Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:hhaha, podoba mi się Twój żarcik
Dzisiaj nie rodzę i koniec!
Jakby się do pólnocy wyrobila i dziecko mialoby ponizej 3kg ;p dowiedzialam sie, ze wczesniaki powyzej 3 kg nie maja 🤷♀️ -
Magda - mbc wrote:Nie mam pojęcia i też się nad tym zastanawiam właśnie.
W każdym razie wyleciała mi łyżka stolowa bezbarwnego klejącego się śluzu, coś jak płodny u mnie tylko dużooo bardziej gęsty.
No i do tego cały czas chodze do toalety, ale to nie jest biegunka (może dlatego, ze ja caly czas 400 luteiny i zelazo).
Ale nie powiem zebym sie czyla dobrze dzis...
staram sie nie panikowac, ugotowalam rosol i zajdam sie truskawkami z bita smietana
Mi odpadl czop i dwa dni potem porod, czulam sie tez dziwnie. Takze badz czujna -
Seli wrote:Jakby się do pólnocy wyrobila i dziecko mialoby ponizej 3kg ;p dowiedzialam sie, ze wczesniaki powyzej 3 kg nie maja 🤷♀️
No nie pocieszyłaś mnie tymi dwoma dniami, chciałabym dociągnąć do środowej wizyty u F.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Ja mialam bez krwi 🤷♀️ podobbo i miesiac przed moze odpasc.
Ja czulam dusznosci, jakby przeziebienie. Troche okresowo. Dziwnie ;p
I mialam dotrwac tez do srody a urodzilam w niedziele 🤣 ale Ty poczekaj, choc zaraz donoszona i juz w takim tygodniu to zaden problem.
Moja rada to wypoczywaj i jedz bo w sumie nigdy nic nie wiadomo. -
nick nieaktualnyJa też w dzień poprzedzający się mega słabo czułam. Nie byłam w stanie nic zrobić.
Ja pozdrawiam z wesela. Myśleliśmy że zero zabawy a Ania cały czas spala w kącie w wózku w słuchawkach wygłuszających tylko dwie przerwy na karmienie odkąd zasnęła o 20.30.Magda - mbc, Seli, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Zalezy od lekarza... I u mnie ktg nic nie dalo... Mialam skurcze, ze wilam sie z bolu juz a na ktg nic ;p
-
nick nieaktualnyTo jest nieprawda. W niepowikłanej ciąży jeżeli nic się nie dzieje ktg robi się dopiero w terminie porodu. Czytałam kiedyś nawet w zaleceniach na PTG. Wiele kobiet ktg na dopiero jak jadą z akcją już.
W szpitalu na ktg zero skurczy zapisanych a Ania za 20h była już na świecie. -
Wracam z IP, dr Blok zdjął mi szew (musiałam jechać, bo pojawiła się świeża krew - takie nitki - ale F. kazał jechać). Jutro rano w poradni mam się stawić znowu na ktg, dziś miałam aż dwa
Rozwarcie obecnie, to 2cm.
Zobaczymy co to będzie dalej💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Wracam z IP, dr Blok zdjął mi szew (musiałam jechać, bo pojawiła się świeża krew - takie nitki - ale F. kazał jechać). Jutro rano w poradni mam się stawić znowu na ktg, dziś miałam aż dwa
Rozwarcie obecnie, to 2cm.
Zobaczymy co to będzie dalej
Oj przewiduje poród na dniach ! U mnie od krwi do porodu chyba 48h niecałe. Ale u mnie to naprawdę było silne krwawienie. -
Magda to trzymajcie się i powodzenia! Wytrwałości i latwego porodu07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Magda kciuki! Jak wczesniej pojawilo sie troche krwi, byl czop to lada moment cos sie pewnie zacznie