrócony cykl to może jednak dobry znak? Zobacz, i ja i Kalcia też miałyśmy jakieś dziwne cykle w tym miesiącu (ekspresowa owulacja). Ok to ja czekam z niecierpliwością na poniedziałek 😊 życzę żeby kolejny cykl nie był potrzebny to będzie po dylemacie !
A ja jeszcze szybko skontrastowalam zdjęcie żeby wam lepiej było spojrzeć
-
Scotch wrote:
Jest i to wyraźna! Ja bym powtórzyła jutro z nocnego moczu bo wieczorem może nie wyjść. U mnie by nie wyszło bo latam do toalety co godzinę 😅 a do testu musisz trzymać min 4 godziny żeby był wiarygodny.
Super! Cieszę się razem z Wami. Mam nadzieje ze za miesiąc do Was dołączę ❤️👩🏻🦱36 🧔36
Starania od 2018
08/2020 krótki protokół
🔆IVF start 07/08/2020
35 jajeczek
18 zapłodnionych
12 embrionów w 3 dobie
7 ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️