Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
meggi90 wrote:Agu90 gratulacje tak się cieszę, że kolejna dołączy do mojego stanu ale Ty pewnie już marcowka będZiesz
Nadrabiam Was codZiennie tutaj. A na fejsbuka raczej nie przejdę może zostaniecie i tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 18:17
-
meggi90 wrote:A dobrze. Objawów zero. No może jedynie to że co chwila jestem głodna. No i najgorsze że słodyczy na okrągło mi się chce.
Jedz sobie niech Ci idzie na zdrowko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 18:35
-
A no nie, piersi mnie okropnie bolą, ale chyba się przyzwyczaiłam do tego bólu.
Dobrze by było jakby szło na zdrowie, ale najpierw te zdrowie trzeba mieć na talerzu. Podziwiam osoby które prowadzą zdrowy tryb życia ja nie umiem zrezygnować ze słodycZy, chipsów, fast foodow. Oczywiście nie jem tego codziennie. No oprócz słodyczy bo mi się trafia prawie codziennie zjeść coś słodkiego. Także raczej to będzie szło w tyłek -
meggi90 wrote:A no nie, piersi mnie okropnie bolą, ale chyba się przyzwyczaiłam do tego bólu.
Dobrze by było jakby szło na zdrowie, ale najpierw te zdrowie trzeba mieć na talerzu. Podziwiam osoby które prowadzą zdrowy tryb życia ja nie umiem zrezygnować ze słodycZy, chipsów, fast foodow. Oczywiście nie jem tego codziennie. No oprócz słodyczy bo mi się trafia prawie codziennie zjeść coś słodkiego. Także raczej to będzie szło w tyłek -
meggi90 wrote:Agu90 gratulacje tak się cieszę, że kolejna dołączy do mojego stanu ale Ty pewnie już marcowka będZiesz
Nadrabiam Was codZiennie tutaj. A na fejsbuka raczej nie przejdę może zostaniecie i tutaj
Ciekawe jak się mają zachcianki do płci dziecka:D przypomnij mi, wiesz juz czy chłopiec czy dziewczynka? Czy jeszcze za wcześnie? -
meggi90 wrote:Ja nie wiem czy się wszystko rozwija dobrze bo nawet serduszka nie dało się wykryć tydzień temu. A następna wizytę mam za 3 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 19:42
-
SanKwt - może przełożenie wizyty to rzeczywiście znak Ale byłaby podwójna okazja do świętowania!!
Agu - cały czas się uśmiecham
Meggi - super, że się odezwałaś, dobrze, że czujesz się dobrze Ja mam takie same objawy ale przez @! Od końca @ dieta i ćeiczenia!!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
A ja cały dzień pracowałam. Strasznie doskwiera mi duchota, ciągle mam też ten stan podgorączkowy. Niech @ się kończy, chcę już się starać
Czyli teraz ja jestem najdalej od testowania??* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:A ja cały dzień pracowałam. Strasznie doskwiera mi duchota, ciągle mam też ten stan podgorączkowy. Niech @ się kończy, chcę już się starać
Czyli teraz ja jestem najdalej od testowania??
Mam nadzieje ze niedlugo wszystkie bedziemy swietowac.
A potem zjazd przyszlych mam;) -
Agu90 gratulacje super super
Marudaruda czemu jak masz takie ladne pecherzyki to gin nie da Ci zastrzyku na pekniecie?
Meggi90 jak ja Ci zazdroszcze ze nie masz zadnych objawow, u mnie poranne mdlosci, czasem nawet do poznego południa, ale jakos dam radę
Musze Was nadrobicAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Nie wiem czemu, nie znam się Może uznała, że za późno... Nie wiem, naprawdę. Na razie zła jestem, bo test owu wyszedł negatywny znowu, mimo że ładny skok dzisiaj był."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a37669397bd.jpg
Taki wyszedł dziad.. Ktoś ma pomysł dlaczego na tym drugim dzisiejszym teście kreski są przesunięte w lewo?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.