Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dr Niziurskiego polecala mi moja siostra - tyle ze on bardzo dobrze prowadzil jej ciaze.. nie wiem jak ze staraniami u niego.. ale bardzo sobie go chwaliła
-
my dream wrote:Mnie wypisał ginekolog.
ja u tego gina co byłam ostatnio usłyszałabym pewnie najpierw kilka kłamstw i usilnego namawiania na wizytę w jego prywatnym gabinecie, może więc pójdę do lekarza rodzinnego, chociaż do tej pory nie miałam okazji do niech chodzić i też nie wiem czy takie skierowanie wypiszą, czy będą kręcić coś nosemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Moim zddaniem powinni wydac.. powiedz ze sie staracie długo.. i juz bo musi cos wpisac w skierowania mi ogolny wpisal niedoczynnosc tarczycy starania powyzej poł roku, zaburzenia miesiaczkowania i podejrzenie PCOS .. w sumie napisal to co mu powiedzialam zeby napisal
-
nick nieaktualnyalternatywa wrote:ja u tego gina co byłam ostatnio usłyszałabym pewnie najpierw kilka kłamstw i usilnego namawiania na wizytę w jego prywatnym gabinecie, może więc pójdę do lekarza rodzinnego, chociaż do tej pory nie miałam okazji do niech chodzić i też nie wiem czy takie skierowanie wypiszą, czy będą kręcić coś nosem
-
nick nieaktualnyaaa właśnie jeśli nie masz żadnych faktycznych dolegliwości tego typu co Ania mówi to powiedź, że staracie się od przeszło roku bezskutecznie - tego nikt przecież nie zweryfikuje a to się kwalifikuje jako podejrzenie niepłodności. Bo może wydziwiać, że on nie jest endokrynologiem a tym bardziej ginekologiem, więc z tym podejrzeniem niepłodności to takie wygodne w miarę. My tak właśnie zrobiliśmy.
-
dziękuję dziewczyny za podpowiedzi, czuję się taka rozdarta, z jednej strony chciałabym mieć już te wszystkie wizyty i badania za sobą, a z drugiej tak się boję usłyszeć o złych nowinach, że z chęcią odwlekałabym w nieskończoność
-
Kochana lepiej porobić wszystko od razu i jeśli wyjdzie cos nie tak to zacząć leczenie,żeby jak najszybciej tulić upragnionego maluszka w ramoinach,nie ma co zwlekać
turkawka, marti_marti lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Słońce świeci ptaszek kwili, może byśmy sie napili? Kawy/ herbaty.noobo z rana % nie bede proponowacewcia21k, turkawka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry
Słońce świeci ptaszek kwili, może byśmy sie napili? Kawy/ herbaty.noobo z rana % nie bede proponowac
jeszcze troszkę z % trzeba poczekać, przyzwoicie będzie chociaż dio obiadu zaczekać ja tymczasem kawkę popijam
miłego dnia laseczkiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Kochana lepiej porobić wszystko od razu i jeśli wyjdzie cos nie tak to zacząć leczenie,żeby jak najszybciej tulić upragnionego maluszka w ramoinach,nie ma co zwlekać
Jestem za, w czwartek idę do gin, zadziałać na wysoką prolaktynę.Ania_84, ewcia21k lubią tę wiadomość
We are the champions, my friends
And we'll keep on fighting...till the end! -
Cieszę się, że zostałam przyjęta myślę, że to bardzo przydatny wątek. Można podzielić się swoimi doświadczeniami. Ja jestem akurat w takim momencie, że nie wiem co myśleć o swojej poradni i mam zamiar odetchnąć od niej przez jakiś czas. Wybieram się do innego lekarza na konsultację, ale czy to dobry pomysł to się dopiero okaże.