Staraczki z UK
-
WIADOMOŚĆ
-
ev. wrote:Jest i to wyraźna! Ja bym powtórzyła jutro z nocnego moczu bo wieczorem może nie wyjść. U mnie by nie wyszło bo latam do toalety co godzinę 😅 a do testu musisz trzymać min 4 godziny żeby był wiarygodny.
Super! Cieszę się razem z Wami. Mam nadzieje ze za miesiąc do Was dołączę ❤️ev. lubi tę wiadomość
-
Scotch. Ja nie widzę, ale na zdjęciu taki bladzioch pewnie jest mniej widoczny niż na żywo. Zrób za kilka godzin następny. Ja 12 dpo o 7.00 miałam cień, cienia, cienia, na fotce też nie było widać. Clearblue pokazał "not pregnant". Tego samego dnia o 13.00, czyli już nie z porannego moczu,kreska była wyraźna i Clearblue już pokazał "pregnant" 🙂
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
A umnie ju po wszystkim . Chyba jednak biochemiczna albo za późno proga wzięłam i dostałam krwawienie . Albo po wymazie z szyjki bo wczoraj miałam cytologię poszło po bandzie .🙈on cóż to trzeba się badać dalej[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:A umnie ju po wszystkim . Chyba jednak biochemiczna albo za późno proga wzięłam i dostałam krwawienie . Albo po wymazie z szyjki bo wczoraj miałam cytologię poszło po bandzie .🙈on cóż to trzeba się badać dalej
-
Scotch wrote:Szkoda ..ale głowa do góry. Nowy cykl =nowa szansa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyJeju dwa dni bylam na wyjezdzie a tu tyle sie dzieje 😍
Dzieki Annie tak tez zrobilam i zaczelam sie mierzyc. A Ty jak sie czujesz i kiedy masz wizyte?
Ev super! Ale poszaleliscie, moze nie pilkarska ale na druzyne koszykowki spokojnie bedzie 😁
Scotch ja u Ciebie widze cien! Sikasz jutro?
Kalcia jestem pewna ze na ta zime tez zajdziesz 🙂
Ja mialam bardzo silne klucie w jajniku dzis rano no ale niemozliwe zeby to byla owulacja tak wczesnie.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju dwa dni bylam na wyjezdzie a tu tyle sie dzieje 😍
Dzieki Annie tak tez zrobilam i zaczelam sie mierzyc. A Ty jak sie czujesz i kiedy masz wizyte?
Ev super! Ale poszaleliscie, moze nie pilkarska ale na druzyne koszykowki spokojnie bedzie 😁
Ja mialam bardzo silne klucie w jajniku dzis rano no ale niemozliwe zeby to byla owulacja tak wczesnie.
ev. lubi tę wiadomość
-
Lilah wrote:Jeju dwa dni bylam na wyjezdzie a tu tyle sie dzieje 😍
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnykalcia64 wrote:nic nie jest nie możliwe ja miałam w 6 dniu cyklu 🙈❤️
Naczytalam sie o tych Waszych zawirowaniach i zaczelo sie i u mnie cos dziwnego dziac 🙊 temp tez mi skoczyla troche 🙄 ale mam nadzieje ze to nie to jeszcze. Nie bylo mnie w domu ostatnie 2 dni i nic nie dzialalismy. Ale dzis meza dopadne tak w razie czego 😉Scotch lubi tę wiadomość
-
Lilah będę sikać jutro rano a może nawet i jeszcze dzisiaj pod koniec pracy około 19:00.
U mnie pozytywny test owu był uwaga 10dc przy cyklach 30 dniowych jak w zegarku co miesiąc. Ale testy owu robię pierwszy raz więc może zawsze tak miałam? Ciężko powiedzieć.
Ehhh sama jestem ciekawa co to będzie z tego cienia 🤔 dam znaka a ty tam działaj
Kalcia moja cała trójca też z października!kalcia64, Lolipop, Lilah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilah. Ja się czuję dobrze, dziękuję. Od kilku dni doszły mdlosci, ale się z nich cieszę, bo w donoszonej ciąży też je miałam, a w straconej nie, więc wolę objawy tak jak za pierwszym razem 😉 Wizytę serduszkowa mam we wtorek.
Trzymam kciuki za owocna owulację 🙂
Scotch. Czekam z niecierpliwością na kolejny test 🙂Lilah lubi tę wiadomość
No już widać lepiej[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Bardzo wyraźnie widać. No w szoku jestem, że to 9dpo i taka wyraźna kreska. Ja na chińczykach leciałam kilka lat i nigdy mnie nie oszukały, ale też pozytyw zawsze potwierdzalam testem innych firm 🙂
kalcia64 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny