Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalia wrote:Dziewczynki kochane, w Gamecie na Kosciuszki maja taka akcje, ze od 15 czerwca 20 panom moga wykonac bezplatne badanie nasienia. Ja dzwonilam i pani kazala przyjsc np,16/06 i tego samego dnia wykonuja. Mozecie zadzwonic i dopytac.
aha to dobrze wiedzieć, muszę tam zadzwonić i się dowiedzieć..a potem namówić małża, na jaki nr dzwoniłaś? -
Kalia wrote:41 369 55 55, mój i tak ma wykonać powtórne badanie po androvicie więc jak za darmo to idziemy na pewno.
dziękuję może się uda -
@ przyszła zamiast za 9 miesięcy, to 2 dni za wcześnie, co mogło ją przyspieszyć? upał? stres?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
alternatywa wrote:@ przyszła zamiast za 9 miesięcy, to 2 dni za wcześnie, co mogło ją przyspieszyć? upał? stres?
przyspieszyc raczej stre nieprzyspiesza wrecz przeciwnie opozniea -
Ania_84 wrote:moze po porstu mialas wczesenij owulke
przyspieszyc raczej stre nieprzyspiesza wrecz przeciwnie opozniea
możliwe, bo ovuf zmienił mi termin owulki na późniejszy, ale wg mnie była właśnie wcześniej...
umówiłam się do endokrunolożki na warszawską, zmieniałam już terminy, ale w końcu muszę iść, mam nadzieję, że spojrzy na moje wyniki i mi pomoże z tymi hormonami.
a jak Wam czas płynie? Jeszcze 2 tyg i 4 dni widzę do wyników, które z Was się bardziej stresuje? Obyście dostali tą nadzieję:*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Do dr Zukowskiej ??
powiem ci ze jestem spokojna maz tez
mamy sporo zajec wiec nie myslimy tak bardzo
koniec roku szkolnego to i sporo roboty. dziennkie arkusze ocen, gzaminy .wiec jest co robic
z mezm wspolnie dbamy o siebie emocjonalnie wiec jest spokoj
jakie by wyniki nie byly to wiemy ze znamy nasz dalszy plan dzialan
dzis dopiescilam mojego siostrzenca 8,5 kg
zanosil sie smiechem jak sie z nim bawilam i tak pieknie gaworzyl ze mna..mmruumm mruumm a on do mnie brrumm brumm
no i ten zapach bobaska wyclowalam mu sltopki, raczki buziakczka ;d chyba za wsze czasy trzymalam go na rekach i wachalam nienormalna jestem -
małe dzieci cudnie pachną
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki!
Jeśli macie wśród znajomych chorych na łuszczyce to możecie rzucić wieści, że jutro jest Spotkanie chorych na Łuszczycę w Exbudzie o godz. 17. Wstęp oczywiście free. Głównym tematem ma być leczenie biologiczne, ale jak wiem z doświadczenia na koniec prelekcji i tak jest rozmowa ogólna "jak z TYM żyć"
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=%2F20140528%2FZDROWIEIURODA010101%2F140528672Ania_84 lubi tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Pytanie do tych zaciazonych: zaszlyscie z pomoca poradni na Prostej czy jednak samo wyszlo? Nie chce mi sie wertowac stron wstecz w poszukiwaniu odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 17:19
cedr697, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalia wrote:Pytanie do tych zaciazonych: zaszlyscie z pomoca poradni na Prostej czy jednak samo wyszlo? Nie chce mi sie wertowac stron wstecz w poszukiwaniu odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 20:54
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Ja chodzilam na prosta..
powiem tak. przy latwych i prostych przypadkach sa znsne zwarunki ..
plusem jest zrobienie badan na NFZ i mozliwosc usg oraz podejscia do inseminacji na NFZ .
warunki nie sa rewelacyjn.. kadra no coz nie raz mialam wrazenei ze wieksza wiedze miala polozna..
jelsi jednak sie pojawiaja powazne problemy to nie radzilabym na nich liczyc .. -
Ania_84 wrote:Ja chodzilam na prosta..
powiem tak. przy latwych i prostych przypadkach sa znsne zwarunki ..
plusem jest zrobienie badan na NFZ i mozliwosc usg oraz podejscia do inseminacji na NFZ .
warunki nie sa rewelacyjn.. kadra no coz nie raz mialam wrazenei ze wieksza wiedze miala polozna..
jelsi jednak sie pojawiaja powazne problemy to nie radziłabym na nich liczyc ..
dzisiaj dostałam skierowanie na prostą, mam nadzieję, że dobre i uwzględnią. Mam tam podjechać jutro z tym skierowaniem, czy zadzwonić i się umówić na wizytę?
tam nie trzeba się chyba prosić o badania (czego bardzo nie lubię), bo chyba sami robią, tak?
długo się czeka na pierwszą wizytę - chyba już o to pytałam, bo długo chodziła za mną myśl o tej poradni jak pisałyście o niej na forum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 22:53
-
Dora524 wrote:Na wizytę nie czekasz jedziesz ze skierowaniem i tego samego dnia jesteś przyjmowana
na tą pierwszą wizytę muszę z mężem podjechać? można w sobotę, czy tylko na tygodniu?Ania_84 lubi tę wiadomość