Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona04 wrote:Jak pojdziesz teraz to i tak nic nie bedzie jeszcze widac, moze byc tak ze bedzie tylko zarodek;) na serduszko jeszcze trzeba bedzie poczekac
wiem.bo ja tak.mialam
-
SanKwt moja szyjka potrafiła z dnia na dzien się zmieniać. Jak już myślałam że @ nagle robiła się zamknięta dajac mi nadzieje. Myślę, że bardzo trudno zauważyć objawy tak wcześnie. Wszystko jest tak podobne do @. Nabrzmiałe, bolące piersi, żyłki, ból podbrzusza, szyjka, senność, apetyt na zmianę z jego brakiem. Pewnie jakbyśny się nie starały i zaszły, dopiero po spóźnionej @ zaczęłybyśmy coś podejrzewać
a tak to pod lupą wszystko, to łatwo się pomylić, narobić sobie nadzei i się rozczarować.
Dlatego ja już nie będę się dopatrywać - po tym cyklu wiem, że objawy ciążowe u mnie zwiastowały @albo tak mi się wydaje bo już czuje że mogę się nakręcać :p
Ale moim zdaniem nie ma. W tym nic złego pod warunkiem,
Że przez to nakręcanie
Nie będziemy bardziej cierpieć jak się nie uda! :
Życzę Wam od razu 2 kresek, a jak się nie uda, to siły i braku utraty wiary i pozytywnego.... myslenia!
Sciskam Kobiety i wracam do wieczoru z mężem!pilik, SanKwt lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:SanKwt moja szyjka potrafiła z dnia na dzien się zmieniać. Jak już myślałam że @ nagle robiła się zamknięta dajac mi nadzieje. Myślę, że bardzo trudno zauważyć objawy tak wcześnie. Wszystko jest tak podobne do @. Nabrzmiałe, bolące piersi, żyłki, ból podbrzusza, szyjka, senność, apetyt na zmianę z jego brakiem. Pewnie jakbyśny się nie starały i zaszły, dopiero po spóźnionej @ zaczęłybyśmy coś podejrzewać
a tak to pod lupą wszystko, to łatwo się pomylić, narobić sobie nadzei i się rozczarować.
Dlatego ja już nie będę się dopatrywać - po tym cyklu wiem, że objawy ciążowe u mnie zwiastowały @albo tak mi się wydaje bo już czuje że mogę się nakręcać :p
Ale moim zdaniem nie ma. W tym nic złego pod warunkiem,
Że przez to nakręcanie
Nie będziemy bardziej cierpieć jak się nie uda! :
Życzę Wam od razu 2 kresek, a jak się nie uda, to siły i braku utraty wiary i pozytywnego.... myslenia!
Sciskam Kobiety i wracam do wieczoru z mężem! -
Marudaruda wrote:Dziewczyny, mam problem. Mierzę codziennie temperaturę o 6 rano. Wczoraj miałam 36,09, dzis dokładnie tyle samo... Z ciekawości przed 8 zmierzyłam jeszcze raz, bo dopiero wstaję i było 36,39... Co mam wpisać do wykresu?
-
Marudaruda wrote:Tak, dziś 36,09 i wczoraj też o 6 tak samo, 36,09. Wpisałam taką, chociaż nie wiem czy prawidłowo zmierzona..
pilik lubi tę wiadomość
-
To dobrze, może jutro drgnie, bo pasek na tescie jakby ciemniejszy
jest nadzieja! Okaze sie, ze wszystkie tak pozno mamy owu, zalozymy nowy watek "lepiej pozno niz wcale - czyli kiedy mam owulacje"
mi już @ się kończy, jutro już nie powinno być śladu i startuję moje drogie!!
)
Marudaruda, SanKwt, Agu90 lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:To dobrze, może jutro drgnie, bo pasek na tescie jakby ciemniejszy
jest nadzieja! Okaze sie, ze wszystkie tak pozno mamy owu, zalozymy nowy watek "lepiej pozno niz wcale - czyli kiedy mam owulacje"
mi już @ się kończy, jutro już nie powinno być śladu i startuję moje drogie!!
)
Dzisiaj dzień wycieczkowy, większość czasu w samochodzie, zrobię test z ciekawości ale pewnie dopiero wieczorem.. -
Wycieczka? Super! Relaks jest wskazany przy staraniach
Ja też dziś chyba pojadę za miasto, złapać świeższego powietrza i może trochę słońca ?Witamina D się przyda a potem z fasolką to i tak nie mogę się opalać, więc korzystam jeszcze z uroków nie bycia w ciąży, chociaż chętnie je zamienię na ewentualne niedogodności w ciąży. Nawet najgorsze objawy !
papillon26 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:Wycieczka? Super! Relaks jest wskazany przy staraniach
Ja też dziś chyba pojadę za miasto, złapać świeższego powietrza i może trochę słońca ?Witamina D się przyda a potem z fasolką to i tak nie mogę się opalać, więc korzystam jeszcze z uroków nie bycia w ciąży, chociaż chętnie je zamienię na ewentualne niedogodności w ciąży. Nawet najgorsze objawy !
Też bym tak chciała, zamienić wszystko na dźwięk kwilenia dzidziusiaWłaśnie zeszliśmy z łódki i pora zwiedzać dalej
-
nick nieaktualnyOda_33 wrote:papillon! Bo wszystkie uciekłyście z forum i ja już nie wiem kto kiedy, co
Który u Ciebie dzień cyklu?jeden pecherzyk 10 mm drugi 13 mm. Mam przyjsc we wtorek i ewentualnie jeszcze w czwartek. Strasznie mi dzis smutno, M zabral mnie na zalupy i lody ale ani slodkosvlci ani nowe ciuchy nie wprawily mnie w dobry nastroj
. Mam 50% szans, ze cos bedzie w tym cyklu. Potem mam urlop i robie sobie przerwe. Ginek powiedzial,ze jak po wakacjach wciaz nic nie wyjdzie to da mnie na badanie droznosci, choc uprzedzal, ze to nie jest przyjemny zabieg. Ehh ciagle wiatr w oczy, nie wiem juz sama czy i kiedy szczescie sie do nas w konvu usmiechnie...
-
Dziewczyny ja tez jestem tu z wami z początkiem cyklu :)mialm pare dni wolnego od pracy wiec korzystałam a teraz weekend a ja do pracy .
Pappilon pęcherzyki jeszcze mają czas ,od którego dc bierzesz clo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 18:37