Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Klayd wrote:SanKwit apropo bólu głowy: wymęczyłam wczoraj dzieci na korkach, zażyłam tabletkę na ból głowy, napisałam do Was wiadomość i padłam jak trup na łóżko. Obudziłam się o 3 po północy, w ubraniach a na egzamin nie umiem nic Proszę o mentalne wsparcie haha.
Mąż też niezbyt w formie xDJuż czuję że z tego cyklu nici -
Hej kobietki:)mi dzis wyskoczyly dni plodne drui raz w cyklu hm dziwne i w obydwoch przypadkach z plodnym sluzem temp podskoczyla juz sama nie wiem jak to ugryzc bo mierze temp od niedawna:(ale jak jest sluz plodny to nic tylko czekam na meza az wroci z pracy:)
Anet_86 lubi tę wiadomość
*Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
Algernon Charles Swinburne -
Agusia_pia wrote:leczyłam gada kanałowo chyba dwa mc... aż w końcu pękł, zrobił mi się ropień na dziąśle, prawdopodobnie przez tą ropę straciłam moje 3 tyg maleństwo i nie chciałam go nawet ratować tylko wyrwałam i mam z głowy!
dbajcie dziewczyny o zęby bo mogą one wyrządzić bardzo dużo krzywdy ja się przekonałam na własnej skórze... -
Mysia normalnie jest tak że śluz płody pojawia się razem z owu. Widać go nawet na usg jak schodzi dlugo obserwujesz śluz? Może nie rozpoznajesz to jeszcze perfekcyjnie;) jeżeli to Twój pierwszy cykl obserwacji to zobaczysz po nim jak Twój organizm pracuje i będzie latwiej;)
Jeżeli chodzi o stomatologa to ja chodze tylko wtedy gdy mam @ bo boję się że jak by się udało to znieczulenie wpłynęłoby na rozwój płodu -
nick nieaktualny
-
sankwit ja za tego zęba chyba 500 zł zapłaciłam ale co są warte pieniądze że przez niego może straciłam swoje maleństwo? ehh nie ma co rozdrapywać ran ale ciężko mi z tym.
ja leczyłam zęby od dzieciństwa ale tego mi zepsuła wcześniejsza dentystka... i tak się gad zepsuł ale już mam to za sobą. mam nadzieję że po lekach wszystko wróci do normy. teraz mam 6 dni antybiotyk
na owu nie liczę w tym cyklu. -
Miłego (i słonecznego ) weekendu dziewczyny!
Mysia:) lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Mania pierwszy cykl zaczelam obserwacje 8dc mialam taki rozciagliwy i przezroczysty 9dcbyl jak kurze bialko a teraz dzis jest 13dc i jest rozciagliwy ale bardziej metny wiem ze potrzeba czasu na obserwacje i na dodatek skok temp. jestem juz tak podekscytowana ze wszystko mi sie chyba juz placze:(bezradna;(*Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
mysia to ten pierwszy pewnie zwiastował owu skok temperatury potwierdza że uwalnia się progesteron więc owu jest właśnie albo była, a śluz mętny ale jeszcze rozciągliwy pewnie już się kończy i jakieś resztki lecą
tak mi się wydajeMysia:) lubi tę wiadomość
-
Agusia moze trafilam bo za pierwszym razem z mezem sie przytulalismy i teraz tez ale zbytnio sie nie nastawiam choc gdzies gleboko jest iskierka nadziei:)pozdrawiam
Agusia_pia lubi tę wiadomość
*Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
Hey jestem.skonana, dopiero wrocilamdo domu, od godziny 8 na nogach, chwile w domu ale zaraz znowu wychodze ;/ no Aneta bede testowac zobaczymy co bedzie leczeniw zębow to masakra, ja sobie leczylam 3 lata mam takie slabe ale teraz juz wszystko zdrowe i zalozylam aparat sobie na goreAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Anet86. W tamtym roku sama poszłam prywatnie na badania hormonalne podstawowe tj. FSH,LH, Progesteron, prolaktyne, Estradiol bo żadna z ginek nie zaproponowała.
Od początku chodziłam do kobiet ginek, bo nie miałam przekonania do faceta, ale zaryzykowałam i nie żałuje.
Ale mnie dziś głowa boli idę zara spać, mam migrenę żadna tabletka nie pomaga.
Może któraś zaproponuje coś na ból głowy?
-
jiwa i ja też robiłam sama podstawowe badania bo moja gin twierdziła że jak cykle regularne to to wystarczy i nie trzeba się badać, nic bardziej mylnego! bo można mieć regularne a może być coś nie tak... więc lepiej wydać te 100-200 zł na prywatne badania i wiedzieć czy jest ok. a zakresy są zawsze podane więc podstawowe badania można samemu zinterpretować
nadchodzi wieczór, nie lubię wieczorów, za dużo mam czasu żeby myśleć, żeby grzebać w tym co się stało... dlaczego się stało... ehh -
Hej. U mnie nie nadszedl jeszcze @ wlasnie wrocilismy z mezem do domu. Fajnoe spędziliśmy dzien. Dzis sporo napatrzylam sie na dzieci... sa takie wspaniale . Mam nadzieje ze i ja niedługo bede sie cieszyc . Ogolnie ze wszystkim nam sie uda miec takie malenstwa . Milego wieczorku kochane.
Mysia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ile czasu po wzięciu pregnylu mozna robić test ciążowy? W dniu spodziewanej miesiączki czy nieco wcześniej?niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny