Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oda_33 wrote:Ja najbardziej lubię rower. I to tak nawet po mieście pojeździć, ale nie mam od dłuższego czasu i na razie nie planujemy takiego zakupu. Biegac nie lubię, ale wydaje mi się, ze to może przynieść najszybszy efekt. Dobrze szło mi ćwiczenie aerobiku z Internetu w domu, ale teraz taka pogoda, że aż chce się aktywnie spędzać czas na dworze.
Basen lubię, ale tak źle pływam, że i tak bym nic nie spaliła, od samego pluskania i siedzenia w jakuzzi nic mi nie ubędzie :p Podobno sauna jest dobra, oczyszcza i spala kcal, ale ja dług w takiej nie wytrzymuje -
nick nieaktualny
-
ja też nie najlepiej pływam ,ale co tam wodzie nie czuje się takiego wysiłku a po basenie wychodzę wypompowana i głodna
czemu za późno? 11dc to nie tak późno , ja mam zawsze monitoring 10 dc zazwyczaj 12dc mam zastrzyk i następne usg zazwyczaj 16dc albo 17.
nie ma co sie dziwić że tyjemy po lekach, ja po clo tyje na pewno -
San - też mam naczynkową cerę, dobrze, że się na tę saunę nie kuszę zbyt często. Na razie nie mam problemów, ale podejrzewam, że z czasem może mi się pogarszać.
Veritaserum - ja też często już od owulacji czuję bóle jak na @ , ale mam nadzieję, że nawet jak występują to jest szansa. W tym cuklu jeszcze nie mam ich, ale po z mężem miałam takie bóle i trochę mnie to martwi.
Na razie grzecznie czekam na rozwój wydarzeń.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
veritaserum wrote:Będę stymulowana letrozolem Nie CLO Ale też wierzę, że będzie dobrze. Ja pracę jajnikow czuje co miesiąc. W zasadzie od owulacji do końca mam bóle podbrzusza mniejsze lub większe. Może to dziwne, ale po tym wiem że już się nie udało i nic z tego tylko przyjdzie @.
To nie wiem co mi się Clo ubzdurało Byłam też stymulowana Aromkiem czyli letrozolem, ale po nim to już w zasadzie nic nie czułam nieważne już czym stymulacja, aby przyniosła upragniony efekt!veritaserum lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
welonka wrote:Oda mój gin mówi , że jak boli brzuch w okolicach owulacji to dobrze więc spokojnie, jak ide po zastrzyku na usg to zawsze pada pytanie czy bolał brzuch.
Ale mnie w tym cuklu akurat za bardzo nie boli, w zeszłym od dnia owulacji byłam pewna ze dostaje okresu i nic. W tym cyklu tylko po szaleństwach z mężem mnie bolał
No nic, jakoś nie czuję fasoli. Naprawdę ani odrobinę nie mam takiego przeczucia. Może sparzyłam się już kilka razy i tak reaguję ale wątpię. Nawet objawów nie umiem się dopatrzeć.
Jakoś z optymizmem czekam na ten monitoring w sierpniu , może jak dowiem się, że wszystko pięknie działa to też blokada z głowy zejdzieona20170717 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Veritaserum - dzięki Ale nawet w tym nie umiem się dopatrzeć objawu. Kobiety to chyba czują naprawdę
Dobrze, nie będzie boleć test negatywny, chociaż nie martwi mnie samo to, że jeszcze się nie udało i na swoje maleństwo musze poczekać, ale to, że czeka mnie dalsza diagnoza, chociaż, nawet zdrowym się od razu nie udaje, trzeba być dobrej myśli
U mnie coś słońce znika za chmurami. Niech wraca!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
Parsleyek miesiąc temu siedziałam w pracy przygnębiona po kolejnym negatywnym teście i wtedy w radiu usłyszałam słowa z piosenki "jedyne co prawdziwe to jest tu i teraz ,Doceniaj to co masz,Zapomnij czego nie masz,I nie martw się na zapas" ta piosenka dała mi dużo do myślenia i inaczej podeszłam do sprawy. A teraz przeglądałam Twojego bloga i trafiłam na post o tej piosence.
Oda u Ciebie zachodzi bo wychodzi teraz u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 13:22
-
welonka wrote:Parsleyek miesiąc temu siedziałam w pracy przygnębiona po kolejnym negatywnym teście i wtedy w radiu usłyszałam słowa z piosenki "jedyne co prawdziwe to jest tu i teraz ,Doceniaj to co masz,Zapomnij czego nie masz,I nie martw się na zapas" ta piosenka dała mi dużo do myślenia i inaczej podeszłam do sprawy. A teraz przeglądałam Twojego bloga i trafiłam na post o tej piosence.
Oda u Ciebie zachodzi bo wychodzi teraz u mnie
Taaak, ta piosenka wpadła mi w ucho kilka tygodni temu i też dała do myślenia29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
welonka wrote:Posty ucinają sie hak wstawiasz emotke gotowa z telefonu
O widzisz dobrze wiedziećLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego lenistwa, ja co prawda mam dzisiaj wolne od dzieciaków (pracuje w ośrodku kultury) bo są na wycieczce, ale za to wiszę nad papierkową robotą ;/
Ja w zeszłym roku poszłam do dietetyka klinicznego udało mi się schudnąć 10 kg w ciągu 6 miesięcy, teraz diety już się tak nie trzymam, bo po prostu nie mam czasu, to było stanie praktycznie cały czas przy kuchence i gotowanie, wtedy jeszcze miałam kiedy teraz już średnio, ale na pewno zmieniłam moje nawyki żywieniowe, grzeszki małe się zdarzają, ale kto z nas sobie nie pozwala Jedynie co u mnie problem jest taki, że średnio sport mogę uprawiać, bo jestem po operacji kręgosłupa i mam rozwaloną chrząstkę stawową więc średnio sobie mogę pozwolić na aktywność, ale basen i łażenie po górach od czasu udaje mi się zorganizować.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Ja już po wizycie. Generalnie wszystko ok. Endometrium za małe trochę. Dostałam dupka i ovarin. Pęcherzyków nie było więc jeśli ovu miala być to juz byla teraz czekac tylko na france @Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gacka, to chyba dobre wieści, jezeli wszystko Ok. Endometrium chyba mozna jakos polepszyc, jedzac okreslony rzeczy
A czekanie na @, bo w tym cyklu nie mialo szans zaskoczyc?* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:Gacka, to chyba dobre wieści, jezeli wszystko Ok. Endometrium chyba mozna jakos polepszyc, jedzac okreslony rzeczy
A czekanie na @, bo w tym cyklu nie mialo szans zaskoczyc?
Dostałam ten kompleks witamin, a co polecacie jeśli chodzi o jedzenie?
Wiesz co szansa jest bo trafilismy dzień przed owulacja akurat wg mierzonej temperatury tak więc liczę oczywiście, żeby @ nie nadeszłaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:Wiem Kochana, ale chyba szkoda kasy i nerwów na za wczesne testowanie. A jak Cię zjada cierpliwość polecam badanie z krwi bHCG. Kosztuje ok 20-40 zł, masz wynik tego samego dnia najczęściej i podobno można robić od 7dpo, więc jutro jakbyś miała 10 dpo to tym bardziej. I najczęściej nie ma wątpliwości
-
Dla lubiących - dobre wieści: http://www.towsrodku.pl/chce-byc-w-ciazy/wino-na-endometrium/
)
Piękna o. W 10 dpo robiłaś betę?gacka89 lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualnyOd kilku dni probuje was nadrobic no ale nie idzie!! :p
Ja dzis niestety zaczynam kolejny cykl ehh myslalam, ze na moje urodziny w sobote bede miala jakis prezent id losu ale niestety nie naleze do wybrancow smutek oczywiscie ale nie zalamuje sie. Kupilam ziola ojca sroki 3, bo odstawiam clo i teraz bede pic. Nic mi nie szkodzi :p a jak nic nie wyjdzie kolejne 2 miechy to czeka mnie HSG i laparoskopia
Dlaczego my kobiety musimy tyle nacierpiec sie w zyciu?