Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet_86 również nie wiem co Ci odpisać, zupełnie nie wiem o co chodzi z tym clo, śluzem itp. Widzę w stopce, że będziesz badała sobie TSH. Zrób jak najszybciej, bo tarczyca to dziadostwo, jeśli jest nieleczona. Przez przypadek wyszła mi niedoczynność, co w moim odczuciu przyczynia się do braku potomstwa ;(
Poczytałam na różnych forach o testach ciążowych po pregnylu i dopiero 14 dni po zastrzyku można, inaczej może być zafałszowany wynik. Nie wiem jak wytrzymam, jestem bardzo niecierpliwaaaa
Dziewczyny pewnie zabalowały
Wczoraj u mnie też był grill (mimo deszczu)- 14 osób hehehehAnet_86 lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
Wiadomo, śmieję się, że zabalowałyście
Z Waszych wpisów widać, że większość dziewczyn to odpowiedzialne kobiety, które czekając na dziecko nie piją, nie palą, prowadzą zdrowy tryb życia, a do tego wszystkiego jeszcze pracują
niedoczynność tarczycy, pscos, cykle bezowulacyjne
Starania od grudnia 2016
]
26 czerwca dwie kreski:)
3 lipca pierwsza wizyta u ginekologa -
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Zrobiłam kolejny test owu, wynik negatywny... śluzu ani śladu... shit
Zaczynam się poważnie zastanawiać, czy ja w ogóle mam macicę i resztę sprzętu. Może ja o prostu jestem wypchana watą??? Ale miałam laparoskopię, HSG no chyba ktoś by zauważył :'(
niewiemniewiemniewiemAnet_86 lubi tę wiadomość
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
nick nieaktualny
-
No mówia ze.wtedy jest chill out no moja kolezanka tez mowila ze wlasnie nie pili, bo uwazali ze to jest lepsze, i te pytania ludzi typu: tyle po slubie a nie macie dzieci mowila ze juz fiksowala i orzyszla jakas impreza ze jedno i drugie wypilo;) i wtedy zaskoczyla, nawet sie nie spodziewała ze jest w ciazyAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Ja to bardzo uważam bo panicznie boje się, że coś się stanie dzidziusiowi. Tylko zdrowe jedzenie, dużo snu i żadnych używek. Jakby się okazało, że kłopoty zdrowotne mojego dziecka wynikają z mojej złej diety w czasie ciąży to bym sobie nie wybaczyła. Te pierwsze tygodnie wydaja mi się kluczowe więc ja nie ryzykuje. Nawet kawę sobie odpuszczam, pije tylko jak mam @.
-
Ja już opanowałam do perfekcji picie tylko w pierwszych dwóch tygodniach cyklu, inaczej rodzina by mi żyć nie dała dlaczego to ja się nawet drinka nie napije haha. Chociaż mój tryb życia do przykładnych chyba nie należy Może wnet się obronię, to chociaż będzie ciut więcej czasu na odpoczynek.
A co do wspomnianego chill outu to jakoś nie mogę w to uwierzyć, że ktoś się stara nawet kilka lat i nagle postanawia ,,odpuścić,, Albo, że dwa drinki, nagle zabawa na luzie i pyk xDStarając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
Toonney zapraszamy
Ps. Martwi mnie ogrom kobiet na tym forum... Aż niepojęte jak wiele z Nas boryka się z problemami niepłodności....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2017, 19:18
Toonney lubi tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
Hej . Ja drugi dzien pod rzad grill;) ale dzis rylko grilowane warzywa.. tez staram sie nie pic a zasadniczo jakos przez ostatni rok nie mam ochoty na alkohol. Przynajmnien plis ze jak bede w ciazy to nie bedzie mnie ciognelo
Tak zdecydowanie zbyt duzo kobiet ktorym ciezko zajsc. Nawet tym ktore nie maja problemow ze zdrowiem.Toonney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze ze weekend mija spokojnie - forum umarlo ja mam najazd gosci z Polski, przyszli tesciowie. Tesciowa to czarownica z piekla rodem wiec musze uwazac na to co robie i mowie ale jutro juz leca uffff
Dzisiaj myslalam ze juz przyjdzie @ ale tylko troche brzuch bolal. Szyjka otwarta wiec juz na nic nie licze i chyba bedzie czerwiec wlasnie obliczylam ze do sierpnia wlacznie mozemy sie starac. Potem bede musiala zawiesic starania gdzies do maja z powodu slubu.
Wczoraj bylismy pozwiedzac Holandie i wszedzie widzialam kobiety w ciazy - uczucie zazdrosci jest straszne a dzisiaj ogladajac Fakty sie poplakalam jak kobieta urodzila corke i trzymala ja na brzuszku.
Ehhhh -
Casteams ja mam dokładnie tak samo na wieść o ciąży koleżanki z pracy zrobiło mi się tak smutno, że szok! Po prostu poczułam zazdrość, chociaż bardzo sie lubimy i życzę jej wszystkiego co najlepsze.
Któraś z Was wspominała, że pije ziółka. Trochę poczytałam o nich i chciałabym się dowiedzieć gdzie je zamawiacie?Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing