Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, dr Zemsta w poradni leczenia niepłodności przyjmuje we wtorek i środę od 8 do 16, od przychodzi około 10? Wcześniej nie ma sensu iść?
-
Dora524 wrote:dr Zemsta Przyjmuje od 10 ale często się spóźnia wiec nie ma sensu przychodzić wcześniej. Dziś dzwoniłam do poradni doktor będzie jeszcze jutro i w środę a od piątku idzie na urlop
a, to dziękuję za wiadomość, obym tym razem nie pocałowała klamki -
nick nieaktualny
-
Dora524 wrote:dr Zemsta Przyjmuje od 10 ale często się spóźnia wiec nie ma sensu przychodzić wcześniej. Dziś dzwoniłam do poradni doktor będzie jeszcze jutro i w środę a od piątku idzie na urlop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:36
-
Kalia - mysle ze jak jeden lekarz idzie na urlop to go zastepuje drugi. Przeciez nie zamykaja kliniki czy szpitala na wakacje.
Nie robia tego nawet we Wloszech co w innych zakladach pracy jest powszechne.
Po prostu sa takie miejsca ktore musza dzialac.
Truskawka - potrzymamy kciuki! -
sjoanka wrote:Kalia - mysle ze jak jeden lekarz idzie na urlop to go zastepuje drugi. Przeciez nie zamykaja kliniki czy szpitala na wakacje.
Nie robia tego nawet we Wloszech co w innych zakladach pracy jest powszechne.
Po prostu sa takie miejsca ktore musza dzialac.
Truskawka - potrzymamy kciuki!
eeee tam nie do końca, w piątek byłam z mężem w naszej przychodni zdrowia - przywitała nas kartka, że w tym dniu nieczynne i w pilnych przypadkach można zgłosić się do jakiejś innej przychodni, wtedy też poradnia na prostej była nieczynna.
jak ktoś chodzi do jednego lekarza, to nic mu nie da, że w inne dni ktoś inny przyjmuje, na jego miejsce w takiej poradni jak na prostej nikogo nie zatrudnia na zastępstwo na kilka tygodni czy miesiąc (na czas urlopu lekarza)
no kto by się tam przejmował takimi pierdołami jak komfort i dobro pacjenta -
Dzwoniłam dzisiaj i dr Zemsta idzie na urlop na 2 tyg. Tam przyjmuje jeszcze jeden lekarz, pytałam czy będzie przyjmował w zastępstwie to kazała pielęgniarka dzwonić ok. godz.12. Zadzwoniłam ale nikt już nie odebrał. Jutro jeszcze raz musze dryndnąć do nich i zapytać, bo niemożliwe żeby nikt w tym czasie nie przyjmował.
-
Kalia drugi lekarza o dr Wojner.. na niego tez mozna sobie nie raz ladnie poczekac a nieraz zapomina ze jest jescze pacjen i jedzie do domu
-
Nic nie załatwiłam, na pierwszej wizycie mąż musi być obowiązkowo. Ale się dowiedziałam, że kierowanie nie jest ważne miesiąc, ważne tylko aby było z 2014 roku.
Może któraś powiedzieć jaki jest ten Wojner? i jak u któregokolwiek wygląda pierwsza wizyta?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dr wojner nie jest milym lekarzem ale konkretnym, jak widzi ze nie ma na cos szans to mowi prosto z mostu, trudno od niego wydobyc info ..ale podobno jest lepszy niz Zmsta jesli chodzi o skutecznasc..mimo iz nie nalezy do milych lekarz..
ja go odebralam jako gbura ;/alternatywa lubi tę wiadomość
-
Na mnie też dr Wojner nie zrobił dobrego wrażenia podczas pobytu w szpitalu, osobiście odniosłam wrażenie że zna on tylko jedna chorobę czyli PCOS bo ile nas było na oddziale u każdej zdiagnozował właśnie tą chorobę.
Ania_84, alternatywa lubią tę wiadomość
= -
Stresują mnie niemili ludzie/lekarze, ale cóż trzeba zrobić ten krok, spróbować, jak bardzo mnie skrzyczy to najwyżej będę szukała czegoś innego, trudno. Najpierw m musi wziąć wolne w jakiś dzień.
a w ogóle to jak by któraś się wybierała na pierwszą wizytę w piątek, to pielęgniarki z recepcji powiedziały, że odpada. W piątki nie ma umawiania na pierwsze wizyty. -
Dzwonilam dzis i pielegniarka zaprosila mnie w poniedzialek na usg do dr Wojnera. Ciekawe co on mi powie, czy cos innego niz dr Zemsta. Bo ide tylko do niego w zastepstwie zeby nie tracic cyklu bo biore clo do iui. No nic, zobaczymy w poniedzialek. Jak on taki nie mily to nie wiem jak bedzie, mozemy sie nie dogadac.
-
Dziewczynki teraz tak troche z innej beczki Mam prośbę do tych które mają facebooka wejdźcie na stronę: https://www.facebook.com/dolyfestival i polubcie zespół N.I.C. który ma szansę wystąpić na festivalu bardzo Was proszę, w kupie siła a to jest zespół wujka mojego męża będę baaardzo wdzięczna
-
Cześć dziewczyny! Jestem tutaj nowa, chociaż już się nie staram. :)Mam takie pytanie, widzę, że większość z was chodzi na ul. Prosta. A wybrała któraś z was jako ginekologa prowadzącego dr Chamerskiego? Przyjmuje on prywatnie na ulicy Równej.
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jelsi chodzi o dr Chamerskiego to ja akurat mam zle opinie o nim z racji tego ze moja kolezanka pracowala u niego jako polozna i mi go na wstepie odradzila
-
Witaj! Myślę że reszta dziewcząt też Cię przyjmie z otwartymi ramionami
Mam sentyment do Kazimierzy Wielkiej - mój pierwszy chłopak tam mieszkał hehehe
Ja obecnie chodzę prywatnie do dr. Szczurkowskiej na Turystystyczną. Za wizyty płaciłam 120 zł (badania krwi na razie free). Jak się wszystko powiedzie to chcę rodzić na Czarnowie. Coś tu już ktoś pisał o Chamerskim ale to musisz poszperać w przeglądarce lub w poprzednich stronach.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017