Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
kol wrote:Ale się tu porobiło, aż miło wracać po kilku dniach na forum jak tyle dzieciaczków na przyszły rok się nam poczęło! Ja miałam przeogromną nadzieję, że będę miała dzieciątko z sierpnia albo innego letniego miesiąca, zawsze mi się to marzyło, ale chyba już przestane patrzeć na teoretyczną datę porodu. Właśnie chyba skończyłam owulację (choć teoretycznie powinna być dopiero teraz bo od dziś do @ 14 dni) ale śluz już ze 2 dni niepłodny. Nie wiem jak to jest bo zawsze myślałam, że owu jest dokładnie 14 dni przed @, a przy którejś wizycie mi lekarz wyliczył datę i że niby owu miała przyjść 17 dni przed @. Możliwe to?
Kasiulka pytałaś, czy się nie odchudzam. Ogólnie od zawsze mam lekką niedowagę i chętnie bym wręcz przytyła Póki co zawroty nie nawracały
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
mi88 wrote:KAL, jesteś kochana! Na listopadowym testowaniu juz dawno nic nie pisałam (chociaż czytam cały czas ) i jakoś mi głupio było tak wyskakiwać z testem
A widziałam, że ktoś mi nawet uzupełnił wynik testu w tabelce, byłam strasznie miło zaskoczona - to byłaś Ty?
Wszystkim przesyłam wiruski, niech grudzień będzie magiczny!!!
PS. Mój mąż zobaczył Twojego posta i spytał mnie, co to wiruski. Jak mu powiedziałam, to ze śmiechu wypluł pół kęsa kolacji na klawiaturę
agaaa, co za pech Strasznie Ci współczuję! Niech Lametta zadziała!
Gacka, super! Niektóre dziewczyny miały coś takiego na implantację. Oczywiście na spokojnie, bo pamiętasz chociażby, jak było u Gabi (Gaaabi, gdzie Ty? ). Ale to wróży całkiem ładnie.
Mi cieszę się mega ze wzrostu bety
Ja wczoraj dostałam @ i spałam prawie cały dzień, mówiłam, że jak przyjdzie to będzie straszna - i była psychicznie i fizycznie mnie wykończyła. Tak mnie jeszcze nigdy nie bolało. Dzisiaj lepiej, ale chodzę wciąż zdołowana, do ostatniej chwili miałam nadzieję, że się udało.mi88 lubi tę wiadomość
3 cs - udany
Beta-HCG 29.12.2017 - 209 mIU/ml, 02.01.2017 - 1995 mIU/ml
CLO + Ovitrelle
AMH - 9,13 ng/ml -
Marudaruda wrote:Gacka, patrzyłam ostatnio na Twój wykres i tak mi się wydawało, że owu mogła być później, ale nic nie chciałam mówić
Marudaruda lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Dlatego bie chce sie nakrecać. Ważne, że cos sie dzieje i owu była. Bardziej bym wpadła w trwoge jakby znowu wyszło be owulacji
Tak trzymać, cudowne podejście A u mnie w domu się okazało, że pokazała się jakaś mysz!!! A ja się tak boję myszy!!!"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Przyszla bo zimno. My mamy w biurze. Nawet raz zlapalysmy, ale uciekla xD
AlicjaJ lubi tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Edziorro wrote:Dziewczyny czy Wam tez ucina wiadomosci? Juz kolejny raz wysyla mi tylko pierwsze zdanie No cóż.. Tak więc ja-mężatka od 07.2015, właśnie staramy się o pierwsze dzieciątkoLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Hej dziewczyny, przed chwilą utworzyłam grupę wsparcia na fb dla tych którzy starają się z wykorzystaniem naprotechnologii więc jak którejś dotyczy temat to zapraszam https://www.facebook.com/groups/148758282425098/Dzięki Naprotechnologii Tymek jest już z nami!
-
Kochane co tak pouciekałyście?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Marudaruda wrote:Zaraz same zostaniemy na placu boju.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Haha, ja to zawsze mówię, że na swoim poziomie intelektualnym xD :D
Marudaruda lubi tę wiadomość
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Kochane co tak pouciekałyście?
Ja tu byłam niecałe dwa miesiące i bach!- ciąża!
A osiem miesięcy i nic!
Gabi, dobrze, że nowy cykl się zaczął - właśnie teraz jest wybierana komórka, która będzie Twoim dzidziusiem
U mnie dobrze - powtarzałam dziś betę i nadal ładnie rośnie Trochę zaczęłam się bać przed wizytą serduszkową, ale staram się o tym nie myśleć za dużo!
Pisałyście o owu - ja za każdym razem zachodziłam w ciążę kiedy owu przesunęła mi się o dwa dni wcześniej niż się spodziewałam - w tym cyklu to w ogóle był rekord, bo była 12 dnia cyklu, gdzie często była 14-16. I za każdym razem badałam progesteron 7dpo - badałam dwa razy i oba cykle zakończone ciążą.
I dwa razy podczas starań byłam na usg na krótko przed owulacją - i znów, każdy z tych cykli zakończony ciążą!
Mam więc chyba przepis na ciążę
Mam nawet zdjęcie z usg pęcherzyka, który miał w sobie tę szczęśliwą komórkę - może to pierwsze zdjęcie mojego dziecka
pumka1990, gabi90, kol, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo