Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
mi88 wrote:Super wynik - owulacja na pewno była, dzidziuś będzie miał milutko
Coś Cię w tej wartości niepokoi, skoro pytasz? Jeśli się martwisz, że jest ponad normę, to się nie martw - nie ma czegoś takiego, jak za wysoki progesteron, niektórzy lekarze twierdzą, że im wyższy, tym lepiej
Nic mnie nie martwi... po prostu w normach z labolatorium wynik powyżej 23.9 wskazuje na ciążę.... a patrząc na moje schody i spadającą temperaturę nie wierzę w to.. dodatkowo M. nie było w PL i było rzadko... co prawda 2 i 3 dni przed owu, która była potwierdzona testami, ale....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
mi88 wrote:A to mi coś of świruje, bo pokazał mi tylko część Twojego wykresu, bez temperatury
A jak to jest z tym Twoim lekarzem, on póki co czeka z działaniem do końca grudnia? Czemu tak?mi88, Marudaruda lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej. Mi Kochanie dziekuje za pamięć
Jestem jestem codzien wieczorem do poduszki Was czytuję ale jakos nie chce sie wbijać juz jako ciezarna bo staraszka juz nie jestem. A wiem ze wy sie staracie , stajecie na rzesach.
U NAS wszystko ok. Dzis bylam na USG i rowno 8 tydz tak jak Pilik
Wvzoraj mialam lekko pobrudzony sluz ale to po ❤ i tak sie zdarza.
Na bole miesiaczkowe ktore mi towarzyszą gin kazal brac nospe.
Dziś gdy zobaczylam kruszynke to dopiero w pełni uwierzyłam faktycznie jestem w ciazy a bicie ❤ to miod na moje uszy
Objawow nie mam żadnych dzis jedynie po wyjsciu z gabinetu zrobiło mi sie strasznie nie dobrze.
Aa no jednak mam tam jakies obiawy hehe nagle napady glodu (tu i teraz , natychmiast)
Sennosc potrafie wstac o 10 i o 14 znow drzemka
A gdy tylko poloze sie do snu do lazienki gonie co 5 minut
A libido ohohoho mogla bym caly czas ale zawsze mam obawy.
Kochane zycze Wam owocnych staran , aby leczenie przynosiły oczekiwane efekty a mezowie bardziej wspolpracowali.
Serio ciesze sie ze nie ma juz czasem klutni o to ze powinien byc seks a ten juz jakas ma wymowke.. oczywiscie nie zawsze ale byly.
Welonka Kochana trzynajcie sie. Moja szfagierka tez miala krwiaka i krwawienie ,dostala luteine , nakaz lezenia i krwiak znikł wiec będzie dobrze.
Dobrej nocki ;* ;*pumka1990, mi88 lubią tę wiadomość
-
pumka1990 wrote:Nic mnie nie martwi... po prostu w normach z labolatorium wynik powyżej 23.9 wskazuje na ciążę.... a patrząc na moje schody i spadającą temperaturę nie wierzę w to.. dodatkowo M. nie było w PL i było rzadko... co prawda 2 i 3 dni przed owu, która była potwierdzona testami, ale....
Wysoki może wskazywać ciążę, ale to nie jest żaden pewniak
San, super, że u Was wszystko dobrze. Widziałam, że u Pilik też idealnie. Dajecie nadzieję
A awatar też musiałam na nowo ustawiać - ale może wrócą... coś przenoszą na nowe serwery, pewnie dlatego
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Niestety, bardzo dużo dziewczyn ma wysoki progesteron i nie kończy się to ciążą. Tak to by się badało progesteron 7dpo zamiast bety 10dpo
Wysoki może wskazywać ciążę, ale to nie jest żaden pewniak
Szkoda... Miałam taką cichutką nadzieję ale ważny, że jest dobrymi88 lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
Dziewczyny, idę spać Właśnie dojechaliśmy na podlasie i czas zacząć urlop! Tylko 4 dni, ale będzie fajnie!
Aga, nie przejmuj się chłopem. Tak jak mówią dziewczyny, czasami w nerwach i stresie coś powiedzą co nawet nie wydaje im się złe. Na pewno chce dobrze.
Gacka, trzymam kciuki za trafne diagnozy. Stosuj ovarin, skoro przynosi efekt! U mnie go nie było, ale to dopiero pierwszy miesiąc, a w następnym będzie już clo, więc nie sprawdzę. Chociaż na pewno też pomoże i przy clo
Miłego weekendu kochane!
PS. Mi, kiedy testujesz?mi88, gacka89 lubią tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Pumka, spojrzałam teraz na Twój wykres i wcale nie wygląda to źle. Na moje oko niczego nie przekreśla. Jakbym miała w nim na siłę szukać ciąży (tak, jakbym to robiła z moim) powiedziałabym, że ten spadek po owulacji to implantacyjny, zresztą temperatura nie spadła do poziomu pierwszej fazy, to dobrze - a teraz Ci ładnie odbiło do góry, więc jest ok
Tak więc oczywiście nie nakręcaj się, ale też nie trać nadziei. A Paulinaaa Ci bardzo dobrze powiedziała - plemniki mogły sobie bez problemu poczekać te 3 dni (podobno mogą do 5, zależy od jakości nasienia).pumka1990 lubi tę wiadomość
Jaszmurka wrote:Niestety, do 7 dni, więc koło środy dopiero.
Może też będą szybciej
mi88 wrote:Marudaruda, odpocznij i nabierz sił!
Testuję tym razem w czwartek, 11dpo. A w poniedziałek progesteron
Pumka, Paulinaaa - a Wy kiedy? Pewnie jakoś podobnie, jak ja?
Planowałam wytrzymać do dniu okresu czyli 25.11, czyli 15 dpo, ale wiem, że nie wytrzymam... chyba będę testowała w środę czyli 12 dpo. No chyba, że temperatura zacznie spadać jeszcze bardziej, to odpuszczę....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
mi88 wrote:Pumka, spojrzałam teraz na Twój wykres i wcale nie wygląda to źle. Na moje oko niczego nie przekreśla. Jakbym miała w nim na siłę szukać ciąży (tak, jakbym to robiła z moim) powiedziałabym, że ten spadek po owulacji to implantacyjny, zresztą temperatura nie spadła do poziomu pierwszej fazy, to dobrze - a teraz Ci ładnie odbiło do góry, więc jest ok
Tak więc oczywiście nie nakręcaj się, ale też nie trać nadziei. A Paulinaaa Ci bardzo dobrze powiedziała - plemniki mogły sobie bez problemu poczekać te 3 dni (podobno mogą do 5, zależy od jakości nasienia).
Tego planuję się trzymać....Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
pumka1990 wrote:Planowałam wytrzymać do dniu okresu czyli 25.11, czyli 15 dpo, ale wiem, że nie wytrzymam... chyba będę testowała w środę czyli 12 dpo. No chyba, że temperatura zacznie spadać jeszcze bardziej, to odpuszczę....
pumka1990, edwarda20, gabi90 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Pumka zobacz sobie moje góry i doliny w szczęśliwym cyklu w życiu bym nie powiedziała, ze tak zielono się skończy u Ciebie zapowiada się podobnie jak u mnie ) Trzymam kciuki i rozsiewam wiruski dla wszystkich.Temp idzie powoli w górę wiec luz w gaciach;)
Kochana, obyś miała racjęEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
Pumka obyś zobaczyła 2 kreseczki
A ja tak się zastanawiam, jestem dziś 8 dni po Ovitrelle i bolą mnie piersi i podbrzusze - w zasadzie nie nakręcam się, bo po Ovitrelle tak mam. Ale tak mocne skurcze nie towarzyszyły mi w poprzednim cyklu. No i śluz mam taki mleczny. Testuję w Black FridayMarudaruda, mi88, pumka1990 lubią tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Gabi, ja też szukam objawów Co chwila sprawdzam, czy piersi nadal mocno bolą - a przecież ten objaw mam już czwarty cykl i tylko raz coś oznaczał
I za każdym razem, jak odwiedzam łazienkę, rozczarowanie, że nie ma plamienia.
Nie wiem, czy lubię tę fazę cyklu - pełno nadziei podszytej strachem i niewiarą.
To ja będę testowała dzień po Pumce i dzień przed Tobą, Gabi. U Ciebie to pewnie będzie 14dpo, bo ovitrelle może fałszować wyniki, tak?gabi90 lubi tę wiadomość
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo