Staraczki z woj. świętokrzyskiego :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cordy wrote:Byłam 4 stycznia, 25 stycznia i 15 lutego w granicach 16
-
Cordy wrote:To ja wchodziłam przed 16 z mężem byłam, razem wychodziliśmy z gabinetu i już kilka pań czekało ale byłam tak zafascynowała moim brykającym w brzuchu maleństwem, że uwagi nie zwróciłam
Cordy lubi tę wiadomość
-
W takiej szarej tunice byłam i zapewne w okularach Czy chudzinka, polemizowałabym i tak, na razie leciutki brzunio mam Czyli chyba nas widziałaś
Kolejną wizytę ma na 14 marca, także jak byś była i mnie poznała to odezwij się heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:08
Ania_84 lubi tę wiadomość
Już razem
-
Cordy wrote:W takiej szarej tunice byłam i zapewne w okularach Czy chudzinka, polemizowałabym i tak, na razie leciutki brzunio mam Czyli chyba nas widziałaś
Cordy, sylwia92 lubią tę wiadomość
-
Hej już po HSG pryjeli mnie na oddział , dali końska dawke przeciwbólowych w dupsko plus glupiego jasia zakłądanie kuloiagu takie sobie uszczypniecie a pzniej nic, nastepnie płukanie jakimis plynami .. to troche zułam jak mini okresowe bole pozniej kontrast którego wogole nie czulam az dr sie d=zdziwila zrobili zdj mówia ze kontras przeszedl,ale podali jeszcze raz bo nie byłą pewna i w tym momencie juz zabolało jak okres ale dosłownie minuta nawet nie drugie foto i jajowody drożne wszytsko ok gorzej bo na izbie kazali mi nasiusiac na badanie a ja z pustym pecherzem przyjehałam nic nie piłam wiec siedzialam pol godziny w WC i mówiłam sobie psssiiiii puszczałam wode
_analiza, Ana_83, Cordy lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej już po HSG pryjeli mnie na oddział , dali końska dawke przeciwbólowych w dupsko plus glupiego jasia zakłądanie kuloiagu takie sobie uszczypniecie a pzniej nic, nastepnie płukanie jakimis plynami .. to troche zułam jak mini okresowe bole pozniej kontrast którego wogole nie czulam az dr sie d=zdziwila zrobili zdj mówia ze kontras przeszedl,ale podali jeszcze raz bo nie byłą pewna i w tym momencie juz zabolało jak okres ale dosłownie minuta nawet nie drugie foto i jajowody drożne wszytsko ok gorzej bo na izbie kazali mi nasiusiac na badanie a ja z pustym pecherzem przyjehałam nic nie piłam wiec siedzialam pol godziny w WC i mówiłam sobie psssiiiii puszczałam wode
Fajnie, że masz to już za sobą i wszystko jest w porządku:)2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Hej kochane
Ja dziś byłam na posiewie, cytologii i biocenozie ..i szok za wszytsko zapłaciłam 68 zł cytologia wynik w srode posiew w piatek
a poradni przyszpitalnej na prostej "poradnie leczenia niepldonosci"za biocenoze i cytologie na ktora bym czekała 2 tyg chcieli 90 zł
posiew zrobiłam w sanepidzie jagiellońska , a pobieranie materialu oraz biocenoze i cyt w zakłądzie patologii na jagiellońskiej
no doznałam szoku serio
Cordy jak się czujecie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:05
_analiza lubi tę wiadomość
-
Ania czekam na info o wynikach, ale jestem pewna, że będzie ok, gdyby było coś nie tak, to też nie robiliby ci chyba HSG
A my się musimy pochwalić - będziemy mieli synka Dziś się dowiedzieliśmy, bo pięknie się zaprezentował.I w końcu dostaliśmy zielone światło na serduszkowanie
Trzymam za Was wszystkie kciuki :*Ania_84 lubi tę wiadomość
Już razem