Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, wczoraj trochę przetrzepalam internet ale różne opinie tam krążyły. Np że wynik musi być powyżej 20 co mnie delikatnie zmartwilo.
Teraz jeszcze mnie czeka klucie w 3 dc a później to już mezulek idzie na badania. Chyba że nie będzie takiej potrzeby. Oj jak ja bym tak chciała -
malutka_mycha wrote:Dzięki, wczoraj trochę przetrzepalam internet ale różne opinie tam krążyły. Np że wynik musi być powyżej 20 co mnie delikatnie zmartwilo.
Teraz jeszcze mnie czeka klucie w 3 dc a później to już mezulek idzie na badania. Chyba że nie będzie takiej potrzeby. Oj jak ja bym tak chciała -
Hej dziewczyny, coś tu się cicho zrobiło ostatnio pouciekałyscie na inne fora czy wszystkie już w ciazy i tylko nas kilka zostało?!
Ja w tym cyklu mam jakieś dziwne kłucia jajników, ze względu ma szybsza ovu po HSG spodziewam soe szybszej @ ale do tego jeszcze kawał czasu....a to się zawsze tak strasznie ciągnie...
Natalka a co u Ciebie?? Dawno się nie odzywałaś?!34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
Kim, ja się mało odzywam, bo u mnie nudno, owulka się spóźnia Ale z wielkich plusów to to, że mąż się poprawił w serduszkowaniu ^^ W sumie to nasza ostatnia szansa przed rozpoczęciem leczenia, więc cieszę się, że będę miała pewność, że to nie był cykl przegapiony, stracony
-
Beatrix_ wrote:Wynik jest dobry, nie masz sie czym przejmowac. A kiedy @?
Z tego co czytałam to kiedyś dziewczyny pisały tutaj o wszystkim, nie tylko 9 owulacja Ch i badaniach. Wtedy było tu głośno -
No to prawda ucichło, ja też teraz czekam i staram się nie dać zwariować, ale zaparlam się że nie testuje wcześniej niż w następną sobotę.
A nie ma szans w tym cyklu że spodziewasz sie @ ?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
malutka_mycha wrote:7 marca. Może prezent na dzień kobiet? zawsze jest jakaś okazja
Z tego co czytałam to kiedyś dziewczyny pisały tutaj o wszystkim, nie tylko 9 owulacja Ch i badaniach. Wtedy było tu głośno -
Hej, obiecuję poprawę w pisaniu
U mnie w sumie 1 cs po przerwie od ostatniej ciąży biochemicznej, a aktualnie 27 dc i w sobotę planuję testować Od połowy cyklu boli mnie brzuch i plecy, więc może coś się tam dzieje
Trzymam kciuki za Was dziewczyny -
Mi wg cyklu też wyznaczylo @ na 7 marca, ale owu była później więc bezsensu że nie skorygowalo tego. Ale ostatnio się śmiałam że skoro na walentynki nie wyszło to przed Wielkanocą jest jeszcze dzień kobiet i że ustawiam się w kolejce xDLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
U mnie @ na 5.03 Flo wyznaczył. To trochę nas będzie testujących niebawem
-
Beatrix_ wrote:Ja tez w poniedziałek. Chociaz chyba nie będzie potrzeby
-
Gacka szansa jest ale jakos się nie nastawiam mam jakoś kryzys staraniowy!
Małpa powinna przyjść 10-11 marca wiec kawał czekania!
34l, starania od 2017, Hashimoto
02.2018 -HyCoSy - OK
31.08.2018 - 1 IUI
27.09.2018 - 2 IUI
11.2018 - start w Novum
12.2018 -histeroskopia Ok
30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220 -
U mnie szansa jest, w sumie chyba największą od rozpoczęcia starań. Cykl mi się wreszcie nie rozjechal, skrupulatnie mierzyłam temp, piłam fantastyczne ziolka. Starania też wypadły idealnie, w ogóle w tym cyklu bardzo regularnie. Progesteron ładny. Piłam winko wytrawne do owulacji więc siłą rzeczy mam dużą nadzieje.
Ale w ogóle w tym cyklu po owulacji było inaczej. I wiem że na objawy za wcześnie ale może mam szósty zmysł. Bardzo rozbolaly mnie piersi, po 3 dniach przestały i plecy bardzo dokuczaly. Oczywiście objawy 2 dni po owulce biorę z dużym przymrużeniem oka ale wiem że sobie nic nie wmawialam
Widzę że teoria o synchronizacji cykli miesiaczkowych się sprawdza. Podobno kobietom, które dużo czasu spędzają razem daty @ synchronizacja się. A my przecież dużo czasu z sobą spędzamy
Beatrix ale Ty masz piękny progesteron, brałas coś na niego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 22:15
-
Malutka_mycha, ja przed poprzednimi dwoma ciążami czułam już ponad tydzień przed terminem @, że coś się dzieje, także jest to możliwe Teraz też mam dziwne przeczucie, obym się nie przejechała tym razem
-
Nadzieja22 wrote:No chyba nie spisujesz cyklu na straty?
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Beatrix_ wrote:Zawsze mam nadzieję, ale moj pms od kilku dni na dobre sie rozgoscil Brzuch boli masakrycznie, apetyt mega no i piersi tez bola. Wiadomo ze dopóki nie dostane @ wszystko jest mozliwe.
-
malutka_mycha wrote:U mnie szansa jest, w sumie chyba największą od rozpoczęcia starań. Cykl mi się wreszcie nie rozjechal, skrupulatnie mierzyłam temp, piłam fantastyczne ziolka. Starania też wypadły idealnie, w ogóle w tym cyklu bardzo regularnie. Progesteron ładny. Piłam winko wytrawne do owulacji więc siłą rzeczy mam dużą nadzieje.
Ale w ogóle w tym cyklu po owulacji było inaczej. I wiem że na objawy za wcześnie ale może mam szósty zmysł. Bardzo rozbolaly mnie piersi, po 3 dniach przestały i plecy bardzo dokuczaly. Oczywiście objawy 2 dni po owulce biorę z dużym przymrużeniem oka ale wiem że sobie nic nie wmawialam
Widzę że teoria o synchronizacji cykli miesiaczkowych się sprawdza. Podobno kobietom, które dużo czasu spędzają razem daty @ synchronizacja się. A my przecież dużo czasu z sobą spędzamy
Beatrix ale Ty masz piękny progesteron, brałas coś na niego? -
KIM127 wrote:Gacka szansa jest ale jakos się nie nastawiam mam jakoś kryzys staraniowy!
Małpa powinna przyjść 10-11 marca wiec kawał czekania!
Ja chcę zrobić test 12.03 wcześniej nie bo.zwykle ok 10dpo temp. zaczynała mi spadać więc nie chce się dodatkowo dołować, ale niestety w tym cyklu mam największą nadzieję że się uda, więc co się będę za wcześnie dobijać jedną kreską. Rano mierzę temp. i tylko się modlę żeby była wyższa niż dzień wcześniej.Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️