Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Taka maść to nic strasznego, spokojnie do tego podejdź
A Ty Magda jak?
Dobrze mam nawet pęcherzyk - owulacja jutro 😂
Zlecił mi badania b12, d3, homocysteinę i krzepliwość i jak będzie okej to powiedział, że widzimy się w kolejnej ciąży, hahaha. Na bank! 🤭veritaserum lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMi wrócił cykl dokładnie 3 miesiące od porodu mimo wisielca na cycu więc wszystko jest możliwe
Magda dobrze że u Ciebie okej !
Paula no wiadomo jak trzeba to trzeba ale jak sie slyszy że to maść przeznaczona generalnie dla kobiet w menopauzie to wiadomo mam nadzieję że szybko sie rozkleja
Jestem bardzo wdzięczna F. Że tak nas potraktował bo przecież nie musiał. Sam zaproponował pomoc. To samo z infekcja przyjął mnie z dnia na dzień a w temacie Ani naprawdę mnie zaskoczył -
Ja mu powiedziałam, że wszystko jest możliwe, ale po tej ciąży należy mi się dłuższy odpoczynek i w sumie przyznał mi racje
Veri, bo F. potrafi się zaopiekować pacjentką, ja jestem tego dobrym przykładem. Mogło skończyć się różnie, a mam donoszonego szkraba
W ogóle mały wczoraj wydał mi się ciepły, zmierzyłam mu temp. (mam termometr elektroniczny microlife jakiś NC150) i pokazał 37.5 dziś też w tych okolicach (37.1-37.3) ale poza tym nic mu nie jest. Nie wiem czy się martwić, czy termometr do dupy?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyMagda ja bym zostawiła , poza tym niemowlęta małe mogą mieć wyższą temperaturę. Jak nie widzisz zmiany w zachowaniu Jerzyka to bym zostawila.
Najwiaryfodniej byłoby zbadać w odbycie tak naprawdę... Ale wiadomo.
Ja mam też elektroniczny ale też średnio mu ufam. -
Takie małe dzieci mogą miec do 37,5 i jest to norma. Spróbuj zmierzyć innym termometrem, ja wkładam rtęciowy pod pachę i biorę na ręce. Elektronicznych mam w domu 4, żadnemu w 100% nie ufam.
Magda, rozmawiałaś z F. o jakimś zabezpieczeniu antykoncepcyjnymi?
Uważam, że F. jest super jeśli chodzi o opiekę. Wiadomo, ma swoje różne zachowania, ale złego słowa o nim nie powiem, wszystkim go polecam.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witajcie dziewczyny 😊 macie do polecenia kilka miejsc gdzie moglabym sie udac, jestem wroclawianka ale mieszkamy obecnie za granica. A mianowicie potrzebuje isc do dobrego ginekologa,androloga, i szukam tez fajnego labo zeby tez w miare mieli godziny otwarcia 😊 moze ktos cos polecic?24 cs...
PCO.
16.07.19 - laparoskopia z histeroskopią. -jajowody drożne,wszystko OK. -
Paula_071 wrote:Magda, masz badać krzepliwość biorąc heparynę?
edit/ Chyba poczekam do tego 6tyg, skończę neoparin i pójdę na wizytę do hematologa, a potem do F.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 15:22
Paula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
luksierre0131 wrote:Witajcie dziewczyny 😊 macie do polecenia kilka miejsc gdzie moglabym sie udac, jestem wroclawianka ale mieszkamy obecnie za granica. A mianowicie potrzebuje isc do dobrego ginekologa,androloga, i szukam tez fajnego labo zeby tez w miare mieli godziny otwarcia 😊 moze ktos cos polecic?
My tu głównie (z tych udzielających się częściej) chodzimy do dr. Krzysztofa Fabijańskiego (ginemedica). Tam też pracuje androlog, który ma dobre opinie w necie - dr Przybyła (czy jakoś tak). Labo to nie wiem, ja chodzę do takiego, co mam do niego najbliżejPaula_071 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
dziewczyny mam pytanie : czy slyszalyscie cos o tych lekarzach lub ktos ich Wam polecał:
dorota kaszubkiewicz-wardega
Joanna nestorowicz-czernianin
Marcin Hapon?
Moj lekarz prowadzacy , ktory tez przyjmuje w Ginmedice niestety konczy wspolprace z Luxmedem i tak oto w połowie ciazy zostałam bez lekarza
Wiem,ze powinnam isc za nim do Ginemedice skoro mam do niego zaufanie ale jednak mamy troche wydatkow w najblizszym czasie i chcialabym zasiegnac opinii o tych wymionionych lekarzach, ktorzy maja dobre opinie na znanym lekarzu, przyjmuja tez w ginmedice i w luxmedzie oraz w szpitalach.
Moze ktoras z Was sie spotkała z jakims z tych lekarzy albo cos slyszala?
Z góry dziekuje
-
Magda - mbc wrote:to dużo zdrówka dla Was!
Paula, Ty powinnaś mieć bliźniaki z taką ilością mleka
Paula_30 ja nie pomogę, nie mam luxmedu.
-
Polozna za kazdym razem jest w szoku ile ja mam mleka. I co z tego skoro jak tak dalej będzie będę musiała zakończyć laktację.
Paula, a dlaczego chcesz chodzić do kogoś, kto pracuje w tych dwóch miejscach? Ja chodziłam do dr Wurma w Luxmedzie i do dr Fabijańskiego w Ginmedice.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyPaula mi sie obilo o uszy nazwisko Hapon. Chyba polecany poczytaj na grupie na FB hallo gdzie rodzić - Wrocław. Na pewno dziewczyny doradza.
A u nas. Ja ciągle jestem w kuchni. Serio. Ania oprócz tego że mleka nie odmówi nigdy to je naprawdę sporo pokarmów stałych. Je już te 4-5 posiłków w międzyczasie cyc więc ja mam wrażenie że ona ciągle je sama jej gotuje , wymyślam chce żeby jadła zdrowo, różnorodnie więc gotuje na szczęście sprawia mi to przyjemność. Właśnie zrobiłam zupę krem z cukini i zielonego groszku i na mega szybko zagniotlam kluseczki leniwe
Paula zdrówka ! Masakra jakas maszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2019, 15:40
Paula_30, Paula_071 lubią tę wiadomość