Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
wiem, ze długo się nie odzywałam, ale codziennie tu zaglądam i was podczytuje
U mnie zmiany zmiany zmiany ;] Po bardzo intensywnym marcu, w którym przeszłam stymulację, punkcję i transfer a następnie 2 długie tygodnie oczekiwania na wynik bety, wczoraj mogłam zobaczyć bijacą pikawkę mojego kropka cudowne uczucie i zarówno niedowierzanie jestem w 6 tyg i 5 dniu ciążySkarpeta, Paulinaaa, Kasiulka90, MartitaS, SanKwt, Ineczka, mi88, welonka lubią tę wiadomość
-
Lonka witaj
Dzisiaj wybiło mi 27 lat i w sumie zamiast się cieszyć to troszkę mi smutno. Wszystkie życzenia o dzidziusiu są lekko Dołu Jacek.
ale w ogóle głupia się chwyta każdej nadziei i teraz sobie wmowilam że dzień urodzin jest najbardziej płodny więc ten miesiąc jest mój
Ale owulki jednak chyba jeszcze nie miałam, wczoraj na teście owulacyjnymi dopiero pojawił się cień kreski więc chyba jednak wszystko przede mną. I temperatura nadal w dole.
Aga gratuluję kochana!
MartitaS trzymam kciuki za zielony finał -
malutka_mycha wrote:Lonka witaj
Dzisiaj wybiło mi 27 lat i w sumie zamiast się cieszyć to troszkę mi smutno. Wszystkie życzenia o dzidziusiu są lekko Dołu Jacek.
ale w ogóle głupia się chwyta każdej nadziei i teraz sobie wmowilam że dzień urodzin jest najbardziej płodny więc ten miesiąc jest mój
Ale owulki jednak chyba jeszcze nie miałam, wczoraj na teście owulacyjnymi dopiero pojawił się cień kreski więc chyba jednak wszystko przede mną. I temperatura nadal w dole.
Aga gratuluję kochana!
MartitaS trzymam kciuki za zielony finał
Mycha najlepszegooo i się nie załamuj będzie dobrze na pewno, a może te życzenia po prostu teraz się spełnią
MStaramy się o dzidziusia -
Lonka89 wrote:Masz racje. Ważne że wyniki hormonów są prawidłowe.
Nastroje są różne, ale nie można się poddać. Trzeba spełniać marzenia
Z Wami będzie mi raźniej.
Mi też ta grupa daje pozytywną energię, czytasz i widzisz że dziewczynom z różnymi problemami sie udaje więc ... jest dobrze i będzie dobrze na każdego przyjdzie pora a tu można sobie chociaż pojęczeć konkretnie i każda Cię zrozumieKasiulka90, Plamka_92 lubią tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
agaaa90 wrote:Hej dziewczyny
wiem, ze długo się nie odzywałam, ale codziennie tu zaglądam i was podczytuje
U mnie zmiany zmiany zmiany ;] Po bardzo intensywnym marcu, w którym przeszłam stymulację, punkcję i transfer a następnie 2 długie tygodnie oczekiwania na wynik bety, wczoraj mogłam zobaczyć bijacą pikawkę mojego kropka cudowne uczucie i zarówno niedowierzanie jestem w 6 tyg i 5 dniu ciążyLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Aga90 - gratulacje !!!
Dzięki dziewczyny za przywitanie i dodanie otuchy
Toonney - tak masz racje po Clo duża różnica w poziomie moich hormonów. Widać, że coś się dzieje.
Jestem ciekawa czy ten profertil female coś pomoże, bo niestety Ovarin brałam już za długo.
-
Agaaa90 gratulacje!!
Każda taka wiadomość, dodaje otuchy!
Cześć Lonka
Dziewczyny a kojarzycie Miositogyn? Saszetki rozpuszczalne, mój lekarz kiedyś mi o tym mówił i zastanawiam się, czy próbować to, czy jednak zaufać w OVARIN?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 17:37
-
Lonka89 wrote:Aga90 - gratulacje !!!
Dzięki dziewczyny za przywitanie i dodanie otuchy
Toonney - tak masz racje po Clo duża różnica w poziomie moich hormonów. Widać, że coś się dzieje.
Jestem ciekawa czy ten profertil female coś pomoże, bo niestety Ovarin brałam już za długo.
Aga90 gratulacje, ale się cieszę )
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dziekuje Wam :* ja sie tez bardzo ciesze zwlaszcza ze probowalam sie nie nakrecac ani w jedna ani w druga strone czy uda sie za 1 podejsciem z ivf a tu taka niespodzianka nie powiem bo nadal mam stresa bo za miesiac pierwsze prenatalne ... Mam nadzieje ze wszystko bd w jak najlepszym porzadku poki co do pracy chodze bo czuje sie ogolnie db, ale zobaczymy na nastepnej wizycie co powie gin
-
Lonka89 wrote:Ineczka - brałam 6 miesięcy. Mój lekarz stwierdził, że to za długo. Brak było jakichkolwiek efektów.
Polecił profertil bo to typowe tabletki dla Kobiet z PCOS, ale na razie biorę pierwszy miesiąc, zobaczymy.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
agaaa90 wrote:Dziekuje Wam :* ja sie tez bardzo ciesze zwlaszcza ze probowalam sie nie nakrecac ani w jedna ani w druga strone czy uda sie za 1 podejsciem z ivf a tu taka niespodzianka nie powiem bo nadal mam stresa bo za miesiac pierwsze prenatalne ... Mam nadzieje ze wszystko bd w jak najlepszym porzadku poki co do pracy chodze bo czuje sie ogolnie db, ale zobaczymy na nastepnej wizycie co powie gin
Aga Kochana wielkie gratulacje:* super wiadomości ostatnio co tu wejdę to czytam takie wiadomości wszystko będzie dobrze maluszek niech rośnie ,a Tobie życzę spokojnej i nudnej ciąży
P.s masz kontakt z Maruda możesz powiedzieć co u niej ?Marudaruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wstępie gratuluję wszystkim którym się udało
Ja wybieram się jutro po pracy na badanie progesteronu. Według moich wyliczeń będzie to tak mniej więcej 7 dpo więc najlepszy dzień na badania. Jestem ciekawa jak się sprawy mają na tą chwilę wiem, że pęcherzyki rosną ale nie udało mi się sprawdzić czy pękają -
welonka wrote:Aga Kochana wielkie gratulacje:* super wiadomości ostatnio co tu wejdę to czytam takie wiadomości wszystko będzie dobrze maluszek niech rośnie ,a Tobie życzę spokojnej i nudnej ciąży
P.s masz kontakt z Maruda możesz powiedzieć co u niej ?
Welonka, dziękuję za pamięć - żyję I chyba tylko tyle mogę powiedzieć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 11:47
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.