Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej . Jak się czujesz? Pewnie ze i tu bedziemy;) zalozycielka nie moze uciec po mimo ze malo doswiadczona;)meggi90 wrote:Agu90 gratulacje
tak się cieszę, że kolejna dołączy do mojego stanu
ale Ty pewnie już marcowka będZiesz 
Nadrabiam Was codZiennie tutaj. A na fejsbuka raczej nie przejdę
może zostaniecie i tutaj 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 18:17

-
No a piersi Cie nie bola? Nie jest Ci nie dobrze? Itp itdmeggi90 wrote:A dobrze. Objawów zero. No może jedynie to że co chwila jestem głodna. No i najgorsze że słodyczy na okrągło mi się chce.
Jedz sobie
niech Ci idzie na zdrowko;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 18:35

-
A no nie, piersi mnie okropnie bolą, ale chyba się przyzwyczaiłam do tego bólu.
Dobrze by było jakby szło na zdrowie, ale najpierw te zdrowie trzeba mieć na talerzu. Podziwiam osoby które prowadzą zdrowy tryb życia ja nie umiem zrezygnować ze słodycZy, chipsów, fast foodow. Oczywiście nie jem tego codziennie. No oprócz słodyczy bo mi się trafia prawie codziennie zjeść coś słodkiego. Także raczej to będzie szło w tyłek
-
Oj cos czuje ze jak uda mi sie byc w Blogoslawionym stanie to tez mnie czeka to samo;)meggi90 wrote:A no nie, piersi mnie okropnie bolą, ale chyba się przyzwyczaiłam do tego bólu.
Dobrze by było jakby szło na zdrowie, ale najpierw te zdrowie trzeba mieć na talerzu. Podziwiam osoby które prowadzą zdrowy tryb życia ja nie umiem zrezygnować ze słodycZy, chipsów, fast foodow. Oczywiście nie jem tego codziennie. No oprócz słodyczy bo mi się trafia prawie codziennie zjeść coś słodkiego. Także raczej to będzie szło w tyłek

-
Dziękujęmeggi90 wrote:Agu90 gratulacje
tak się cieszę, że kolejna dołączy do mojego stanu
ale Ty pewnie już marcowka będZiesz 
Nadrabiam Was codZiennie tutaj. A na fejsbuka raczej nie przejdę
może zostaniecie i tutaj 
ano tak by wychodziło że marcowka 
Ciekawe jak się mają zachcianki do płci dziecka:D przypomnij mi, wiesz juz czy chłopiec czy dziewczynka? Czy jeszcze za wcześnie?
-
Za te 3 tyg napewno zobaczysz serduszkomeggi90 wrote:Ja nie wiem czy się wszystko rozwija dobrze bo nawet serduszka nie dało się wykryć tydzień temu. A następna wizytę mam za 3 tyg.
to musi być super uczucie
maluszek napewno dobrze się rozwija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 19:42

-
SanKwt - może przełożenie wizyty to rzeczywiście znak
Ale byłaby podwójna okazja do świętowania!!
Agu - cały czas się uśmiecham
Meggi - super, że się odezwałaś, dobrze, że czujesz się dobrze
Ja mam takie same objawy ale przez @! Od końca @ dieta i ćeiczenia!!!
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
A ja cały dzień pracowałam. Strasznie doskwiera mi duchota, ciągle mam też ten stan podgorączkowy. Niech @ się kończy, chcę już się starać

Czyli teraz ja jestem najdalej od testowania??* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
No na to wychodzi ze najdalej ale mowilas ze ten cykl bedzie Twoj wiec niedlugo do dziela;)Oda_33 wrote:A ja cały dzień pracowałam. Strasznie doskwiera mi duchota, ciągle mam też ten stan podgorączkowy. Niech @ się kończy, chcę już się starać

Czyli teraz ja jestem najdalej od testowania??
Mam nadzieje ze niedlugo wszystkie bedziemy swietowac.
A potem zjazd przyszlych mam;)
-
Agu90 gratulacje super super

Marudaruda czemu jak masz takie ladne pecherzyki to gin nie da Ci zastrzyku na pekniecie?
Meggi90 jak ja Ci zazdroszcze ze nie masz zadnych objawow, u mnie poranne mdlosci, czasem nawet do poznego południa, ale jakos dam radę
Musze Was nadrobic
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*

Może uznała, że za późno... Nie wiem, naprawdę. Na razie zła jestem, bo test owu wyszedł negatywny znowu, mimo że ładny skok dzisiaj był.