Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki z Wrocławia i okolic:)
Odpowiedz

Staraczki z Wrocławia i okolic:)

Oceń ten wątek:
  • muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny Izoleccc przykro mi ze taka beta :-(

nikicia86 lubi tę wiadomość

• muriella Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam swoje starania teraz od monitoringu kogo polecacie do monitorowania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę do Med Feminy. Pierwsi wizyta 150 zl następne 50. Ogólnie jestem zadowolona ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak tam zyjecie kiedy testujemy ?

muriella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    u mnie nic z tego :( Ridż przyszedł :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też lipa 10 negatywne w 11dpo a więc nic z tego :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc kochana w medfeminie tak wygląda monitoring ze pierwsza wizyta 150 a kolejne 50? czy wizyty kolejne tylko 50 zł? Powiedz mi jak odczucia są tam lekarze którzy wykazują chęć pomocy w staraniach? Bo ja puki co to trafiam na takich którzy mają to gdzieś i zamiast mnie poprowadzić to zostawiają mi wolna rękę :( a ja raczej potrzebuje takiego gina który powie ma pani zrobić to to i to a nie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, tak monitoring tak wyglada- pierwsza wizyta 150 ale ona jest też jako wizyta ginekologiczna, następne w cyklu 50 zł.
    Lekarze są na prawdę spoko- większość z nich pracuje też na Borowskiej w szpitalu.
    Ja dopiero zaczynam z nimi przygodę ( teraz będzie drugi cykl) ale póki co jestem zadowolona. Może idź i spróbuj, może akurat się dogadacie. Z tego co gdzieś wyczytałąm to lek. Marek Kwiecień ogarnia trudniejsze przypadki więc może u ciebie też pomoże...
    Powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze u mnie oprócz tarczycy wszystko niby ok u nas bardziej problem męski no ale też bym chciała aby mnie ktoś konkretnie przebadal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może spróbuj j nich. Myślę że nie zaszkodzi. Ja większość z nich kojarzę właśnie z Borowskiej jak miałam tam zajęcia i wydaje mi się że są dobrymi fachowcami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak tam u was?

• margo001 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam można do Was dołączyć?

W lutym zaczęłam leczenie w Invicta, pierwsza wizyta u dr Walaśkiewicz i wrażenia w sumie takie se ;) specyficzna kobita. Zaliczyłam też kilka wizyt u dr Jakubowa i tutaj wrażenia duuuuuuuuużo lepsze, bardzo konkretny facet. Jestem już po pierwszej nieudanej IUI, teraz czekam na @ i jadę na kolejny monitoring, zobaczymy co będzie.

Renia7910 lubi tę wiadomość

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej margo.
    Witam i życzę powodzenia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej margo trzymam kciuki głowa do góry :-)

• muriella Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Jak tam dziewczyny idą wam starania?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po staremu nic się nie zmieniło chyba wrócę na monitoring :-(

• margo001 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wizyta w Invicta, od dzisiaj clo i w sobotę na monitoring. Jak wyhoduje jakieś porządne jajo to w okolicach pierwszego kwietnia czeka mnie druga IUI.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margo a jaki u was problem ? Ile się staracie?

• margo001 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikicia86 wrote:
    Margo a jaki u was problem ? Ile się staracie?

U nas największym problemem jest to, że niewiadomo jaki jest problem...Przestaliśmy się zabezpieczać jakieś 2,5 roku temu i byliśmy pewni, że szybko pójdzie. No niestety, po pół roku poszłam do lekarza i zaczęły się badania hormonów, monitoringi, clo, potem hsg wszystko ok. Później mąż zrobił badania wyszły marnie, ale zmieniliśmy trochę dietę, zaczął biegać, łykać suplementy dla sportowców i rok później badania wyszły bardzo dobrze. Teraz jesteśmy w Invicta i wizja in vitro coraz wyraźniejsza.

2nn3vfxmqaxhqdgn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u ciebie jak hotmony?

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ