Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
papillon26 wrote:Kochana u mnie beta wychodzila powyzej 3 nawet ale nigdy nie na ciaze
zdaje sobie z tego sprawę, mój przyszły mąż pociesza mnie, że nie teraz to następnym razem, ale widziałam jak zobaczył ten dopisek sam zaczął szukać jak to interpretować
kurcze sama już nie wiem, do tego te "poranne nudności" nie minęły i gdzieś tak od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze, szczególnie prawy jajnik, ale tłumacze sobie, że to tylko nerwyLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
SanKwt wrote:Przecież jestesmy tez tu welonka mowilam ze bedziemy zagladac.
Gacka pojedz jeszcze na ta bete moze sie podciagnie trzeba miec nadzieje chociaz malutka. Tule mocno;*SanKwt lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Za bardzo nie będę miała kiedy iść, a poza tym gina mnie trochę olała. Ciekawa jestem kiedy ten skok będzie, może jutro? Zrobiłam z ciekawości test owu i wyszedł znacznie ciemniejszy niż wczoraj, ale nadal negatywny. Po duphastonie nie wchłonął się, bo mam go już kilka lat. Zmienia wielkość o parę mm, ale nie znika w ogóle. Dobrze w ogóle, że nie wzięłam tego duphastonu wczoraj, może jest jeszcze szansa w tym cyklu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 22:29
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
welonka wrote:Maruda daj znac jak temperatura,ja mysle ze u Ciebie jest jeszcze szansa a nie proponowała Ci żadnych leków żeby pozbyć sie tego przetrwałego? Bo wspomina Ci o stymulacji a nie można stymulować jak sa przetrwałe pęcherzyki.
36,28 dzisiaj, skok do góry o 0,32 Ciekawe jak będzie jutro. Mam jakieś bóle jajników dzisiaj, może faktycznie coś będzie z tego.
A żadnych leków nie proponowała, nic mi nie mówiła..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
A u mnie dziś na razie spokojniej. To co ja wczoraj przeszlam z @ to hardkore. Dawno tak nie bolal mnie brzuch 2 h wyjete z zycia! Czy taka bolesna i obfita miesiaczka moze o czyms swiadczyc? Jak ostatnio mialam plamienia i krotka znosna, to gin mowila ze pewnie bez owulacji bylo. Moze jednak moje wczorajsze przejscia to dobry znak
Nie moge sie doczekac az sie skonczy bo bede potem zachodzic w ciaze! I przechodzic na diete i cwiczyc... ale damy rade )
Co do bety - jak byla robiona po spodziewanej @ nie robilabym sobie nadziei. Chyba ze bardzo przsunela Ci sie owulacja.
Maruda - trzymam ciagle kciuki za Twoja owu! Mi wychodzi , ze swoja mialam w 29 dc wiec nic straconego!!
SanKwt - oby ten minispadek nic nie znaczyl!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Maruda a przypomnij mi jak długie masz cykle? Są regularne czy musisz wywoływać?
Może z wynikami wybierz się do innego lekarza zobaczysz co zaproponuje.
Oda na bóle miesiączkowe polecam nimesil , ten koszmar przeżywam co miesiąc. Wybierasz się w tym cyklu do gina ?
u mnie 4 cykl z clo i prawdopodobnie ostatni i w tym cyklu BĘDĘ w ciąży . po weekendzie monitoring. -
https://zapodaj.net/images/05d4eecf59cc1.jpg
Także tego, czekam na wyniki hcg total ilościowe z krwi. Niestety nie betkę, bo głupia nie zatrybiłam co pani w laboratorium do mnie mówiła...Ale niby twierdziła, że to badanie wystarczy do potwierdzenia ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 09:07
Anet_86, meggi90 lubią tę wiadomość
-
Miesiączki miałam wywoływane zawsze, 7 lat kuracji tabletkami anty, odstawiłam w styczniu, bo nic to nie dawało i w marcu organizm sam jakby chciał działać i miałam mini @. Po tym zdarzeniu byłam u gin i właściwie nie wiem po co, ale zapisała mi duphaston na wyregulowanie cyklu. Tyle, że wpieprzyła mi go od 15 dnia cyklu bez obserwacji czy i ewentualnie kiedy mam owulację. No i wczoraj mi powiedziała to co pisałam, więc za dużo nie wiem. Po prostu poobserwuję się i zobaczę, może się naprawiłam? A długości cyklu nie znam, bo właściwie samodzielnego nie miałam już od wielu lat. Ten będzie pierwszy, więc zobaczymy."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Agu90 wrote:https://zapodaj.net/images/05d4eecf59cc1.jpg
Także tego, czekam na wyniki hcg total ilościowe z krwi. Niestety nie betkę, bo głupia nie zatrybiłam co pani w laboratorium do mnie mówiła...Ale niby twierdziła, że to badanie wystarczy do potwierdzenia ciąży...
ktory cykl staran?* hormony w normie
* naturalna owulacja
Nie wiem czym się różni, ale jak masz normę dla kobiet w ciąży to jak najbardziej wierzyć!! :*
Normalnie bym Cię uściskała z radości! Szampana otworzyła! (Tobie bym nie dała, Mamo:))
Czad! Gratuluję i bardzo się cieszę.
A który masz dzień cyklu? Czekałaś do spodziewanej @, bo już nie pamiętamAgu90 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:Nie wiem czym się różni, ale jak masz normę dla kobiet w ciąży to jak najbardziej wierzyć!! :*
Normalnie bym Cię uściskała z radości! Szampana otworzyła! (Tobie bym nie dała, Mamo:))
Czad! Gratuluję i bardzo się cieszę.
A który masz dzień cyklu? Czekałaś do spodziewanej @, bo już nie pamiętam
Mąż miał badania kiedy miałam owu, zresztą nie brałam nawet luteiny bo miałam czekać na samoistnie @... Powtórzę badanie chyba w pon. i zrobię chyba też progesteron. Kurcze, nie ogarniam tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 13:38
-
Agu90 wrote:Dziękuję Kochana jestem w 39 dc, 14 dpo. @ powinnam mieć dzisiaj/jutro. Z tym że ja naprawdę na nic nie liczyłam w tym cyklu -
Mąż miał badania kiedy miałam owu, zresztą nie brałam nawet luteiny bo miałam czekać na samoistnie @... Powtórzę badanie chyba w pon. i zrobię chyba też progesteron. Kurcze, nie ogarniam tego
Takie zaskoczenie jest najlepsze! Na spokojnie, musisz się trochę oswoić z tą myślą. Powtórz betę w poniedziałek. Sikany test też możesz - powinien powolutku ciemnieć
Jestem strasznie pozytywnie naładowana dzięki Tobie, szczególnie, że dałaś mi niezłą nadzieję, że w końcu się uda i mi
Dawaj znać koniecznie jak dalej, co do progesteronu - na pewno warto sprawdzićAgu90 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:Takie zaskoczenie jest najlepsze! Na spokojnie, musisz się trochę oswoić z tą myślą. Powtórz betę w poniedziałek. Sikany test też możesz - powinien powolutku ciemnieć
Jestem strasznie pozytywnie naładowana dzięki Tobie, szczególnie, że dałaś mi niezłą nadzieję, że w końcu się uda i mi
Dawaj znać koniecznie jak dalej, co do progesteronu - na pewno warto sprawdzićMarudaruda, Oda_33, SanKwt, gacka89 lubią tę wiadomość