Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona04 wrote:Jak pojdziesz teraz to i tak nic nie bedzie jeszcze widac, moze byc tak ze bedzie tylko zarodek;) na serduszko jeszcze trzeba bedzie poczekac wiem.bo ja tak.mialam
-
SanKwt moja szyjka potrafiła z dnia na dzien się zmieniać. Jak już myślałam że @ nagle robiła się zamknięta dajac mi nadzieje. Myślę, że bardzo trudno zauważyć objawy tak wcześnie. Wszystko jest tak podobne do @. Nabrzmiałe, bolące piersi, żyłki, ból podbrzusza, szyjka, senność, apetyt na zmianę z jego brakiem. Pewnie jakbyśny się nie starały i zaszły, dopiero po spóźnionej @ zaczęłybyśmy coś podejrzewać a tak to pod lupą wszystko, to łatwo się pomylić, narobić sobie nadzei i się rozczarować.
Dlatego ja już nie będę się dopatrywać - po tym cyklu wiem, że objawy ciążowe u mnie zwiastowały @ albo tak mi się wydaje bo już czuje że mogę się nakręcać :p
Ale moim zdaniem nie ma. W tym nic złego pod warunkiem,
Że przez to nakręcanie
Nie będziemy bardziej cierpieć jak się nie uda! :
Życzę Wam od razu 2 kresek, a jak się nie uda, to siły i braku utraty wiary i pozytywnego.... myslenia!
Sciskam Kobiety i wracam do wieczoru z mężem!pilik, SanKwt lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:SanKwt moja szyjka potrafiła z dnia na dzien się zmieniać. Jak już myślałam że @ nagle robiła się zamknięta dajac mi nadzieje. Myślę, że bardzo trudno zauważyć objawy tak wcześnie. Wszystko jest tak podobne do @. Nabrzmiałe, bolące piersi, żyłki, ból podbrzusza, szyjka, senność, apetyt na zmianę z jego brakiem. Pewnie jakbyśny się nie starały i zaszły, dopiero po spóźnionej @ zaczęłybyśmy coś podejrzewać a tak to pod lupą wszystko, to łatwo się pomylić, narobić sobie nadzei i się rozczarować.
Dlatego ja już nie będę się dopatrywać - po tym cyklu wiem, że objawy ciążowe u mnie zwiastowały @ albo tak mi się wydaje bo już czuje że mogę się nakręcać :p
Ale moim zdaniem nie ma. W tym nic złego pod warunkiem,
Że przez to nakręcanie
Nie będziemy bardziej cierpieć jak się nie uda! :
Życzę Wam od razu 2 kresek, a jak się nie uda, to siły i braku utraty wiary i pozytywnego.... myslenia!
Sciskam Kobiety i wracam do wieczoru z mężem! -
Dziewczyny, mam problem. Mierzę codziennie temperaturę o 6 rano. Wczoraj miałam 36,09, dzis dokładnie tyle samo... Z ciekawości przed 8 zmierzyłam jeszcze raz, bo dopiero wstaję i było 36,39... Co mam wpisać do wykresu?"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Dziewczyny, mam problem. Mierzę codziennie temperaturę o 6 rano. Wczoraj miałam 36,09, dzis dokładnie tyle samo... Z ciekawości przed 8 zmierzyłam jeszcze raz, bo dopiero wstaję i było 36,39... Co mam wpisać do wykresu?
-
Agu90 wrote:Dziś miałaś 36.09 o godz. 6? Wg mnie ta temperature powinnaś wpisać."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Tak, dziś 36,09 i wczoraj też o 6 tak samo, 36,09. Wpisałam taką, chociaż nie wiem czy prawidłowo zmierzona..
pilik lubi tę wiadomość
-
Tak właśnie myślałam, nie wiem co mnie podkusiło żeby zmierzyć jeszcze raz...No to wpisałam sobie 36,09. Dziś na równym poziomie jak wczoraj, ciekawe..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
To dobrze, może jutro drgnie, bo pasek na tescie jakby ciemniejszy jest nadzieja! Okaze sie, ze wszystkie tak pozno mamy owu, zalozymy nowy watek "lepiej pozno niz wcale - czyli kiedy mam owulacje" mi już @ się kończy, jutro już nie powinno być śladu i startuję moje drogie!! )
Marudaruda, SanKwt, Agu90 lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:To dobrze, może jutro drgnie, bo pasek na tescie jakby ciemniejszy jest nadzieja! Okaze sie, ze wszystkie tak pozno mamy owu, zalozymy nowy watek "lepiej pozno niz wcale - czyli kiedy mam owulacje" mi już @ się kończy, jutro już nie powinno być śladu i startuję moje drogie!! )
Dzisiaj dzień wycieczkowy, większość czasu w samochodzie, zrobię test z ciekawości ale pewnie dopiero wieczorem.."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Wycieczka? Super! Relaks jest wskazany przy staraniach
Ja też dziś chyba pojadę za miasto, złapać świeższego powietrza i może trochę słońca ? Witamina D się przyda a potem z fasolką to i tak nie mogę się opalać, więc korzystam jeszcze z uroków nie bycia w ciąży, chociaż chętnie je zamienię na ewentualne niedogodności w ciąży. Nawet najgorsze objawy !papillon26 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:Wycieczka? Super! Relaks jest wskazany przy staraniach
Ja też dziś chyba pojadę za miasto, złapać świeższego powietrza i może trochę słońca ? Witamina D się przyda a potem z fasolką to i tak nie mogę się opalać, więc korzystam jeszcze z uroków nie bycia w ciąży, chociaż chętnie je zamienię na ewentualne niedogodności w ciąży. Nawet najgorsze objawy !
Też bym tak chciała, zamienić wszystko na dźwięk kwilenia dzidziusia Właśnie zeszliśmy z łódki i pora zwiedzać dalej"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:papillon! Bo wszystkie uciekłyście z forum i ja już nie wiem kto kiedy, co
Który u Ciebie dzień cyklu? -
Dziewczyny ja tez jestem tu z wami z początkiem cyklu :)mialm pare dni wolnego od pracy wiec korzystałam a teraz weekend a ja do pracy .
Pappilon pęcherzyki jeszcze mają czas ,od którego dc bierzesz clo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 18:37