Staraczki z Wrocławia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej doomi03
Veri... Ja miałam drugi biochem, po nich okresy masakra, w ogóle masakra cykl był po nim Przy pierwszym wspomagałam się lutką więc dostałam okres dopiero w 17dpo, w tym nic nie brałam bo prog niski 6.33 i czułam się totalnie ciążowo ale wiedziałam, że nic z tego i zdycham... -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:Veri, tak czy inaczej to dobry znak. Trzymam kciuki za dalej.
-
Dziewczyny znacie może jakiegoś ginekologa w Luxmedzie, w miarę godnego polecenia?
U nas obecnie leci 6 cs. Mam też podejrzenie że w 4 tym cyklu tez mogłam przejść przez bardzo wczesna biochemiczna (chociaz potwierdzic na 100% tego nie mogę bo już bety nie sprawdzalam).
Porobilam w między czasie też trochę badań na własną rękę i wszystko niby ok poza tsh, które juz zbijalam z ponad 3 i oczywiście dalej lecę na Letroxie żeby nie skakało znow w górę.
Chciałabym znaleźć dobrego gina z którym mogłabym omówić cale starania i może cos jeszcze by mi zaproponowal co by można jeszcze zrobic, może jakiś monitoring czy coś, a ze wykupilam niedawno z pracy pakiet luxmeda to myślę ze na pierwszy rzut tam kogoś poszukać, także wszelkie polecenia chętnie przyjmę -
Domi widzialam na roznych grupach Wroclawskich, ze w luxmedzie nie ma dobrych ginekologow. Choc Paula chodzila do Wurma (dobrze pisze?) A ja raz trafilam do Śliza ale czy dalej pracuje w luxmedzie czy juz tylko w Gineamedice to nie wiem 🤷♀️
-
Na znanym lekarzu Śliż dalej ma Luxmed. Też właśnie miałam go polecić. Byłam co prawda u niego razbi to ginemedica, ale był bardzo miły i wyrozumiały przypuszczam, że w luxmedzie nie zachowuje się inaczej
Dziewczyny, przykro miSeli, doomi03 lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Magda - mbc wrote:https://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/gwalt-w-gabinecie-lekarskim-rozpial-rozporek-i-powiedzial-ze-najlepiej-jak-to-zrobimy-oficjalna-stro,304593.html
dostałam tego linka od Pauli, wrzucam też tutaj, masakra...
A niby co to za gin? Nie moge sie doszukac... -
A my dalej szpitalu. Dzisiaj mijają 4 tygodnie. Mały na razie stabilnie ,ma już 2 kg tylko nadal potrzebuje wsparcia tlenu w inkubatorze. Tak mi przykro że nie zdążyli podać mi sterydów na rozwój płuc przez to karmią go sonda i troszke butelka bo się szybko meczy i ma bezdechy.
-
Paula_30 wrote:A my dalej szpitalu. Dzisiaj mijają 4 tygodnie. Mały na razie stabilnie ,ma już 2 kg tylko nadal potrzebuje wsparcia tlenu w inkubatorze. Tak mi przykro że nie zdążyli podać mi sterydów na rozwój płuc przez to karmią go sonda i troszke butelka bo się szybko meczy i ma bezdechy.
-
Luxmed zastrzega, że nie jest placówką leczenia nieplodnosci, więc raczej ciężko kogoś polecić. Ja chodziłam do dr Wurma, ale tylko po skierowania po podstawowe. On jest ok, ale nie ma pojęcia co to jest białko s czy v-leiden. Dlatego chodziłam też do dr Fabijanskiego (ginmedica), który to ogarnia.
Paula, życzę Wam dużo sił i zdrowia, obyście szybko wrócili do domu i mogli się sobą cieszyć.
Seli, nie chce tu rzucać nazwiskiem, ale jeśli pamiętasz kto robił mi pierwsza CC i teraz Magdzie to właśnie ten lekarz.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Ja nie slyszalam... Ani tez w sumie nigdy go nie widzialam, a pomyslalam o kims innym ;p bo w sumie specyficznych ginow jest kilka ;p
-
On głupio żartuje, jest specyficzny. Jedno jest pewne, jest najlepszym operatorem na ginekologii. Reportaż jest żenujący, pani redaktor pyta się czy to obowiązkowe, że lekarz bada na wizycie... Co oni chcą udowodnić? Nie wiem czy to prawda, dawno to było, pewne rzeczy mogły zostać zniekształcone. Ja w tym gabinecie byłam raz - gorzej niż PRL, sprzęt ledwo żywy, dziwiłam się, że USG działa. Smród fajek. Więcej tam nie wróciłam, bałam się, że coś tam złapie
Mikołaj ciągle z biegunka prawdopodobnie po Bexsero13.08.2015 r.
11.05.2019 r.