Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
my_dream
ja chodzilam do tej pordani wiec tak
pierwsza wizyta najlepiej z mezem ..bo oni sa jako poradnia dla par ..
przchodzicie przed 10 dajecie skierowanie zakladaja wam karty i czekaci na lekarza
Dr wojner przyjmuje w pon i czw - tylko nie wiem w jakich godzinach
Dr Zemsta wt, sr, pia od 10 - do przyjecia ostatniej osoby
przychodzisz i jestes przyjeta nie czekasz..tyle co w kolejce w poczekalni
jelsi bedziesz w srodku cyklu to zapewne odrau zorbi usg -
my dream wrote:dzięki bardzo za pomoc. Myślałam, że będę czekać rok, albo dłużej.
-
Ania_84 wrote:Nie od rzu przyjmuja wiec luzik - z dr Wojnerem sa klopoty bo on raz jest raz go nie ma.. a Zemsta lubi sie spozniac wiec kwestia jest czekania ..
a czy te wszystkie wizyty i badania są bezpłatne?? znaczy na nfz??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tak calkowicie bezplatne
jedyne co cie kosztuje to leki
jesli masz juz badania to pewnie cie nie beda kladli na oddzial..bo ja ni emialam i mnie polozyli na 3 dni do szpitala i zrobili pelen komplet badanalternatywa lubi tę wiadomość
-
Tylko ostrzegam warunki nie sa I klasa troche jak za PRL.. ale badania zrobia usg jest wiec luz..
ja mam do nich troche zastzeen ale u nas to byl inny przypadek.. jedak i tak jako do gin nie moge zarzucic dr Zemscie nic.. zaniedbal meza ale o mnie dbal .. -
Ania_84 wrote:Tylko ostrzegam warunki nie sa I klasa troche jak za PRL.. ale badania zrobia usg jest wiec luz..
ja mam do nich troche zastzeen ale u nas to byl inny przypadek.. jedak i tak jako do gin nie moge zarzucic dr Zemscie nic.. zaniedbal meza ale o mnie dbal ..
dziękuję bardzo za info. Pozdrawiam -
my dream wrote:witam, mam skierowanie do poradni leczenia niepłodności. Planuje pójść na prostą, bo jestem z kielc i myślę, że tam będzie ok czytając wasze wpisy. I moje pytanko, jak długo muszę czekać na wizytę na nfz?? proszę od odpowiedz
A od kogo masz to skierowanie? lekarz rodzinny je wypisuje czy ginekolog?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Alternatywa.. skierowanie moze wypisac ginekolog lub internista..jesli jestesie malzenstwem wystarczy jedno skierowanie.. dla was obojga jelsi nie jestescie w zwiazku formalnym musicie miec odrabne skierowania
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Hej! Co tak świętokrzyskie sie op***dala? myślałam że jak zajrzę tu po taaaakim czasie to tu same ciężarówki będą i zostanę sama na placu boju. A tu nic a nic.
Witam wszystkie nowe osóbki.
Nie moja droga, ja rozpoczynam kolejny cykl, więc sama nie jesteścedr697 lubi tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Cedr ja cie nie opuszcze na pewno nooo moze gdzies w sierpniu lub wrzesniu cos sie ruszy poki co jestem bez kropka
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Hej! Co tak świętokrzyskie sie op***dala? myślałam że jak zajrzę tu po taaaakim czasie to tu same ciężarówki będą i zostanę sama na placu boju. A tu nic a nic.
Witam wszystkie nowe osóbki.
u mnie w tym miesiącu nie było serduszek, bo globulki biorę, dlatego czekam na @ i potem zmiana ginekologa i mam nadzieje staranka od majacedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny