Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Po porodzie maialam robiony badanie na zespół antyfosfolipidowy i nic nie wyszło. Acard napewno na uregulowanie ciśnienia w ciąży bo wtedy miałam wysokie. Ale na to też trzeba brać poprawkę bo znałam diagnozę i nie sądzę że któraś kobieta mająca świadomość że jej dziecko prędzej czy później umrze będzie spokojna i wesoła. Ale lekarz chce chyba zapobiegać niż leczyć. Sama nie wiem. Rozwiaze wizytę u tej pani doktor która poleciłas.
-
Czekam włąśnie w poczekalni u prof. Nr 10 heh śmieszne to z tymi numerkami hehe. Bardzo miłe Panie w recepcji, które uprzedziły że kolejna wizyta ( mam nadzieje że nie trzeba) to 350zł haha promo więc zostanie na lody hah
Magda - mbc, futuremama lubią tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Pati88 wrote:Czekam włąśnie w poczekalni u prof. Nr 10 heh śmieszne to z tymi numerkami hehe. Bardzo miłe Panie w recepcji, które uprzedziły że kolejna wizyta ( mam nadzieje że nie trzeba) to 350zł haha promo więc zostanie na lody hah
Trzymam kciuki
My wychodzimy za godzinkę na połówkowePaula_071 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dajcie spokój załamałam sie. On mówi że zrosty to jedno ale zaleca jeszcze badania wykonane u niego w labo za jedyne 3.500zl. Bo jak zrobi mi tą operację to warto miec zrobione stado badań aty plemnikowych przeciwciał a mąż ma zrobic nasienie tez u niego w labo za 650zł... Laparo mam 16.09 ale najlepiej zebym juz zrobiła wyniki krwi tak zeby na kontroli 8 pazdziernika juz miala komplet bo "proszę Pani oprocz zrostów moze byc problem z mikrozapaleniami itd". Lanie wody. bo profesor wymyslil szczepionki jakies wlasnie z anty czyms na nieplodnosc. I wciska to kazdemu. On zaklada pewnie ze po laparo bede sie u niego leczyć haha a nawet nie pytał o owualcje. Bo raczej mi nie pękają07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Arturek ma juz 364 gramy wszystko w porzadku. Mam chyba z 30 zdjec, Rubisz bardzo dobre wrazenie na mnie zrobil. Dokladnie wszystko opowiadal. Zrobil nam 3d i widzialam sliczna buske
Magda - mbc, veritaserum, Paula_071, futuremama, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Pati88 wrote:dajcie spokój załamałam sie. On mówi że zrosty to jedno ale zaleca jeszcze badania wykonane u niego w labo za jedyne 3.500zl. Bo jak zrobi mi tą operację to warto miec zrobione stado badań aty plemnikowych przeciwciał a mąż ma zrobic nasienie tez u niego w labo za 650zł... Laparo mam 16.09 ale najlepiej zebym juz zrobiła wyniki krwi tak zeby na kontroli 8 pazdziernika juz miala komplet bo "proszę Pani oprocz zrostów moze byc problem z mikrozapaleniami itd". Lanie wody. bo profesor wymyslil szczepionki jakies wlasnie z anty czyms na nieplodnosc. I wciska to kazdemu. On zaklada pewnie ze po laparo bede sie u niego leczyć haha a nawet nie pytał o owualcje. Bo raczej mi nie pękają
Masakra... -
nick nieaktualny
-
Eh dziewczyny już ochłonęłam. Właśnie wracamy z Łodzi. Troszkę pozwiedzaliśmy ten sławny deptak i manifakturę. Kawka i lody poprawiły humor. Doszliśmy do wniosku że umowię się do Fabiana pogadać co on na ten temat myśli i generalnie pożalić i poradzić się. Chcę znać jego opinię a co:) będzie miał okazję skrytykować Malinowskiego;) Na laparo pójdę bo to mi się nalezy na od funduszu. Tyle lat placenia składek a szpital i ten profesorek hajs dostanie za operację. Najwyżej mu powiem, że te badania co zlecił zrobię po operacji heh. Normalnie mu powiem, że to trochę sporo kasy, więc przesunęłam to w czasie. Ale oczywiście nie będę niczego badać. Troszkę zakrzywię rzeczywistość Te badania rzekomo są potrzebne jemu do dalszej szybkiej diagnostyki. Naszym zdaniem to on to robi po to żeby potem wcisnąć mi te szczepienia. Trochę naczytalam się o nim na forach. Każdej tak wciska badania za 3-6tysięcy a potem te szczepionki, ktore sam wynalazł. Każda taka szczepionka też ponoć około 1tyś (a dziewczyny biorą po 3 nawet).
Najbadziej wkurzające jest to że koleś bada jakieś tam przeciwciała i nasienie a nawet nie wie czy w ogóle pękają mi pęcherzyki. Poza tym jak byk mam zrost jelit z macicą i zasłonięte jajniki przez flaki. Jajko mam zawsze na prawym jajniku. Prawy mialam niedrożny zapchany otorbiony. No to mam go oczyszczonego i drożnego po tej laparo u F. Dlatego nie rozumiem sposobu dzialania. Powinien mi zrobić tą drugą operację i ewentualnie dać czas na zajście. Jeśli się nie uda to wtedy dopiero ewentualne badania. Poza tym leczę się we Wro. A on mam wrażenie że już zaplanował, że będę jedziła do niego po 200km ot tak extra co chwilę. Kolo bierze za konsulatację 400zł plus za usg dopochwowe 120zł. Masakra.... Był naprawdę okej i nie wynosił się ale widać że tak jak o nim piszą ma żyłkę do intersu... byłam 10tą osobą.. Czyli na hajs nie narzeka:] Sorki za przydługi post heh07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Seli gratulacje niech chłopak rośnie!
Seli lubi tę wiadomość
07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualny
-
Dodając co właściwie kazał mi zrobić za badania (to 2010zł) plus AMH i badanoa nasienia u męża jak już pisałam:/
[/URL]07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Woecie do kiedy Fabi jest na urlopie? Chcę mu napisać smsa z prośbą o extra termin - taką konsultację max 15minut. Muszę sobie z nim pogadać i ustalić zasadność i fakty. Chcę się trzymać jego a nie M. Myślę intensywnie z kim to jeszcze skonsultować Nie chodzi tak bardzo o hajs ale o to że po co mam robić takie wyniki skoro nie ma potrzeby.Nie lubię placić w ciemno a wiem że on to robi to tylko po to żeby mi wcisnąć te szczepionki...07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
No właśnie:/ On twiedzi że już na zaś trzeba robić te badania bo po takiej laparo którą zrobi warto od razu działać. Bo "proszę Pani zrosty to nie wszytko i trzeba skontrolować inne parametry". A wiesz co zadziałało? że staramy się rok i mamy po 30 lat. Serio normalnie znalazł sobie powód. Zastanawiam się tylko czy jak pójdę w tym wrześniu do tego szpitala to czy on mi zrobi tą operację.. Teoretycznie z tego co wywnioskowaliśmy z męzem to mamy miec te wyniki na wizytę w pazdzierniku. Mam głowę taką jak balon..07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
Wiem Pati, że Cię to zestresowało, ale trzeba działać zdroworozsądkowo.
Najpierw operacja, potem wizyta. Pościemniasz, że sprawy finansowe, że zgłosisz się później, bla bla. I tak jak mówisz, później już nie przyjedziesz. Potem będziecie się starać i zobaczycie.
Ja sama nie jestem zwolennikiem działania z grubej rury, mimo że u mnie ta gruba rura trochę wyszła
Pewnie gdybym nie trafiła do Gawrysia, to bym dalej nie wiedziała, ale on przynajmniej nie strzelił AŻ takimi badaniami. Ja się zamknęłam w 1500.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021