Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
agaaa90 wrote:Ja tez jej wyczekuje bo szanse na ciaze w moim przypadku sa nikle a chce juz isc zbadac te moje hormony i dzialac dalej a teraz to stoje w miejscu i szlag mnie trafiaLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
welonka wrote:Witaj Maruda , jajowody drożne to jest dobra wiadomość , liczne pęcherzyki sa przyczyna pcos? A co z tymi zmianami ?
Trzymam kciuki za badanie nasienia .
Lekarze ze szpitala nic nie mówili, podejrzewam, że więcej dowiem się na wizycie w październiku u mojego gina. Samą mnie ciekawią te torbielki..."Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Welonka oby moj M idzie 9 pazdziernika na badanie nasienia bo na razie to od nd przyjal 4 zastrzyki w zwiazku z ta pokrzywka.... Caly jest zasypany,ale juz jest pod opieka lekarza i ten powiedzial ze ze spokojem tego 9tego moze sie zbadac ...Welonka a Ty jak sie dzisiaj czujesz??
-
Gacka ja mam do zrobienia 9 hormonow plus rezerwe jajnikowa.... Juz pal licho ile to bd kosztowac,ale chce wiedziec co mi tak naprawde dolega i czy na pewno mam to pcos... Bo hinka mi mowila ze dopiero badania w 3-5 dc dadza wiarygodna diagnoze,... Tyle ze ja juz swiruje z rej niepewnosci
-
Maruda w takim razie czekam na wiadomości;)a na usg wcześniej nie bylo widac?
Aga czyli zastrzyki nie wpłyną na wynik nasienia ? Na pewno zobaczysz szybko ja tez zmagałam z brakiem owulacji do tego mialam jeszcze inne przeszkody i jakimś cudem udało się:)dobrze czuje sie ,ale miałam 3dni wolnego wiec odpoczywałam a jutro nie wiem jak wytrzymam w pracy jutro akurat ciężki dzień mamy. -
Twoj przypadek Welonka daje mi nadzieje,ze tez w koncu uda nam sie z M zostac rodzicami zwlaszcza jak nosilam dzisiaj Wiktorka taka mala kruszyne jeszcze bardziej utwierdzilam sie w tym jak bardzo juz jestem gotowa na bycie mama a Malym moglabym sie zajmowac caly dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 22:00
-
Gacka u Ciebie nadal cisza? Może jednak zapisz się do tego lekarza. Chociaż może akurat coś się święci;)
Ja skoro dostałam już @, stwierdziłam, że czas na winko i czekoladę. Więc popijam i zajadam ( ja, która nie lubi slodyczy), może w końcu wyjdę z mojej niedowagi. Ale nie ważne;)
Pije za Nowy udany cykl dla Nas wszystkich
Trzymajcie jutro kciuki apropo badańWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2017, 22:00
30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Aga, uda się uda;)
Moje obie przyjaciółki są aktualnie w ciąży i bardzo ciężko mi się z nimi widywać. Niestety zazdrość mnie zjada, jak sobie z tym radzisz kurczę tym bardziej mając kruszyne na rękach30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Erastel wczesniej nigdy nie mialam na rekach niemowlaka... Siostrzenicy mojego M balam sie trzymac ...a Wika w ogole pewnie dlatego ze to syn brata i jakos pewniej sie czulam a mowie Wam jakie to wspaniale uczucie jak taki maly czlowieczek wtula sie w Ciebie otwiera oczka i strzela takie slodkie minki oczywiscie jest mi przykro ze nadal nie jestem w ciazy,ale wiem,ze dla Malego bede najlepsza ciocia na swiecie
-
Erastel poczekam do tego 11 dnia po odstawieniu dupka. Jak nie dostane dalej to zrobie test, a jak dalej nic to jak aga sie wybiore do gina.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Aga wiem doskonale co czujesz;) ja mieszkając jeszcze z rodzicami miałam okazję bawić codziennie 2 od moich braci dzień w dzień, więc wiem doskonale jakie to uczucie. Później opiekowałam się synem przyjaciółki bo ta 4 miesiące po porodzie wróciła do pracy. Z dziećmi cały czas praktycznie jestem, a one mnie uwielbiają więc tym bardziej jest mi ciężko, że u Nas się na razie nie udaje
Jutro się dowiemy czy u mojego K. Nie ma problemu30lat. Letrox 75, Jodid 100, kwas foliowy, Magnez, Witamina D3.
Wyniki 2020r.
TSH 1,62,FSH 8,5 LH 8,1
Prolaktyna 398,
Estradiol 858,
Progesteron 0,62
Wyniki męża - dobre
IUI 6.08.2020r.
Erastel -
Hej.
Oj tak taki maly czlowieczek potrafi wywolac duzo pozytywnych emocji..
Miec na rekach takie cudo to cos wspaniałego.. nie wiem czy jest cos bardziej cudnego.
Wiem ze kazds z nas marzy aby wkoncu poczuc to.
Maruda trzymam kciuki za dalsze leczenie bedzie dobrze , musi byc!!
Dziewczyny oby @ nie przyszla do zadnej z nas, u siebie tez tak po cichu licze na yo ze ujrze dwie kreski.. ale sama nie wiem kiedy powinnam dostac @ .
Trzymam kciuki za dobre wyniki nasienia .
Niedlugo i nas to czeka jak nie ida sie znow .
U mnie kaszel przechodzi , ladnie sie odrywa ale niepokoi mnie ta krew.. ale tak czy siak musze czekac narazie.
Dobrej nocki chociaz kazda z Was juz na pewno spi, ja wciagnelam sie w serial i tak zrobilo sie po 2..
Papa;* -
San dobrze ze lepiej sie czujesz. Moze ta krew to od kaszlu mocniejsze kaszlniecie i sie tak dzieje.
U mnie dalej nic, temperatura jedynie sie podniosla, ale w tym cyklu to w te i wewte skacze.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️