Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
No to może przyjdzie dzisiaj. Mnie czesto boli przed i w pierwszym dniuLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Rozumiem. Ja raz sie czuje "mokra" po czym jest juz sucho. Wnerwia mnie juz to.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Znam to doskonale ... mnie już powoli dopada frustracja ... co oczywiście odbija się na M ;/ poszło o głupotę , ale mój natłok problemów i M spowodowało kłótnię ;/ ja powiedziałam parę słów za dużo on też... ale na szczęście przeprosiliśmy się a potem było przytulanko na zgodę.... chciałabym już wiedzieć na czym stoimy....
-
Hej dziewczyny;) mam już wyniki badań średnio u mni z interpretacją, któraś ogarnia dobrze temat ?
Objętość ejakulatu 2.90 ml > 1.50
Odczyn (pH) 8.0 > 7.2
Liczba plemników w 1 ml 45.70 mln/ml > 15.0
Liczba plemników w ejakulacie 132.53 mln > 39.00
Liczba komórek okrągłych 0.20 mln/ml < 5.00
Plemniki żywe 91 % > 58
Plemniki martwe 9 % -
Plemniki o szybkim ruchu 47 % _
postępowym (VSL>11um/s,
VAP>25um/s)
Plemniki o wolnym ruchu 7 % _
postępowym (VSL>11um/s,
25>VAP>5um/s)
Suma plemników o ruchu 54 % > 32
postępowym
Plemniki o ruchu niepostępowym 5 % _
(VSL<11um/s lub VAP<5um/s)
Plemniki nieruchome (VSL=0um/s, 41 % _
VAP=0 um/s)
Test hypoosmotyczny (HOS) 89%30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej a nie ma tam jakies dodatkowej notatki przy badaniach? Na pewno nalerzy wyniki skinsultowac z lekarzem .
Na moje oko wyniki ok ale nie sugeruj sie moja opinia tym bardziej ze nie wszystko jest dla mnie zrozumiale.
Jak meczy Cie ciekawosc poczytaj o normach badan nasienia , pewnie duzo Ci to wyjasni;) -
A no właśnie też tak myślę wizyta dopiero za tydzień, a ja niecierpliwa. Nie miałam żadnej notatki, ale powiedziano mi w klinice, że jak będzie coś nie tak to na pewno będą jakieś zalecenia napisane albo recepty. Więc myślę, że skoro nic nie ma to jest ok30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej, wpadam tylko na chwilę, niestety nie jestem na bieżąco i nie chcę się wtrącać w wątek, chciałam tylko napisać do Welonki - zajrzyj do skrzynki, chciałabym napisać do Ciebie na priv, mam sprawę a myślę, że mogłabyś mi pomóc* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Czesc dziewczyny
Pierwszy cykl z dupkiem zakonczony, test
zrobiony wyszedl negatwny czekam teraz na @. Dzisiaj na poprawe humoru bedzie wino i zelki, no trudno pogadalam z moim mezem odstawiam castagnus i co zaczynam kolejny cykl ale juz chyba na luzie.
Milego dnia -
Anuś a ile dni minęło od odstawienia dupka??? Bo u mnie dzisiaj 6 dzień po i nadal nie mam @ ... od wczoraj mam tak jakby ból pochwy... takie dziwne uczucie...
Wiem, że niby do 14stu dni po można czekać na okres, ale wcześniej zawsze miałam po 3 dniach a tu zupełnie nic się nie dzieje .... jak do nd nie dostane to robię test i dzwonię do ginki....
-
Hej u mnie tez dalej nic od wczoraj mam znowu lekko podbarwiony śluz krwią ale nie za kazdym razem. Ha teraz czytam komentarz pod wykresem czy przypadkiem w ciąży nie jestem i jak żyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2017, 08:28
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Gackaaaaa właśnie czytałam ten podpis pod twoim wykresem ... i wiesz co może obie powinnyśmy zrobić test? od wczoraj chodzi za mną ta myśl.... chciałam już zrobić dzisiaj ale boje się znowu paskudnej 1 krechy;/ u mnie jest nadal tylko śluz... ani plamienia ani nic... a z nerwów to mnie już tak brzuch boli, że szkoda gadać
-
Ja jeszcze poczekam. Zrobie w niedzielę bo moze to moje plamienie sie rozkreci w @. Ostatnio dostałam 11 dno po odstawieniu wiec poczekam tyle i wtedy zrobię.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Anuska a ktory dzien po owu?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej. Oznacza kiedy po spadku przez trzy dni utrzymuje sie wyzsia temperatura.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Anuska a ktory dzien po owu?
-
Hej. Ach ten duphaston nigdy nie wiadomo kiedy sie po nim distanie @..
Anuska powtorz test w pon tez mi sie wydaje ze 26dc test moze nie wyjsc , zagniezdzenie mogli byc pozniej pi prostu. Mam nadzieje ze Twoje objawy zwiastuja kropka
Gacka jak bedziesz miala okazje to skonsultuj te plamienie z ginem. Cos kiedys czytalam ze przy dupku moga wystepowac plamienia.
Ja wczoraj postanowilam zajrzec do notatek kiedy ostatnio mialam @ i wuchodzi na to ze jestem 29 dc wiec do zrobienia testu jeszcze troche bo u mnie cykle sa dluzsze ale test juz mam maz wczoraj mi kupil.
Zrobie moze w rocznice slubu;) -
San zadzwonie dzisiaj akurat mój gin dzisiaj jest to mi powie czy mam przyjść czy co, chyba, że dzisiaj już to się rozkręci w @.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️