Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i właśnie nie wiem teraz co mam robić, czy zmienić lekarza czy nie? I tak teraz nie mam co myśleć, nie zdąże już w tym cyklu podejsc do iui-jestem zła jak nie wiem co. Najwyżej poproszę o samą receptę na Ovitrelle i będziemy próbować naturalnie. Do piątku już napewno nic się nie wykluje.
-
Hejka.
Jeśli ktoś chce się szybko dostać do dermatologa do wojewódzkiej przychodni w Kielcach na Artwińskiego - to jest na to sposób - rezerwacja przez internet. Na lipiec mają terminy. Trzeba założyć konto e-zdrowie na stronie szpitala i potwierdzić tożsamość z dowodem w rejestracji. A potem z profilu rezerwujesz termin wizyty. Jeszcze mało kto o tym wie, więc są wolne miejsca właściwie od ręki
Normalnie zapisy tam w rejestracji "w okienku" są na październik.
Dzisiaj byłam i przetestowałammagdaP82, ewcia21k, sjoanka lubią tę wiadomość
Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
Landryneczka wrote:Witam was :*
Przepraszam że tak rzadko zaglądam ale ogólnie mało pisze tutaj na forum .
Jak tam u was ?
Polecicie mi jakiegoś dobrego endo ? Znacie może dr. Lidię Liwińską ? Mam zadzwonić do niej umówić się ale dzwoniłam w piątek i nie odbierała , wczoraj też nie a kazała zadzwonić pod koniec miesiąca i nic.
Ja od lat chodzę do dr Kowalskiej, która przyjmuje na ul. Przecznica.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Pinia108 wrote:Hejka.
Jeśli ktoś chce się szybko dostać do dermatologa do wojewódzkiej przychodni w Kielcach na Artwińskiego - to jest na to sposób - rezerwacja przez internet. Na lipiec mają terminy. Trzeba założyć konto e-zdrowie na stronie szpitala i potwierdzić tożsamość z dowodem w rejestracji. A potem z profilu rezerwujesz termin wizyty. Jeszcze mało kto o tym wie, więc są wolne miejsca właściwie od ręki
Dzisiaj byłam i przetestowałam
coś sobie z tym nie mogę poradzić, kochana dała byś linka? -
Dr Żukowska prywatnie w przychodni Zdrowie na Warszawksiej
dr Aldona Kowalska tez przyjmuje w nowym budynku Buchers czy jakos tak na al IX kielc na wprost UW -
alternatywa wrote:coś sobie z tym nie mogę poradzić, kochana dała byś linka?
i potem na maila masz dokładne instrukcje
Landryneczka wrote:i ile wizyta ? i wgl leczenie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:37
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
Pinia108 wrote:Hejka.
Dzisiaj byłam i przetestowałam
juz się zarejestrowała, najpierw muszę potwierdzić swoją tożsamość zanim ustalę sobie termin? dobrze rozumiem?
a poza tym pisz jak się czujesz i nie przestawaj nas odwiedzać:* -
alternatywa wrote:juz się zarejestrowała, najpierw muszę potwierdzić swoją tożsamość zanim ustalę sobie termin? dobrze rozumiem?
a poza tym pisz jak się czujesz i nie przestawaj nas odwiedzać:*
Ja dziś trochę jak na szpilkach siedzę... o 15 mam wizytę i Usg genetyczne
Czuję się w miarę dobrze, mdli mnie tylko wieczorami, ale częściej boli brzuch. W spodniach ciążowych widać ewidentnie mój "błogosławiony" stan - moja talia gdzieś się zagubiła Trochę mniej się nudzę, bo przywożą mi 7 - letnią bratanicę i spacerujemy sobie po placach zabaw - badam teren gdzie chadzać z wózkiem
jak już dostałam na maila potwierdzenie to musisz teraz potwierdzić tożsamość. Jeśli masz table/telefon z netem to weź do przychodni i po potwierdzeniu możesz wejść na swój profil, wybrać lekarza i termin wizyty. Jak będzie wolny termin w tym dniu to pewnie od razu po kliknięciu będziesz mogła iść do rejestracji i powiedzieć że masz na dziś termin
Napisz mi który lekarz Cię interesuje, to sprawdzę ze swojego profilu kiedy ma najbliższy wolny termin
sjoanka lubi tę wiadomość
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
18 lipiec na 99% mamy genetyke -25 lipca jak cos wtedy wizyta u genetyka
juz obdzwonilam
jak wyniki dostaniemy do 25 lipca to na 31 lipca mamy umowiona wstepnie wizyte u dr Wolskiego w Novum
jupi moze do konca lipca bedziemy wiedzieli co i jak i moze da sie umowic na biopsjePinia108, sjoanka, turkawka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:18 lipiec na 99% mamy genetyke
jupi
ja ciągle zerkam i odliczam z toba tygodnie, zanim się obejrzymy - dni do wyników, coraz mocniej też trzymam kciuki:*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Pinia108 wrote:
Napisz mi który lekarz Cię interesuje, to sprawdzę ze swojego profilu kiedy ma najbliższy wolny termin
powiem ci, że nawet nie wiem kto tam przyjmuje, od kilku lat planuje wizyte u dermatologa, ale jakoś tak mi nie po drodze czy coś ostatnio nawróciły mi problemy z cera, chcialam też zapytać o znamiona czy mam się którymś niepokoić i szczególnie obserwować i o stany zapalne:( a kogo ty polecasz?
a propo ciąży - ja myślałam, że jeśli występują mdłości, to tylko rano:) -
Ja od zawsze chodziłam do dr Kupisa, ale w między czasie bywałam u innych. Obecnie najbardziej wierna jestem dr Bloch-Rekść, ona w Omedze przyjmuje a jest ze szpitala z Końskich. Młoda kontaktowa dziewczyna. Ale ona w Kielcach tylko prywatnie, wiem że w Końskich w przychodni. Chodziłam do niej też ze względu na szybki termin wizyty
Dr Kupis - hmmmm na pewno jest bardzo dobrym specjalistą tylko na wizytę się długo czeka... On nie jest zbyt wylewny, raczej małomówny. Mnie trudno go oceniać bo mnie zna od dziecka i zwykle to on mnie pyta co bym potrzebowała, co mi przepisać. Kilka znajomych biedronek nie było z niego zadowolone bo od razu dawał im sterydy... i to jest lekarz, który potrafi powiedzieć, że np nie wie co to jest, i musimy próbować różnych metod.
ME-pacjent tylko dwóch dermatologoów, dr Kupis i dr Kryczka-Kania.
Do dr Kupisa na dzień dzisiejszy jest termin na: 8 VII 2 terminy, 9 VII też 2, 11 VII itd
Do dr Kryczki - 11, 16, 17, 18 itd
A w ogóle to taki przychodnie wchodzą w skład tego E-zdrowie: http://wszzkielce.pl/przychodnia.php
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
jesli chodzi o dermatologa to polecam dr Kowalska bierze chyba 80 zl za wizyte ale ma wiedze zarabista .. strasza kobitka 80 lat ale jesli mam jakies problemy to uderzam zawsze i tylko do niej
-
Dziewczyny i jak to sie rejestruje ..bo zalozylam sobie konto ??
jak chce sie zarejestrowac do jakiegos lekarza i czy to sa pryw czy na NFZ -
e zdrowie kielce to na razie tylko przychodnie przyszpitalne wszz i chyba tylko na nfz. Jeśli się zarejestrowałaś to teraz musisz potwierdzić tożsamość w przychodni którejś, powinnaś dostać maila z miejscami gdzie to możesz zrobić
Dopiero jak potwierdzisz tożsamość możesz się zapisywać do lekarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:27
Ania_84 lubi tę wiadomość
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017 -
login dostajesz po potwierdzeniu tożsamości (pierwsza litera imienia i nazwisko )
idę na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 14:33
Ania_84 lubi tę wiadomość
Kamilka 7.01.2015
Weronika 11.08.2017